Şimdi Ara

Windows 10 Oyun Performansı (2018)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
8.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Sizce Oyun Fps değer artışı, Performans Artışı açısından 10'a geçmeli miyim yoksa 7 ile farkı yok mu? Windows 10'u Microsoft'un kendi sitesinden indirip kuracağım fikirleriniz neler?

Ana Kart : GIGABYTE 990FXA-UD3 AMD AM3+ 990FXA/SB950 DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0 Anakart
    Ekran Kartı : Asus HD7850 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
    İşlemci : AMD FX X8 8350E Soket AM3+ 4.3GHz 16MB Önbellek 95W 32nm İşlemci
    Ram : CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL16 Single Ram
    Harddisk : Seagate Barracuda 3.5" 2TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreortakk41 -- 12 Nisan 2018; 16:34:56 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Windows 10 güncellemesi geldi. Bir kaç gün içinde kendi sitesinden yayınlayacaklardı ama biraz ertelemişler sanırım. Ama bu ay içinde büyük ihtimalle tam sürüm çıkar. Yani şu an geçseniz bile bu büyük güncelleme için yeniden format atmanız gerekecek. Böyle büyük güncellemeleri windows update üzerinden kurmak sağlıklı olmadığı için format atmanız gerekir.

Diğer bir husus anakartınızın sürücülerine baktım. Windows 10 için çıkartılmış bir çipset sürücüsü yok. Diğer sürücüler mevcut ama çipset sürücüsü yok. Bunu da bilin. Windows 7 de bu sürücülerin tamamını kullanabilirsiniz. Eğer ki sisteminizde bir sıkıntı yoksa şu an için geçiş yapmanızı önermem. Şu 1803 sürümü bir netleşsin ondan sonra denersiniz.

Bu arada bende güncel sayılabilecek bir sisteme sahibim. Orjinal windows 10 lisansım var. Ancak son zamanlarda biraz windows 10 saçmaladığı için Windows 7 ye geçiş yaptım. Gayette memnunum. Yeni windows 10 güncellemesi de fos çıkarsa win 7 ile yoluma devam edeceğim.

Sizede tavsiyem sisteminizde sıkıntı yoksa bir süre daha win 7 ile devam edin.

Fark kısmına gelirsekte sistemden sisteme değişiyor bu durum. Görsel olarakta baya fark var. Normalde win 10 daha performanslı bir sürümdü ama güncellemeleri çok dengesiz. Bir bakmışsınız çok sağlam acayip performanslı oluyor, sonra bir güncelleme daha geliyor bu defa kurduğunuza pişman ediyor. O dengeyi bir türlü oturtamadılar. O bi otursun diğer windows sürümleri zaten direk ölüp gidecekler. O yüzden bu büyük güncellemenin resmi dağıtımını bekliyoruz çoğumuz. Sizede tavsiyem bu yönde olacak.

• oyunlarda en iyi performansı 8.1 veriyor şu an. en azından bana göre öyle. win7 ne kadar güzel olsada eskidi artık kullanılmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Boreman Lames

oyunlarda en iyi performansı 8.1 veriyor şu an. en azından bana göre öyle. win7 ne kadar güzel olsada eskidi artık kullanılmaz
    En iyi oyun performansı windows 10 1709 veriyor

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

En iyi oyun performansı windows 10 1709 veriyor

Alıntıları Göster
    csb

csb

Alıntıları Göster
    Bir şey hakkında bilgisi olmadığı halde boş boş konuşmak forum kullanıcılarının modası sanırım?
  • 10 yükle gitsin 7 gibi 9 yıllık bir hurda işletim sistemiyle uğraşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 12 Nisan 2018; 22:56:2 >

oyunlarda en iyi performansı 8.1 veriyor şu an. en azından bana göre öyle. win7 ne kadar güzel olsada eskidi artık kullanılmaz
    Bende kesinlikle Windows 8.1 derim. Windows 10 kullandım ve oyun performansından memnun kalmadım.

Windows 10 arka planda kişisel bilgi toplayıp (telemetri) bunu Microsoft 'a aktarmaktan adam gibi oyun oynatmıyor. İşletim sistemini kuruyorsun içinde Crash Candy Saga oyunu çıkıyor. Allah bilir arka planda daha ne servisler çalışıyor. Daha ne diyeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 13 Nisan 2018; 3:38:58 >

Orijinalden alıntı: TorwaK

Bende kesinlikle Windows 8.1 derim. Windows 10 kullandım ve oyun performansından memnun kalmadım.

Windows 10 arka planda kişisel bilgi toplayıp (telemetri) bunu Microsoft 'a aktarmaktan adam gibi oyun oynatmıyor. İşletim sistemini kuruyorsun içinde Crash Candy Saga oyunu çıkıyor. Allah bilir arka planda daha ne servisler çalışıyor. Daha ne diyeyim...

Alıntıları Göster
    aynen hocam musasko boş boş atıp tutuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boreman Lames -- 13 Nisan 2018; 3:45:52 >

• quote:

aynen hocam musasko boş boş atıp tutuyor

Alıntıları Göster
    O troll zaten takmayın Benim konularıma bir ara dadanıyordu saçma sapan yorumlar yapıyordu sonra şikayet ettim daha da görmedim Şuan @MexeSs ile aynı sürüm Windows 7 kullanıyoruz sistemler akıyor şuan Windows 10 kurucam diye şartlandırmayın kendinizi

• Dert sahibi olmayin, Windows 7 desteği 2020 ye kadar devam ediyor. Destek kesilene kadar kullanmaya devam.

