Şimdi Ara

Western Digital 1TB WD 2.5' Elements Portable USB3.0 Siyah 129 TL! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
10
Favori
19.218
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat sıcak duruyor bakalım takip duyuran arkadaşa selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçıracaklar ya da beklmemek istemeyenler için

http://www.electroworld.com.tr/p/seagate-2.5-1tb-expansion-usb-3.0/
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan...

kaçıracaklar ya da beklmemek istemeyenler için

http://www.electroworld.com.tr/p/seagate-2.5-1tb-expansion-usb-3.0/

30 tl pek de sıcak değil yakında hb gibi sitelerde verir kartla daha uyguna gelir gibi ama tüm form çakala yatar 15 mart günü :D az daha ertelesem mi ne ? buarda bu diskler açılabilirmi makınede 7200 rpm hardisk var değiştirsem çok ısınıyo da

• quote:

Orijinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion

15 mart 2014 te 1TB WD 2.5inch USB 89.90TL den satılacakmış.

http://kalinhesap.com/firsatlar/

kim öle kim kala

Evet linke tıkladım itiraf ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion

15 mart 2014 te 1TB WD 2.5inch USB 89.90TL den satılacakmış.

http://kalinhesap.com/firsatlar/

kim öle kim kala

Evet linke tıkladım itiraf ediyorum.

bende tıkladım tabi bakıyım kimsenin reklamını yapmayalım diye, amaç farklı ama şaka maka az kaldı 371 gün daha sabredeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

• Fırsat ürünü 15 Mart 2013 Cuma akşamı saat 22:00 - 00:00 arasında rastgele zaman aralıklarında rastgele adetler ile satışa açılacaktır.

• Sipariş işleminiz tamamlanmadan satışa açılan ürün adedi bittiğinde sepetinizde ki ürünün fırsat fiyatı otomatik olarak normal fiyatına dönecektir.

bence bi takla durumu var. dikkat edin!

Benim ikinci maddeden anladığım şu: Siz hdd yi 129 dan sepete eklediniz ama satış işlemini tamamlamadan fiyat eski fiyata dönerse 129 tl ye değil eski fiyattan almış olursunuz. Bunu demek istiyor galiba.

şunu büyük büyük yazında insanlar madur olmasın Hocam.....

• benide kıllandırdı bu durum firmayı arayıp net bilgi almam lazım. konuştuktan sonra size akıyla karasıyla yazarım müdür.
  • alışveriş yapacagınız en iyi en mükemmel sitedir incehesap..ben 3-4 yıldır bılıyorum bu sıteyı ve cok alısverıste yaptım..gun oldu urunu tedarık edemedıler muadıl ustu onerıde bulundular kabul ettım gonderdıler..bırara yrumdan cıddı puanlar kaznaılıp ve bu puanları para olarak kullanıyodumm..size soyle soylıyım 500tl lık ev sınema sıstemını puan kullanımı ıle 250ye aldım gonderdıler..çok cıddı ve super hızlı calısan bır sıtedır..eskıden fıyatları daha ıyıydı ..fıyatı ıyı olduktan sonra gozu kapalı alın derım..sıkıntı yasamassınız aradıgınızda karsınızda muhattab blursunuz..ve cok hızlı calısıyorlar..bu sıtenın hakkı oldugu yerde olmadıgına ınananlardan bırıyım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

• Fırsat ürünü 15 Mart 2013 Cuma akşamı saat 22:00 - 00:00 arasında rastgele zaman aralıklarında rastgele adetler ile satışa açılacaktır.

• Sipariş işleminiz tamamlanmadan satışa açılan ürün adedi bittiğinde sepetinizde ki ürünün fırsat fiyatı otomatik olarak normal fiyatına dönecektir.

bence bi takla durumu var. dikkat edin!

Benim ikinci maddeden anladığım şu: Siz hdd yi 129 dan sepete eklediniz ama satış işlemini tamamlamadan fiyat eski fiyata dönerse 129 tl ye değil eski fiyattan almış olursunuz. Bunu demek istiyor galiba.

şunu büyük büyük yazında insanlar madur olmasın Hocam.....

İlk mesaja ayrıntıların yazılması lazım aslında.

• arkadaşlar firmayı aradım, görüştüm. kampanya adetle sınırlı olduğu için ve yoğun talep olduğu için adet tükenince sistem otomatik olarak eski fiyata dönüyor ve böyle bir durumda işlem yapmadıklarını müşteriyi arayarak kampanya fiyatı dışında sipariş verdiklerini ücreti karta iade edebileceklerini belirtiyorlar. yani yetişemeyip yanlışlıkla pahalı fiyattan sipariş vermiş olsanız dahi bilgilendirme yapıp hemen karta iade edeceklerini belirtiyorlar. açıkçası yetişen alır beyler :)

vallaha ben görüşmeden memnun kaldım nasipse bitane alacam önemli olan iyi takip edip erken davranmak boşuna gece nöbeti dememişlr nöbetteyiz müdür

