Şimdi Ara

Windows 10 Oyun Performansı (2018) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
7.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EmuMaster

İlginç.

Yapılabilecek olasılıkların neredeyse hepsini yapmışsın.Buna rağmen anormallik varsa benimde bilgim dışında maalesef.

En son oyunlar ssd'yemi yoksa mekanik hdd'ye mi kurulu?Gerçi bunun yükleme süreleri ve hdd kafa vuruyorsa stuttering dışında fps'ye etkisi olmaz.

Misal csgo'yu mekanikte oynayınca oyunda anlık sinir eden takılmalar oluyor bende.Ama ssd'ye alınca çözüm olmuştu.
    Diskte kurulu. Disk sağlam gerekli testleri yaptım okuma yazma hızları yüksek bad sector yok sanırım sürücü ile sorunu çözeceğim. Bu arada az önce BF3 oynadım Ultra ayarlarda 100 ve üstü FPS veriyor dediğim sorunlar bunda yaşanmadı acaba oyunlarda mı bir sıkıntı var anlamadım ki

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Tamam işte Win7 ve Win10 için sürücü çıkıyor halen ama Win8.1 için çıkmıyor tarihlerine bak eski sürücüler var hep

Alıntıları Göster
    Yok öyle birşey... Aşağıdaki linke gir bak bakalım. Eğer Windows 10 'a sürücü çıkıyorsa Win7, Win8, Win8.1 hepsine çıkar.

https://www.geforce.co.uk/drivers/results/133669

Client operating systems End of mainstream support End of extended support
    Windows 7, service pack 1* January 13, 2015 January 14, 2020
    Windows 8.1 January 9, 2018 January 10, 2023

Özeti şu... windows 7 service pack 1 14 Ocak 2020 'ye kadar, Windows 8.1 ise 10 Ocak 2023 'e kadar desteklenecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

Yok öyle birşey... Aşağıdaki linke gir bak bakalım. Eğer Windows 10 'a sürücü çıkıyorsa Win7, Win8, Win8.1 hepsine çıkar.

https://www.geforce.co.uk/drivers/results/133669

Client operating systems End of mainstream support End of extended support
    Windows 7, service pack 1* January 13, 2015 January 14, 2020
    Windows 8.1 January 9, 2018 January 10, 2023

Özeti şu... windows 7 service pack 1 14 Ocak 2020 'ye kadar, Windows 8.1 ise 10 Ocak 2023 'e kadar desteklenecek.

Alıntıları Göster
    AMD çıkarmıyor kardeşim

• Şu an en iyisi 10. Diğerleri ile uğraşmanı tavsiye etmem
  • Hiç bulaşmayın windows 10a.Güncellemeler,buglar delirtiyor insanı. Yükleyeceksenizde kesinlikle DWS(destroy windows spying) kullanın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Hiç bulaşmayın windows 10a.Güncellemeler,buglar delirtiyor insanı. Yükleyeceksenizde kesinlikle DWS(destroy windows spying) kullanın.
    Dün Windows 8.1 kurdum yemin ederim bir daha hayatta Windows 10 kurmam sistem o kadar akıyor ki oyunlarda bile FPS yükseldi yok Xbox DVR kapat yok oyun modunu kapat resmen 1 FPS fazla alıcam diye bir tarafımızı yırtıyorduk. Aklı olan 8.1 kursun
  • quote:

Dün Windows 8.1 kurdum yemin ederim bir daha hayatta Windows 10 kurmam sistem o kadar akıyor ki oyunlarda bile FPS yükseldi yok Xbox DVR kapat yok oyun modunu kapat resmen 1 FPS fazla alıcam diye bir tarafımızı yırtıyorduk. Aklı olan 8.1 kursun

Alıntıları Göster
    Hangi dünya o?

https://www.youtube.com/watch?v=DlA5kqmHeR4

• Windows 10 1703 kullan 1709 gibi bir hataya düşme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Hangi dünya o?

https://www.youtube.com/watch?v=DlA5kqmHeR4

Alıntıları Göster
    @MexeSs

Abi şuna laf anlatayım mı

• quote:

@MexeSs

Abi şuna laf anlatayım mı

Alıntıları Göster
    Termal macunun nasıl sürüleceğini bilmeyen, ekran kartım 71 derece çok mu yüksek OC yaptım olmuş mu diyen, oyunlarda işlemci kullanımı ne oluyor %80 çok mu gibi komik sorular soran ve daha 1 ay önce hangi windowsu yükliyim diye konu açan adam şimdi donanım uzmanı olmuş da burada çok bilmişlik yapıyor bir de akıl hocası mı edindin sen aman da aman hadi abilerinden icazet al da yorum yap.