Saygılarımla.
  • Windows 10'a geçmek gibi bir hata yapma. Zaten bilgisayarın eski, kesin sürücü sorunu yaşayacaksın. Arka planda çalışan bir ton gereksiz uygulama sistemini boşuna yoracaktır. Ayrıca kapatılamayan güncellemeler ve her güncelleme ile gelen yeni sorunları hiç saymıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Windows 10'a geçmek gibi bir hata yapma. Zaten bilgisayarın eski, kesin sürücü sorunu yaşayacaksın. Arka planda çalışan bir ton gereksiz uygulama sistemini boşuna yoracaktır. Ayrıca kapatılamayan güncellemeler ve her güncelleme ile gelen yeni sorunları hiç saymıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Windows 10'a geçmek gibi bir hata yapma. Zaten bilgisayarın eski, kesin sürücü sorunu yaşayacaksın. Arka planda çalışan bir ton gereksiz uygulama sistemini boşuna yoracaktır. Ayrıca kapatılamayan güncellemeler ve her güncelleme ile gelen yeni sorunları hiç saymıyorum.
    Eski değil iş görür Oyun oynanır bir sistem. Herşey eskir elbet ama arkadaşın sistemi fena değil. Sürücü sorunu yaşarsa Windows 7 yada Windows 8.1 kurup devam eder. Bence bu bir sorun değil.

@vamp

Seni telemetry'ler ile buglar ile başbaşa bırakalım

@nl_ztrk

İmzamdaki sisteme Windows 7 kurdum uçuyor valla sistem ondan önce sırası ile deneme amaçlı Windows 10 1607 , 1703 , 1709 ve 1803 kurdum hepsi hantal ve yavaştı. Windows 7 candır o tarihe kadar süre verseler de takılmayın baya gideri var çünkü Windows XP bile halen kullanılıyor Ne zaman Windows 10 adam olur güzel güzel sistem yapar sistemi rahatladan Updateler yayınlar ancak o zaman geçerim Şimdi kurupta kanser olmanın anlamı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Undertaker -- 13 Nisan 2018; 20:50:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Eski değil iş görür Oyun oynanır bir sistem. Herşey eskir elbet ama arkadaşın sistemi fena değil. Sürücü sorunu yaşarsa Windows 7 yada Windows 8.1 kurup devam eder. Bence bu bir sorun değil.

@vamp

Seni telemetry'ler ile buglar ile başbaşa bırakalım

@nl_ztrk

İmzamdaki sisteme Windows 7 kurdum uçuyor valla sistem ondan önce sırası ile deneme amaçlı Windows 10 1607 , 1703 , 1709 ve 1803 kurdum hepsi hantal ve yavaştı. Windows 7 candır o tarihe kadar süre verseler de takılmayın baya gideri var çünkü Windows XP bile halen kullanılıyor Ne zaman Windows 10 adam olur güzel güzel sistem yapar sistemi rahatladan Updateler yayınlar ancak o zaman geçerim Şimdi kurupta kanser olmanın anlamı yok

Alıntıları Göster
    Bug mı? Bugüne kadar kullandığım en sorunsuz işletim sistemi. Windows95 dahil olmak üzere hepsini kullandım. Size sorun yaptıysa bilemicem. Ben bu işletim sistemi üzerinde format atmadan 3 anakart değitidm

am3+lga1151+am4

Hepsinde de sistemi bootladı ve birkez oyunlarda hata vermedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Bug mı? Bugüne kadar kullandığım en sorunsuz işletim sistemi. Windows95 dahil olmak üzere hepsini kullandım. Size sorun yaptıysa bilemicem. Ben bu işletim sistemi üzerinde format atmadan 3 anakart değitidm

am3+lga1151+am4

Hepsinde de sistemi bootladı ve birkez oyunlarda hata vermedi.

Alıntıları Göster
    Ben kurunca hep bug ve hata gördüm kusura bakmayın bu kadar sevmeyin şu işletim sistemini bu kadar insan sorun yaşıyor bir siz yaşamıyorum diyorsunuz sizce kim inandırıcı burada ? Sorun yaşamıyor olabilirsiniz ama sorun yaşayanların sayısı daha fazla ve baskın Her güncelleme de insan kanser etmeye birebir kanser olup tez zamanda gitmek isteyenler için birebir Hele şu Xbox , DVR , Oyun modu yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Ben kurunca hep bug ve hata gördüm kusura bakmayın bu kadar sevmeyin şu işletim sistemini bu kadar insan sorun yaşıyor bir siz yaşamıyorum diyorsunuz sizce kim inandırıcı burada ? Sorun yaşamıyor olabilirsiniz ama sorun yaşayanların sayısı daha fazla ve baskın Her güncelleme de insan kanser etmeye birebir kanser olup tez zamanda gitmek isteyenler için birebir Hele şu Xbox , DVR , Oyun modu yok mu

Alıntıları Göster
    Benim etrafımda sorun yaşayanda yok. Threadripper,g4560,7700k üzerine kurulan sistemleri olan arkadaşlarım var hepside memnun. Bence sizde yeni olan bir ürünü kabullenememe gibi bir sorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Benim etrafımda sorun yaşayanda yok. Threadripper,g4560,7700k üzerine kurulan sistemleri olan arkadaşlarım var hepside memnun. Bence sizde yeni olan bir ürünü kabullenememe gibi bir sorun var.

Alıntıları Göster
    Öyle sistemlere kurupta bi zahmet sorun yaşamasınlar o arkadaşların Kabullenmeme konusu değil bu Sorunsuz yapsınlar bizde kuralım ne zaman kursam hemen performansı düşüyor çok yoruyor sistemi Şu forumu gez yarısından çoğu hem sevmiyor hemde sorun yaşıyor. Neyse hocam siz sorunsuz kullanın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.