Yarbay
25 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
19 üye
Görüntülenme
Toplam: 119 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Gelen email aynen şöyle :

Türk Telekom internet hizmetiniz kapsamında almış olduğunuz ücretsiz E-posta (ttmail) hizmetimiz ; mail hizmetimizin sonlandırılması nedeniyle 30 gün içinde iptal edilecektir... 30 gün içinde yeni mail almak için prosedürü başlatınız...

Microsoft mağazaya girip TranslucentTB uygulamasını indirip çalıştırın... Görünmeyen görev çubuğunuz olsun:

Windows 11 Görev Çubuğunu tamamen transparan yapın...

i9 11900 sistem topladım bilindiği gibi aşırı ısınan bir işlemci... 70 derecenin altına düşmüyor normal kullanımda bile... Fan araştırırken Snowman T6 Ultra ile karşılaştım fiyat olarak 200 TL civarlarında ama kullananların yorumlarına baktığımda 1500 TL lik fanları bile solladığı ifade ediliyordu... Denemek için aldım sonuç hakikaten inanılmaz derecede iyi işlemci ısısını 32 dereceye düşürdü... Herkese tavsiye ederim...

Fiyat Performans Şampiyonu Fan :  Snowman T6 Ultra

Bu hatayı alıp windows 11 kuramıyanlar için çözüm çok basit...

1.İndirdiğiniz Win11 isosundan Rufus ile bir USB diske windows 11 kurulum belleği oluşturun.

2.Bir windows 10 pro isosunu Ultraiso veya Poweriso gibi programla açın.

3. Windows 10 pro isosu içindeki Sources klasöründeki install.wim dosyası haricindeki herşeyi Rufusla hazırladığınız kurulum belleğindeki Sources klasörüne kopyalayın.

4.Artık Windows 11 kurabilirsiniz. Hazırladığınız USB kurulum diski ile makinenizi başlatıp kuruluma geçin. Cillop gibi kurulduğunu göreceksiniz.. Ve yok işlemciniz desteklemiyor yok TPM 2.0 bilgisayarınızda yok gibi abuk subuk mesajlar çıkmadan kurulum tamamlanacak.

Şu anda bu mesajı o şekilde kurulum yaptığım Windows 11' den yazıyorum...

Hadi kolay gelsin :))

Bu hatayı alıp windows 11 kuramıyanlar için çözüm çok basit...

1.Rufus ile bir USB diske windows 11 kurulum belleği oluşturun.

2.Bir windows 10 pro isosunu Ultraiso veya Poweriso gibi programla açın.

3. Windows 10 pro isosu içindeki Sources klasöründeki install.wim dosyası haricindeki herşeyi Rufusla hazırladığınız kurulum belleğindeki Sources klasörüne kopyalayın.

4.Artık Windows 11 kurabilirsiniz. Hazırladığınız USB kurulum diski ile makinenizi başlatıp kuruluma geçin. Cillop gibi kurulduğunu göreceksiniz.. Ve yok işlemciniz desteklemiyor yok TPM 2.0 bilgisayarınızda yok gibi abuk subuk mesajlar çıkmadan kurulum tamamlanacak.

Şu anda bu mesajı o şekilde kurulum yaptığım Windows 11' den yazıyorum...

Hadi kolay gelsin :))

Araç muayene ücretleri, yeniden değerleme oranında, diğer bir deyişle yüzde 9.11 oranında zamlandı. Buna göre 2021 yılı otomobiller için araç muayene ücreti, 342 TL’den 20 kuruştan, 372 TL 88 kuruşa çıktı. Otobüs ve kamyon, 462 TL 56 kuruştan, 503 TL 86 kuruşa çıktı.

Türk telekom eylülde vdsl kullanıcılarının upload hızını 2 kata artıracağını açıkladı aynı yönde bir açıklama da Kablonet den bekliyoruz...