Bir bitin artık ya dün hocam hocam diye yardım istediğiniz insanlara 2 gün sonra çok bilmişlik yapmaya başlıyorsunuz

• quote:

Termal macunun nasıl sürüleceğini bilmeyen, ekran kartım 71 derece çok mu yüksek OC yaptım olmuş mu diyen, oyunlarda işlemci kullanımı ne oluyor %80 çok mu gibi komik sorular soran ve daha 1 ay önce hangi windowsu yükliyim diye konu açan adam şimdi donanım uzmanı olmuş da burada çok bilmişlik yapıyor bir de akıl hocası mı edindin sen aman da aman hadi abilerinden icazet al da yorum yap.

Bir bitin artık ya dün hocam hocam diye yardım istediğiniz insanlara 2 gün sonra çok bilmişlik yapmaya başlıyorsunuz

Alıntıları Göster
    Seni şu forumda kaile alan 1 kişi göstersene bana ? Ben sana ne zaman hocam dedim yardım istedim ? O kadar boş bir insansın ki her konuda yorumun var bilmişlik yapıyorsun insanlara şikayet ediyorum akıllanmıyorsun rahat 15 yaşında bir veletsin milleti sinir etmeye giriyorsun bu foruma. Kaybol demekten bıktım

• quote:

Seni şu forumda kaile alan 1 kişi göstersene bana ? Ben sana ne zaman hocam dedim yardım istedim ? O kadar boş bir insansın ki her konuda yorumun var bilmişlik yapıyorsun insanlara şikayet ediyorum akıllanmıyorsun rahat 15 yaşında bir veletsin milleti sinir etmeye giriyorsun bu foruma. Kaybol demekten bıktım

Alıntıları Göster
    Kâle alan gösterebilirim de ''kaile'' alan gösteremem haklısın. Önce benim kadar insanlara yardımcı ol da ondan sonra konuşalım velet

• quote:

Kâle alan gösterebilirim de ''kaile'' alan gösteremem haklısın. Önce benim kadar insanlara yardımcı ol da ondan sonra konuşalım velet

Alıntıları Göster
    1500 mesajının 1400'ü sadece insanlara sataşmak emin ol çok yardımcı oluyorsun aynen her konuda insanları aşağılıyorsun adam orda sistemini yazıyor gelmiş işlemcin çöp ekran kartın çöp diye yorum atıyorsun şu forumda muhattap alınmayacak 3 kişiden biri sensin. Kaybol şimdi BLOCK koyuyorum velet dediğin kişiyi karşında görsen ABİ çekersin. Toz Ol.

• Windows 7den vazgeçme bende Windows 10 hâlâ stabil bir işletim sistemi değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

1500 mesajının 1400'ü sadece insanlara sataşmak emin ol çok yardımcı oluyorsun aynen her konuda insanları aşağılıyorsun adam orda sistemini yazıyor gelmiş işlemcin çöp ekran kartın çöp diye yorum atıyorsun şu forumda muhattap alınmayacak 3 kişiden biri sensin. Kaybol şimdi BLOCK koyuyorum velet dediğin kişiyi karşında görsen ABİ çekersin. Toz Ol.

Alıntıları Göster
    Önce askere git gel sonra konuşuruz abicim bir de abi çekersin demez mi

Çok merak ettiysen yaşım 28 abi diyecek kişi de emin ol sensin

He diyorsan ben daha büyüğüm uzatma burada konuyu da p*c etme özelden numaranı yaz bana göstereyim sana kim daha büyük

• Windows 10 çıktığından beri kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Bu "windows 7 en iyisi" tayfası bir bitmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.