Şimdi Ara

Windows 10 kullananlar hala BETA bir sistem kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Windows 10 kullananlar hala BETA bir sistem kullanıyor

Bunun çok güçlü göstergeleri var en basitinden Nihai sürüm diye sundukları sürümden buyana yüzlerce hata fixlediler ve her hafta yeni bir sürüm çıkıyor ama kullanıcıya sunulmuyor işte neden windows 10 a geçmek için beklenmesi gerektiğinin maddeleri:

http://www.sordum.net/22235/windows-10-a-yukseltmek-icin-hala-erken/

• Kesinlikle oyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Kesinlikle oyle.
    Hala Windows 7 en iyi işletim sistemi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Hala Windows 7 en iyi işletim sistemi...

Alıntıları Göster
    Win 10'nun tek getirisi DX12 oda oyunlar çıkınca bakıp göreceğiz eğer geçmeye değecek FPS artışı olacak mı? bence olmayacak.

Win 7 efsanedir saçma sapan gereksiz özellikler barındırmaz, hızlıdır, stabildir, vs vs bide renk paleti Win 10 ve Win 8 e göre çok daha canlıdır Microsoft Win 8 ile başlayan soluk görünüme devam ediyor bunun nedeni nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C30C46BA4

Win 10'nun tek getirisi DX12 oda oyunlar çıkınca bakıp göreceğiz eğer geçmeye değecek FPS artışı olacak mı? bence olmayacak.

Win 7 efsanedir saçma sapan gereksiz özellikler barındırmaz, hızlıdır, stabildir, vs vs bide renk paleti Win 10 ve Win 8 e göre çok daha canlıdır Microsoft Win 8 ile başlayan soluk görünüme devam ediyor bunun nedeni nedir?

Alıntıları Göster
    benim anlamadığım Microsoft neden Kullanıcılara : Siz anlamazssınız ben bilirim tarzı yaklaşıyor , kullanıcının ne istediği açık
    Officeyi de resmen kullanılmaz hale getirdiler , bulmaca gibi neyin içinde ve var bul papazı al parayı gibi oldu - tamamen dokunmatik ekrana göre optimize edilmiş oysaki bana ne dokunmatik ekranlardan , masaüstü veya laptopun yeri ayrıdır siz hiç işyerinde dokunmatik ekranlı cihazla çalışana rastladınızmı ? Ben rastlamadım belki ilerde ama kitleleri zorlamak niye ? Photoshopta dokunmatik ekranda çalışmak herhalde işkence olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: MsSsS

Microsoft' u windows 8 ile başlayan saçmalıklar manzumesine sürükleyen genel akımın mobil cihazlara dönük olduğu masaüstü sistemlerin yokolacağı öngörüsü... Soluk görünüm de tablet pc' ler dolayısıyla tercih ediliyor... Ama bence büyük bir stratejik hata tablet pc nin yeri ayrıdır masaüstü sistemlerin yeri ayrıdır bence... Wtarkan'ın da dediği gibi ofiste hiçbir zaman tablet kullanılacağını sanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SysEdit -- 4 Ekim 2015; 12:29:34 >

• 8.1 en iyisi şimdilik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

8.1 en iyisi şimdilik.
    Epeydir yorum atmıyorum foruma ama bunu okuyunca yazma gereği duydum.

1- Beta olduğu öne sürülebilir tabii ki, ancak eksik yazılım dersek daha doğru olur eğer halen önemli hataların olduğunu düşünüyorsanız. Güncellemelerin olması kadar da normal olan bir şey yok çünkü Windows XP efsanesi de SP2 ile bu ünvanını kazandı. Ayrıca her platformda tek işletim sistemi denemesi kolay olmayan ve oldukça cesur bir hareket. Yazılımların optimize edilmesi, sürücülerin yayınlanması vs tek taraflı olmuyor; işletim sistemlerinin de güncellenmesi gerekebiliyor uyumluluğu sağlamak adına. Güncellemelerin sürekli gelmesi salt şekliyle kesinlikle kötüye yorumlanamaz, yorumlanırsa epey eksik bir analiz olur.