• sanal Karta 150 tl Limit belirlenir. fiyat artarsa zaten çekmez sorun yok yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman aralığı kafama takıldı. Zaman aralığında alamazsan eski fiyattan mı satılacak .
    Rastgele zaman aralığı nedir..
  • hocam mesela 100 tane satacaklarsa parti parti açarlar siteyeki bir anda kampanya birtmesin diye gün içine yayıyolar ilk partiyi kaçırdın ikinciyi yakala diye bence birazda şans o anda açıldığını görecen hızlı davranıp siparişi geçecen olay bu
  • beyler ben de 15 martı bekliyordum fakat hepsiburada.com da parafla çek kampanyasını birleştirince 2 tb seagate 130 tl ye geliyor(Kargoyu da pepsi kapakla ücretsiz hallettik) Ben aldım bir tane siz de alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpharry.

beyler ben de 15 martı bekliyordum fakat hepsiburada.com da parafla çek kampanyasını birleştirince 2 tb seagate 130 tl ye geliyor(Kargoyu da pepsi kapakla ücretsiz hallettik) Ben aldım bir tane siz de alabilirsiniz.

hocam ben anlamadım nasıl oldu o biraz detaylı anlatabilirmisiniz acaba.bide hangi ürün linkini verebilir misiniz?
  • quote:

beyler ben de 15 martı bekliyordum fakat hepsiburada.com da parafla çek kampanyasını birleştirince 2 tb seagate 130 tl ye geliyor(Kargoyu da pepsi kapakla ücretsiz hallettik) Ben aldım bir tane siz de alabilirsiniz.

paraf kartımız yok , çek için 10 mart son gün.

2,5 2tb var mı bilmiyorum ama

2tb USB 3.0 3,5 inç harici HDD = 211TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurozan

quote:

hocam ben anlamadım nasıl oldu o biraz detaylı anlatabilirmisiniz acaba.bide hangi ürün linkini verebilir misiniz?

HALKBANK PARAF KKARTI İLE % 20 PUAN ALIYORSUNUZ , AYRICA SİZE 30 TL ÇEK VERİYOR

eğerki 500TL alırsanız 100 tl puan + 100 tl çek var

• 13 Marttan sonra Hepsiburadadan istediğiniz HDD yi 30 TL indirimle alabilirim. (kargo hariç yada pepsi kola kodu ayarlarsınız)
    Örneğin 160 TL lik bir ürünü 130 TLye adresine gönderirim.
    Örnek ürün ;
    örnek ürün linki

Bu ürünü kargo hariç 140 TL nakite size gönderebilirim.

Ürünü kredi kartımda biriken puanlarla alacağım. 13 Martta 75 TL TEB kartıma yüklenecek. Onu bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imparatorlak -- 10 Mart 2013; 0:25:20 >

• quote:

quote:

şöyle ki 211 tl hdd 2 tane tuvalet kağıdı(24lü familia tanesi 10 tl) ve 1 tane ariel 5 kg deterjan 24 tl(deterjan ve tuvalet kağıdı market fiyatı.marketlerden kontrol ettim)
    255 tl sepet tutarı 20 tl kargo pepsi koduyla bedavaya geldi.siparişi verdim anında 55 tl parapuan verdi paraf kartla.30 tl de hediye çeki.Zaten marketten diğerlerini alacaktım.Hediye çekine raket alacağım parafpuana da akaryakıt.Harddisk için 211-55-30=126 gibi bir bedel ödemiş oldum.
    link=http://www.hepsiburada.com/liste/seagate-2tb-7200rpm-expansion-35-usb-30-tasinabilir-disk-stbv2000200/productDetails.aspx?productId=bd300701&categoryId=100225&SKU=BD300701&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd300701%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dseagate%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen.md -- 10 Mart 2013; 1:04:08 >

• quote:

quote:

quote:

şöyle ki 211 tl hdd 2 tane tuvalet kağıdı(24lü familia tanesi 10 tl) ve 1 tane ariel 5 kg deterjan 24 tl(deterjan ve tuvalet kağıdı market fiyatı.marketlerden kontrol ettim)
    255 tl sepet tutarı 20 tl kargo pepsi koduyla bedavaya geldi.siparişi verdim anında 55 tl parapuan verdi paraf kartla.30 tl de hediye çeki.Zaten marketten diğerlerini alacaktım.Hediye çekine raket alacağım parafpuana da akaryakıt.Harddisk için 211-55-30=126 gibi bir bedel ödemiş oldum.
    link=http://www.hepsiburada.com/liste/seagate-2tb-7200rpm-expansion-35-usb-30-tasinabilir-disk-stbv2000200/productDetails.aspx?productId=bd300701&categoryId=100225&SKU=BD300701&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd300701%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dseagate%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

Bu hesap şekli bana hiç mantıklı gelmiyor. Ben cebimden çıkan paraya bakarım. Puan, hediye çeki vs düşünce ürün ucuza gelmiş olmuyor. Sonuçta diski 211 TL ye almışsınız. Sipariş sonunda verilen puan, çek vs başka alışverişte kullanınca avantajlı oluyor orası ayrı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.