Benim için işletim sistemindeki başarı: Sorun çıkartmaz olması ve güncel yazılımları desteklemesi. Arayüzünden de keyif alıyorsam artı puan. Ben diğer insanların yorumlarını, inanın ki merak etmiyorum. Ben yaşadığıma bakarım. W8'i ilk çıktığı sıralar kullanmaya başlamıştım ve ağırlaşan w7 ye göre ilaç gibi gelmişti. W8.1 ise tamamdı benim için. Sonra ramler 4 gb ı geçince 64 bit kullanmaya başladım ve gayet stabil ve moderndi. W10 a da zorla geçmedim açıkçası. W10 a geçmem için taviz edildiğimi de hatırlamıyorum. W8.1 ile mutlu mesut geçiniyordum ve w10 yeni olduğu için bir süre bekledim ve sonrasında denemek istediğim için geçtim. W10 ile ilgili tek sıkıntı ayarlar menülerinin sadeleştirmeye gitmiş olması bence. Adam akıllı ayar yapabilmem için denetim masasını açmam gerekiyor hala. Bu da çok sık olan bir durum değil zaten. MS çok büyük bir firma ve artık, oldukça hantal bir kurum haline geldi. Tarayıcılarını da ie7 den beri kullanmıyorum. Alışkanlık olmuş firefox kullanıyorum. Office uygulamaları da gayet başarılı bence. Her şeye rağmen iyi bir yazılım şirketi diyebilirim yani. Daha iyi şirketlerde var ama henüz windowsun yerine koyabileceğim bir şey bulamadım. |