2- Kullanıcıları dinlemedikleri de biraz eksik olur sanıyorum. Dokunmatik ekranlara uygun yapılması, mobil platform odaklı güncellenmesi vb. gibi uygulamalar batı pazarına odaklı yapıldığı için gayet doğal. Siz gittiğiniz şirketlerde dokunmatik ekranla çalışan görmemiş olabilirsiniz ancak ben Türkiye'de bile bir çok üniversite gördüm dokunmatik ekranla çalışan. Şu an masaüstü donanımları daha çok oyun odaklı gelişen bir platforma dönmüş durumda. Microsoft hedeflediği pazara göre inanılmaz yerinde bir adım atıyor yani. Ha becerebilir, beceremez; bu farklı bir tartışmanın konusu.

3- Dokunmatik ekran değil ama mobil platform olarak bakarsak da büyük ölçekli veya teknolojiyi takip eden çoğu şirketler tabletler üzerinden epey iş yapıyorlar. Hele saha çalışanları, inanılmaz şekilde tablet kullanımı bulunmakta. Teknolojik ilerleme hiçbir zaman kullanıcı isteğiyle olmadı, olamaz da zaten. İlerleme dediğimiz biraz yeniliklerin biraz da pazarların ışığında gerçekleşiyor.

Özetlersem Microsoft masaüstü, mobil ve xbox platformlarını birleştirerek geleceği yönlendirmeye çalışıyor. Başarırsa muazzam bir şey çıkacaktır ortaya. Gizliden gizliye geliştirdiği bir çok proje de mevcut Win10 için (evdeki akıllı cihazların da tek platformdan kontrolü gibi), arada haberler sızdırılıyor. Şikayet edelim tabii, bence de inanılmaz yavaştan alıyor bu geçişi, bu da marketi vs etkiliyor ama bilinçli eleştirelim.

Not: Photoshop profesyonelleri için ayrıca pad'ler satılmakta zaten çok uzun zamandır, ekranın durumu kullanıcıyı pek etkilemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdaBarisC

Epeydir yorum atmıyorum foruma ama bunu okuyunca yazma gereği duydum.

1- Beta olduğu öne sürülebilir tabii ki, ancak eksik yazılım dersek daha doğru olur eğer halen önemli hataların olduğunu düşünüyorsanız. Güncellemelerin olması kadar da normal olan bir şey yok çünkü Windows XP efsanesi de SP2 ile bu ünvanını kazandı. Ayrıca her platformda tek işletim sistemi denemesi kolay olmayan ve oldukça cesur bir hareket. Yazılımların optimize edilmesi, sürücülerin yayınlanması vs tek taraflı olmuyor; işletim sistemlerinin de güncellenmesi gerekebiliyor uyumluluğu sağlamak adına. Güncellemelerin sürekli gelmesi salt şekliyle kesinlikle kötüye yorumlanamaz, yorumlanırsa epey eksik bir analiz olur.

2- Kullanıcıları dinlemedikleri de biraz eksik olur sanıyorum. Dokunmatik ekranlara uygun yapılması, mobil platform odaklı güncellenmesi vb. gibi uygulamalar batı pazarına odaklı yapıldığı için gayet doğal. Siz gittiğiniz şirketlerde dokunmatik ekranla çalışan görmemiş olabilirsiniz ancak ben Türkiye'de bile bir çok üniversite gördüm dokunmatik ekranla çalışan. Şu an masaüstü donanımları daha çok oyun odaklı gelişen bir platforma dönmüş durumda. Microsoft hedeflediği pazara göre inanılmaz yerinde bir adım atıyor yani. Ha becerebilir, beceremez; bu farklı bir tartışmanın konusu.

3- Dokunmatik ekran değil ama mobil platform olarak bakarsak da büyük ölçekli veya teknolojiyi takip eden çoğu şirketler tabletler üzerinden epey iş yapıyorlar. Hele saha çalışanları, inanılmaz şekilde tablet kullanımı bulunmakta. Teknolojik ilerleme hiçbir zaman kullanıcı isteğiyle olmadı, olamaz da zaten. İlerleme dediğimiz biraz yeniliklerin biraz da pazarların ışığında gerçekleşiyor.

Özetlersem Microsoft masaüstü, mobil ve xbox platformlarını birleştirerek geleceği yönlendirmeye çalışıyor. Başarırsa muazzam bir şey çıkacaktır ortaya. Gizliden gizliye geliştirdiği bir çok proje de mevcut Win10 için (evdeki akıllı cihazların da tek platformdan kontrolü gibi), arada haberler sızdırılıyor. Şikayet edelim tabii, bence de inanılmaz yavaştan alıyor bu geçişi, bu da marketi vs etkiliyor ama bilinçli eleştirelim.

