Şimdi Ara

Western Digital 1TB WD 2.5' Elements Portable USB3.0 Siyah 129 TL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
10
Favori
19.218
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adet sayısıda fena değil, 100 taneymiş. Şuanki fiyat neden yüksek, indirimi yüksek göstermek için, eğer fiyatı öyle tutmasalar oran %49 olamazdı. Bizim ülkemizde bu teknik çok tutuyor, mağazaya gidiyorsun adam piyasası 1400 lira olan notebook'a 2000 lira üzeri fiyat çekmiş sonra indirmiş 1500'e sonrada bizim vatandaş hemen kapıyor birtane, indirimden ucuza aldım diye.
  • Geçen sefer, Toshiba Hayabusa usb disk almıştık 2 arkadaş, çok hızlı bir şekilde ulaştı elimize, hiçbir sorun olmadı. Ben de çekinmiştim hiç duymadığım bir site olduğu için ama artık yeterince güveniyorum. Hem ilgili ve hızlı çalıştıkları için. Ayrıca bir de küçük bir detaydır pek çok insana göre ama, Yurtiçi Kargo plastik poşetinin bir tarafında kocaman İnceHesap reklamı vardı. Yurtiçi Kargoyla böyle bir kurumsal anlaşma yapmak ciddi bir iştir bence. O yüzden bu kampanyaya da katılıp şansımı deneyeceğim.
  • son derece güvenlir sitedir. bir çok defa alışveriş yapmışlığım vardır harrdisk ihtiyacım olsa kesin alırdım.
  • ince hesaptan daha önce telefon almıştım ben güvenilir bir site.Eğer kapabilirsem 1-2 de ben almayı düşünüyorum
  • • Fırsat ürünü 15 Mart 2013 Cuma akşamı saat 22:00 - 00:00 arasında rastgele zaman aralıklarında rastgele adetler ile satışa açılacaktır.

• Sipariş işleminiz tamamlanmadan satışa açılan ürün adedi bittiğinde sepetinizde ki ürünün fırsat fiyatı otomatik olarak normal fiyatına dönecektir.

bence bi takla durumu var. dikkat edin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

• Fırsat ürünü 15 Mart 2013 Cuma akşamı saat 22:00 - 00:00 arasında rastgele zaman aralıklarında rastgele adetler ile satışa açılacaktır.

• Sipariş işleminiz tamamlanmadan satışa açılan ürün adedi bittiğinde sepetinizde ki ürünün fırsat fiyatı otomatik olarak normal fiyatına dönecektir.

Benim ikinci maddeden anladığım şu: Siz hdd yi 129 dan sepete eklediniz ama satış işlemini tamamlamadan fiyat eski fiyata dönerse 129 tl ye değil eski fiyattan almış olursunuz. Bunu demek istiyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

• Fırsat ürünü 15 Mart 2013 Cuma akşamı saat 22:00 - 00:00 arasında rastgele zaman aralıklarında rastgele adetler ile satışa açılacaktır.

Benim ikinci maddeden anladığım şu: Siz hdd yi 129 dan sepete eklediniz ama satış işlemini tamamlamadan fiyat eski fiyata dönerse 129 tl ye değil eski fiyattan almış olursunuz. Bunu demek istiyor galiba.

bravo

• geçen sene aynı ürünnü 500gb lik sürümü 79tl den satmıslardı :D ve 1 tane almıstım sorunsuz hala kullanmakatayım ürünüi.ayrıca 1700tlye tv ve bircok alısverisim oldu incehesaplardan güven konusunda sorun olmaz.
  • Eğer yakalayabilirsem alacağım bir tane,fiyat güzel.Almayı düşünüyordum zaten bir hdd,güzel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion

15 mart 2014 te 1TB WD 2.5inch USB 89.90TL den satılacakmış.

http://kalinhesap.com/firsatlar/

kim öle kim kala

• oksid bilgisayarın online satış yapan sitesidir ben bir dönem oksid bilgisayarın bayisiydim ama şimdi ticaretimi kestim. Site sağlam ve güvenilirdir.
  • fiyat güzel site zaten kendini kanıtlamış cumaya kadar unutmassak iyi 1 tane alınır mis gibi arşivlik
  • MESAJIM BULUNSUM
  • mesajım bulunsun kaçırmazsak alırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

belkide hemen bitti deyip eski fiyattan kakacaklar

• zamanında htc telefon için bi yamuk yapmışlardı ama onun dışında iyi firma gibi. önceki kampanyada ne ara satışa çıktı ne ara bitti diye konuşmalar olmuştu burda.

+ ödeme yaparken ürün fiyatı değişirse ve bunu sipariş veren kişiye bildirmiyorsa o anda, 129 çekilmek yerine aha fazla çekilirse baya sorun çıkar.
  • yukarda arkadaş yazmış biraz ali cengiz oyunu var gibi geldi bana alacaksın sepete ekleyeceksin onay bekleyeceksin bide ne ola ürün bitmiş eski fiyattan sana satacaklar
    bunlar reklam kokan hareketler mayk alırım arabanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revelax -- 9 Mart 2013; 0:56:15 >
  • 100 tane hdd için reklam yapmazlar diye düşünüyorum.Bence bu kampanya sırasında bir 500 tane hdd de indirimsiz fiyattan alıcıya sokulacak
    Almayı düşünüyordum vazgeçtim çok lazım değil
    Edit:Herkese söylemeseydiniz la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 8 Mart 2013; 21:04:26 >
  • sayaç yanlış mı çalışıyor ne?
  • Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum kimse sallamasın gayet güzel bir alet.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.