Devletin 20 liraya yaptığı araç muayene ücreti özel sektöre verilince çekilince günümüzde 420 TL'ye mal oluyor... Yapılan işlemin ise hiç bir maliyeti yok... Bu soyguna dur demenin zamanı artık geldi...

Lütfen aşağıdaki kampanya linkine bir imza da siz atın...

https://www.change.org/p/ula%C5%9Ft%C4%B1rma-ve-altyap%C4%B1-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-t%C3%BCvt%C3%BCrk-soygununa-dur-denmeli

Araç Muayene Soygununa Dur De!
ABD'den YPG/PKK'lı teröristlere 1.2 milyon dolarlık koronavirüs yardımı
ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon, Suriye'de terör örgütü YPG/PKK'nın kontrolündeki hastane ve hapishanelerde görevli örgüt üyelerine tıbbi malzemeler sağladı.ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon, Suriye'de terör örgütü YPG/PKK'nın kontrolünde olan Haseke ve Şedadi'deki hastane ve hapishanelere yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı kullanılmak üzere 1 milyon 200 bin dolar değerinde malzeme sağladıklarını bildirdi.

Koalisyondan yapılan açıklamada, "Sağlanan tıbbi ekipman, Haseke ve Şedadi'deki hastanelerde çalışanları ve Suriye Demokratik Güçleri ile buradaki hapishanelerde görevli asayiş muhafızlarını korumaya yardımcı olacaktır." denildi.

Şimdi bu PKK'ya yardım yapan ABD'ye Yardım yollayarak PKK'ya yardım yapmış olmıyor muyuz?

PKK'ya 1.2 milyon dolar Corona Yardımı Yapan ABD'ye Yardım Yolluyoruz !

Bir hafta bile sürmedi malesef:

PKK'ya 1.2 milyon dolar Corona Yardımı Yapan ABD'ye Yardım Yolluyoruz !
Cibuti'de mahsur kalan 68, 71 ve 77 yaşlarındaki 3 Yunan denizci dün Türkiye'nin Cibuti Büyükelçiliği'nin yardımıyla Türk Hava Yollarına (THY) ait tahliye uçağıyla Türkiye'ye getirildi.Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre, Yunan makamlarının resmi talebi üzerine, Türkiye'nin Cibuti Büyükelçiliği'nin yardımıyla ülkede mahsur kalan 3 Yunan denizci dün THY'nin tahliye uçağıyla Türkiye'ye getirildi.

Tahliye edilen 68, 71 ve 77 yaşlarındaki 3 Yunan denizci Türk hükümeti ve Büyükelçiliğine teşekkür etti.

Tahliye edilen denizcilerin uçaktan indikten sonra Yunanistan'ın Ankara Büyükelçiliği'ne ait özel bir araçla Edirne'deki İpsala sınır kapısına götürüldüğü belirtildi.

DEVLETİMİZ 3 YUNANI KURTARMAK İÇİN DE ÖZEL UÇAK KALDIRDI :)) NIKOS TÜRKİYEYE TEŞEKKÜR ETMEDİ!

Güncelleme: Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, söz konusu tahliyenin Yunanistan, Cibuti'deki Avrupa Birliği makamları ve Cibuti Dışişleri Bakanlığının katkılarıyla gerçekleştiği yönündeki sosyal medya mesajına ilişkin değerlendirmede bulundu. Türkiye'den tek bir kelime bile bahsetmedi...
Hakkında
Forum İmzası:
ASUS Z9PE-D8 WS ; 2 Adet Xeon E5-2689 ; 64 Gb Ram ;Samsung 960 pro SSD ; Asus Gtx 1080 Ti ; Creative X-FI Titanium Fatal1ty Pro ; Xilence 1200W Psu
Hakkımda:
ASUS Z9PE-D8 WS ; 2 Adet Xeon E5-2689 ; 64 Gb Ram ;Samsung 960 pro SSD ; Zotac GTX690 ; Creative X-FI Titanium Fatal1ty Pro ; Xilence 1200W Psu
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
test
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.591
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 362.062 (Bu ay: 1.659)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.816 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.