Not: Photoshop profesyonelleri için ayrıca pad'ler satılmakta zaten çok uzun zamandır, ekranın durumu kullanıcıyı pek etkilemiyor.

Alıntıları Göster
    Windows 8.1den vazgeçmem bildiğimden şaşmam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockstar1907

Windows 8.1den vazgeçmem bildiğimden şaşmam :)

Alıntıları Göster
    quote:

Güncellemelerin olması kadar da normal olan bir şey yok

Hep anlamak istediğimiz gibi anlıyor görmek istediğimiz gibi görüyoruz Gerçek nedir ?
    bak şudur , dün Windows 10 build 10558 sızdı ikonların bazıları bile değişmiş - ve kullanıcıya yine sunulmadı , Bu güncellememidir ? (Son derece basit bir soru)
    HAYIR - Hangi windowsta her hafta yeni bir sürüm çıkmış (Güncelleme ile yeni sürümü karıştırıyoruz galiba) - Ben ne gördüm nede duydum (Toplu yamları - SP leri bir kenara bırakalım çünkü konuyla yakından uzaktan hiçbir alakaları yok - haa nasıl alakaları olurdu XP zamanında her hafta bir SP yaması çıksaydı Eyvallah derdim ama Windows tarihinde böylebirşey yok) ben Windows 10 BETA dır demiyorum Adamlar kendileri İSPATLIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 5 Ekim 2015; 10:52:57 >

• wtarkan W kullanıcısına yanıt
    Konuyu biraz uzağa çekeceğim ama Linux buildleri de her zaman beta mı sayılıyor bu düşünceyle? Kastetiğiniz şeyi anlıyorum, direk itiraz da belirtmedim zaten. Ben olaya şöyle bakıyorum. İnsanlara ücretsiz geçiş hakkı tanıdıkları için (lütuf değil, bir zahmet yapsınlar) kullanıcı bazlı geri dönüşler odaklı, sürekli güncellemelerle götürüyorlar. Zaten bundan sonra da biliyorsunuz açıklamalara göre yeni windows gelmeyecek; sürekli güncellemelerle devam edecekler. Yani bu sefer güncelleme dediğimiz kavram yenilikleri, yenilenmeyi ve geliştirmeyi içeriyor. Build'ler eskiden farklı olarak güncelleme yerine geçecek. Dediğim gibi cesurca bir hamle şu an yaptıkları. Becerip beceremeyeceklerini bir süre sonra göreceğiz.

Ben final sürüm demekte de bir sıkıntı göremiyorum yine de. Kendim de bir yazılımcıyım ancak windows tabanlı dillerle pek uğraşmıyorum bu yüzden sıkıntı yaşamadım. Son kullanıcı olarak da muhtemelen çok spesifik yazılımlarla uğraşmadığım veya eski bir donanım kullanmadığım için (2 yıllık dizüstü) cidden bir sorun yaşamadım. Siz ne gibi sorunlarla karşılaşıyorsunuz da işletim sisteminin final sürümden uzak olduğunu düşünüyorsunuz meraktan soruyorum?

Basit sorunuzun cevabını verdim sanıyorum ancak daha özet yazayım; izledikleri politikaya bakarak evet güncellemedir. SP'ler bu arada güncellemelerin toplu halde sunulmuş halleri, yani aslında sürekli güncelleniyordu zaten windowslar. Ama bu kadar görünür değişiklikler yaşanmıyordu çünkü arayüz veya son kullanıcı bazlı bu denli yenilikler içermiyordu.

İzlenilen politika eskiye uymadığı için bu eleştirileri bu kadar katı getiriyorsunuz gibime geliyor? Malum yeniliğe alışmak genelde zor olmuştur

• quote:

Konuyu biraz uzağa çekeceğim ama Linux buildleri de her zaman beta mı sayılıyor bu düşünceyle? Kastetiğiniz şeyi anlıyorum, direk itiraz da belirtmedim zaten. Ben olaya şöyle bakıyorum. İnsanlara ücretsiz geçiş hakkı tanıdıkları için (lütuf değil, bir zahmet yapsınlar) kullanıcı bazlı geri dönüşler odaklı, sürekli güncellemelerle götürüyorlar. Zaten bundan sonra da biliyorsunuz açıklamalara göre yeni windows gelmeyecek; sürekli güncellemelerle devam edecekler. Yani bu sefer güncelleme dediğimiz kavram yenilikleri, yenilenmeyi ve geliştirmeyi içeriyor. Build'ler eskiden farklı olarak güncelleme yerine geçecek. Dediğim gibi cesurca bir hamle şu an yaptıkları. Becerip beceremeyeceklerini bir süre sonra göreceğiz.

Ben final sürüm demekte de bir sıkıntı göremiyorum yine de. Kendim de bir yazılımcıyım ancak windows tabanlı dillerle pek uğraşmıyorum bu yüzden sıkıntı yaşamadım. Son kullanıcı olarak da muhtemelen çok spesifik yazılımlarla uğraşmadığım veya eski bir donanım kullanmadığım için (2 yıllık dizüstü) cidden bir sorun yaşamadım. Siz ne gibi sorunlarla karşılaşıyorsunuz da işletim sisteminin final sürümden uzak olduğunu düşünüyorsunuz meraktan soruyorum?

Basit sorunuzun cevabını verdim sanıyorum ancak daha özet yazayım; izledikleri politikaya bakarak evet güncellemedir. SP'ler bu arada güncellemelerin toplu halde sunulmuş halleri, yani aslında sürekli güncelleniyordu zaten windowslar. Ama bu kadar görünür değişiklikler yaşanmıyordu çünkü arayüz veya son kullanıcı bazlı bu denli yenilikler içermiyordu.

İzlenilen politika eskiye uymadığı için bu eleştirileri bu kadar katı getiriyorsunuz gibime geliyor? Malum yeniliğe alışmak genelde zor olmuştur
    Microsoftta bir yıl beta testerlığı yaptım onların kriterlerini bilirim (değişmedi ise) , BU bir BETA dır (Şahsi görüşüm)
    gelelim nasıl sorunlar yaşandığına , son derece basit bir örnek vereceğim , herhangi bir oyunu diyelimki MAFIA 2 - Windows 10 da oynamayı deneyin çalışmayacaktır oysa windows 7 de sorunsuz çalışır , başka oyunları deneyin %90 ı çalışmaz yeni yeni çıkanlarda sorun olmamasını anlarım , üstteki linkte sayfa sonunda sorunlar yazıyor , Build numarasını her hafta değiştirme Windowslarda bugüne kadar olmadı , hele hele bunu kullanıcıya sunmuyorsan buna güncelleme hiç denmez - resmen daha sistemi oturtmaya çalışıyorlar , betalıktan çıktığı gün de paralı olacak , burada kullanıcı gözünden şu kaçıyor : Adamlar sürekli Yeni BUILD çıkartıyor ve sisteme yeni özellikler ikonları değiştirme vs ile uğraşıyor - kullanıcıların hiçbirine bu değişiklikler güncellema olarak Ulaşmıyorki bende VHD de windows 10 kurulu (Çünkü yazılım üretiyoruz ve testleri gerekiyor) BUILD numaram hep aynı ? ee nasıl iştir bu hani her yeni BUILD güncellemeydi demekki Bunlar Güncelleme falan DEĞİL

• wtarkan W kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılımcıyım diyorsun ve oyunlardan örnek veriyorsun. İşletim sistemi senin yazılımına göre kodlanmaz ki, hangi platform, hangi işletim sistemi olursa olsun. Yazılımlar(oyunları da dahil ediyoruz tabii ki) kendilerini güncellemek zorunda, bu onların yükümlülüğü. Kusura bakmayın ama çok komik br örnek verdiniz. Bu mantıkla benim win98 de oynadığım bir oyunu win7'de açamamam windows'un suçu mu olacak yine? Hakikaten güldüm Çok bariz örnekler dışında (işletim sistemlerine gelen güvenlik güncellemelerinin yazılımlarla çakışması gibi) bu tamamen yazılımcıların ve geliştiricilerin problemidir.

Buildler insider programına katılanlar için çıkartılıyor öncelikle. Siz de win10 yüklü bir aletten insider'a katılıp güncellemeleri alabilirsiniz. Gönderilen feedback'lere göre de normal kullanıcıya yavaş yavaş sunuluyor bu güncellemeler. Linki ciddiye almadım ben, postanın yaptığı kıytırık teknoloji haberleri gibi olmuş, teknik bir inceleme yok. Paralı olma durumu ise şirketler için zaten paralı durumda win10, ücretsiz geçiş hakkı verilen 1 seneden sonra içinse geçmemiş kullanıcılar için de paralı duruma gelecek.

Siz Microsoft'ta tester olarak çalıştım, yazılım üretiyoruz diyip de oyunlardan örnek vermeyin sakın başka bir yerde; epey gülünç duruma düşersiniz, ciddiye almazlar. Microsoftta çalışma fırsatını tepmiş biri olarak samimi bir önerimdir.

http://blogs.windows.com/blog/tag/windows-insider-program/ buradan buildlerin durumunu, içerdikleri düzeltmeleri ve bilinen hataları inceleyebilirsiniz.

Edit: Bu arada yanlış anlaşılmayı önlemek adına bazı oyunların kodları güncellenmeyen veya güncellense de geriye dönük desteğini bir şekilde yürüten kütüphanelerle yazıldıkları için çok eski bile olsa yıllar sonraki işletim sistemlerinde de çalışabilir. Microsoft kendi çekirdek yapısını blackbox şeklinde tuttuğu için kernele ne yaptı bu sefer bilmiyorum ama muhtemelen yeniden dizayn etmek zorunda kalıp, geriye dönük desteğini azaltmak durumunda kalmıştır. Ama genelde yazılımcıların bir yama çıkarmasıyla çözülüyor bu tür sorunlar, kimse uğraşmıyor orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 5 Ekim 2015; 14:40:41 >

• quote:

Hocam yazılımcıyım diyorsun ve oyunlardan örnek veriyorsun. İşletim sistemi senin yazılımına göre kodlanmaz ki, hangi platform, hangi işletim sistemi olursa olsun. Yazılımlar(oyunları da dahil ediyoruz tabii ki) kendilerini güncellemek zorunda, bu onların yükümlülüğü. Kusura bakmayın ama çok komik br örnek verdiniz. Bu mantıkla benim win98 de oynadığım bir oyunu win7'de açamamam windows'un suçu mu olacak yine? Hakikaten güldüm Çok bariz örnekler dışında (işletim sistemlerine gelen güvenlik güncellemelerinin yazılımlarla çakışması gibi) bu tamamen yazılımcıların ve geliştiricilerin problemidir.

Buildler insider programına katılanlar için çıkartılıyor öncelikle. Siz de win10 yüklü bir aletten insider'a katılıp güncellemeleri alabilirsiniz. Gönderilen feedback'lere göre de normal kullanıcıya yavaş yavaş sunuluyor bu güncellemeler. Linki ciddiye almadım ben, postanın yaptığı kıytırık teknoloji haberleri gibi olmuş, teknik bir inceleme yok. Paralı olma durumu ise şirketler için zaten paralı durumda win10, ücretsiz geçiş hakkı verilen 1 seneden sonra içinse geçmemiş kullanıcılar için de paralı duruma gelecek.

Siz Microsoft'ta tester olarak çalıştım, yazılım üretiyoruz diyip de oyunlardan örnek vermeyin sakın başka bir yerde; epey gülünç duruma düşersiniz, ciddiye almazlar. Microsoftta çalışma fırsatını tepmiş biri olarak samimi bir önerimdir.

http://blogs.windows.com/blog/tag/windows-insider-program/ buradan buildlerin durumunu, içerdikleri düzeltmeleri ve bilinen hataları inceleyebilirsiniz.

Edit: Bu arada yanlış anlaşılmayı önlemek adına bazı oyunların kodları güncellenmeyen veya güncellense de geriye dönük desteğini bir şekilde yürüten kütüphanelerle yazıldıkları için çok eski bile olsa yıllar sonraki işletim sistemlerinde de çalışabilir. Microsoft kendi çekirdek yapısını blackbox şeklinde tuttuğu için kernele ne yaptı bu sefer bilmiyorum ama muhtemelen yeniden dizayn etmek zorunda kalıp, geriye dönük desteğini azaltmak durumunda kalmıştır. Ama genelde yazılımcıların bir yama çıkarmasıyla çözülüyor bu tür sorunlar, kimse uğraşmıyor orası ayrı.
    Ne sorunları var dedin (Sanki hiç sorunu yokmuş gibi) ilk aklıma geleni yazdım ki şu anda Birçok gencin Windows 7 ye dönme sebidir (Sana göre bu bir sorun olmayabilir ama gençlere göre en büyük sıkıntısı , ve Microsoft biryerlerini yırtıyor bunu düzelttirmek için ) ve ilave ettim yazının sonunda sorunları yazıyor diye , Lakin 3 satır yazıyı okumaya üşenip burada laf salatası yapmayı tercih ettin (ve yazında Bitmiş bir ürün olduğunu kanıtlayıcı tek bir cümle yok halbuki ben BETA olduğunu kanıtlamak için tam 8 Madde yazmışım ve yazının sonuna da bir 10 -12 tane ilave etmişim ne yani 900 kelimelik yazının aynısnı buraya mı kopyala - yapıştır yapayım biraz IQ fazla değil ) , cevabımdan cımbızla kelime ayıklayıp aklınca yalan yazdığımı ima ettin peki aynı kulvardan devam edelim :
    ne üretmişliğin var hayatında ? bana somut tek bir örnek göster hangi yazılımı kodladın kaç defa indirildi popüleritesi nedir ? yada şöyel sorayım bana Windows 10 un BETA olmadığını kanıtla ? :)
    Bu ülke senin gibi boş laf üretenlerle dolu , Microsoftta çalışsaydın zaten bu sisteme kafadan BETA derdin (Seni almamaları isabet olmuş) - Birde benden sana abi nasihati ki yaşım 45 tir , nette tanımadığın ünsanlara yalancı imasında bulunma.

NOT : Microsoft , kuvvetle muhtemeldirki Birsüre sonra Kullanıcılara Nihai sürüm diye verilen Windows 10 sürümünün BETA olduğunu kabul edecek yada böyle bir bilgi sızdırılacaktır (Bekleyip göreceğiz - Benimkisi sadece bir tahmin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 5 Ekim 2015; 16:48:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wtarkan

Ne sorunları var dedin (Sanki hiç sorunu yokmuş gibi) ilk aklıma geleni yazdım ki şu anda Birçok gencin Windows 7 ye dönme sebidir (Sana göre bu bir sorun olmayabilir ama gençlere göre en büyük sıkıntısı , ve Microsoft biryerlerini yırtıyor bunu düzelttirmek için ) ve ilave ettim yazının sonunda sorunları yazıyor diye , Lakin 3 satır yazıyı okumaya üşenip burada laf salatası yapmayı tercih ettin (ve yazında Bitmiş bir ürün olduğunu kanıtlayıcı tek bir cümle yok halbuki ben BETA olduğunu kanıtlamak için tam 8 Madde yazmışım ve yazının sonuna da bir 10 -12 tane ilave etmişim ne yani 900 kelimelik yazının aynısnı buraya mı kopyala - yapıştır yapayım biraz IQ fazla değil ) , cevabımdan cımbızla kelime ayıklayıp aklınca yalan yazdığımı ima ettin peki aynı kulvardan devam edelim :
    ne üretmişliğin var hayatında ? bana somut tek bir örnek göster hangi yazılımı kodladın kaç defa indirildi popüleritesi nedir ? yada şöyel sorayım bana Windows 10 un BETA olmadığını kanıtla ? :)
    Bu ülke senin gibi boş laf üretenlerle dolu , Microsoftta çalışsaydın zaten bu sisteme kafadan BETA derdin (Seni almamaları isabet olmuş) - Birde benden sana abi nasihati ki yaşım 45 tir , nette tanımadığın ünsanlara yalancı imasında bulunma.

NOT : Microsoft , kuvvetle muhtemeldirki Birsüre sonra Kullanıcılara Nihai sürüm diye verilen Windows 10 sürümünün BETA olduğunu kabul edecek yada böyle bir bilgi sızdırılacaktır (Bekleyip göreceğiz - Benimkisi sadece bir tahmin)

Alıntıları Göster
    Desene sitedeki yazı benim, sen kıytırık diyince alındım diye Okuduğum için kıytırık dedim. Senin için değil de burayı okuyanlar için yazayım; Java, Visual Basic ve C# dillerinde yazılımlar yazdım. Windows odaklı yazmadığımı belirtmiştim, endüstri odaklı yazılımlar yazıyorum. Fabrikalara envanter yönetim, hastanelere tedarik zinciri ve reklam şirketleri için optimizasyon vb. gibi. İşin içindeysen biliyorsundur ki şirkete özel yazılımları paylaşmamak adına karşılıklı gizlilik antlaşması yapılır, bu yüzden ne yazık ki somut bir şey veremiyorum. Ama Gurobi kütüphanesini kullanıyorum, bunu söylemek yeterli olacaktır; değilse bile ufak bir arama yeterli hale getirir.

Bitmiş bir ürün olduğunu kanıtlamaya çalışmadım ki zaten hiç, benim sorunlarla karşılaşmadığımı, bu sistemin öncekilerden daha farklı işlediğini, bu yüzden eleştirilerinizin katı olduğunu söylemeye çalışıyorum baştan beri. Yaşadığınız sorunları da o yüzden sordum, yazının size ait olduğunu düşünmemiştim. Neyse, yazı size aitmiş zaten, devam etmeye gerek yok o zaman. Okuyanlar kendileri karar verir zaten. Sidik yarıştırmak isteyen olursa konuya dahil olur artık ben bunu yazdım, bu kadar popüler, şu kadar indirildi diye

• quote:

Orijinalden alıntı: wtarkan

Alıntıları Göster
    Şuan en iyisi Win8.1

• quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Şuan en iyisi Win8.1

Alıntıları Göster
    @ArdaBarisC : Tuhaf bir ülkeyiz , İşletim sistemini ne beta yapar ?

BETA nedir - A beta is software still under development (Hala gelişim sürecinde olan yazılım BETAYMIŞ) - Bakınız google
    peki ben soruyorum şimdi Windows 10 gelişim sürecindemidir ? değilmidir ?

Örneğimiz : Windows 10 build 10558 (Son değişimler aşağıda)

Microsoft is working hard on their browser. In this build, Edge comes with the following changes:
    - Tab previews. All mainstream browsers have this feature, now Edge has it too.
    - Updated interface for the Download manager.
    - Updated interface for Developer Tools, which can be docked now.

Üstekiler 100 lercesinden sadece birkaçı ve Windows 10 un gelişim sürecinin devam ettiğini bunların basit birer GÜNCELLEME OLMADIĞININ kanıtıdır , Şimdi gelişim süreci devam eden bir Yazılım BETA mıdır Değilmidir ? - Başka sorum yok

El insaf son sürümde İKonlar bile değişti (sen bundan önce kaç Windows sürümünde Microsoftun ikon değişkliğne gittiğini gördün)

Windows 10 kullananlar hala BETA bir sistem kullanıyor

Kısacası sevgili yazılımcı kardeşim sen veya ben ne dersek diyelm Microsoft bu sistem BETA dır diyor , benim tek yaptığım bunu vurgulamaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 5 Ekim 2015; 18:20:07 >

• En iyisi 8.0 ama Windows 10 kullanıyorum 8 gibi olmasada güzel yenilik iyidir.

• Windows 10'u yükledim, bir sorun oluştu. En büyük ikisi bilgisayar kapanmıyor ve uyku modundan reboot yaparak çıkıyordu. Windows 8'e döndüm. 10 şu an en azından benim için kullanılabilir gibi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Windows 10'u yükledim, bir sorun oluştu. En büyük ikisi bilgisayar kapanmıyor ve uyku modundan reboot yaparak çıkıyordu. Windows 8'e döndüm. 10 şu an en azından benim için kullanılabilir gibi değil.

Hocam bende yeni yukledim windows 10u.Once baktim driverlarin tamami stok olarak yuklenmis zaten cok guzel dedim guncel driver aramakla ugrasmicaz falan..sonra uyku modundan cikamadigini gordum laptobun.ekranin kapagini kapatip actigimda bilgisayari dugmesinden basili tutup kapatip tekrar acmam gerekiyordu.sonrasindan driver uyumsuzlugundan boyle birsey yapabilecegini dusundum.once ekran kartinin en guncel surumunu yukledim.sonra denedim sorun duzeldi.
    Simdi garanti olsun diye tum driverleri elle en guncel bicimde guncellicem.bu ugrasa deger windows 10

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.