Şimdi Ara

Western Digital 1TB WD 2.5' Elements Portable USB3.0 Siyah 129 TL! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
426
Cevap
10
Favori
19.218
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yurt içi kargonun 15 gün gecikmeli olarak getirdiği hdd sonunda elime geçti.Test ettim sapasağlam çıktı.Umarım hep sağlam olur.Herkese hayırlı uğurlu olsun.Bazı arkadaşlarım testin 5-5:30 saat sürdüğünü yazmış..Benim yaptığım test 2,5 saat kadar sürdü.Bu fark pc özelliklerinden mi? kaynaklanıyor yoksa hdd ilemi alakalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxidextr

yurt içi kargonun 15 gün gecikmeli olarak getirdiği hdd sonunda elime geçti.Test ettim sapasağlam çıktı.Umarım hep sağlam olur.Herkese hayırlı uğurlu olsun.Bazı arkadaşlarım testin 5-5:30 saat sürdüğünü yazmış..Benim yaptığım test 2,5 saat kadar sürdü.Bu fark pc özelliklerinden mi? kaynaklanıyor yoksa hdd ilemi alakalı ?

Öncelikle hayırlı olsun sizede. Yapmış olduğunuz test 2.5 saat sürmesinin 1 sebebi olabilir oda sisteminizde usb 3.0 girişi bulunmasındandır.Tabiki usb 3.0'la yapılan test usb 2.0 dan hızlı olur.Arada çok büyük bir hız farkı vardır.Usb 2.0 ile yapılan test 5, 5:30 saat gibi bi zaman alırken 3.0 ile bunu 2, 2:30 saat gibi bi süreye düsürmek mümkün.Onun haricindede baska bi durum olucağını düsünmüyorum.

Selametle.

• Bitti Sanki artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

quote:

yurt içi kargonun 15 gün gecikmeli olarak getirdiği hdd sonunda elime geçti.Test ettim sapasağlam çıktı.Umarım hep sağlam olur.Herkese hayırlı uğurlu olsun.Bazı arkadaşlarım testin 5-5:30 saat sürdüğünü yazmış..Benim yaptığım test 2,5 saat kadar sürdü.Bu fark pc özelliklerinden mi? kaynaklanıyor yoksa hdd ilemi alakalı ?

Öncelikle hayırlı olsun sizede. Yapmış olduğunuz test 2.5 saat sürmesinin 1 sebebi olabilir oda sisteminizde usb 3.0 girişi bulunmasındandır.Tabiki usb 3.0'la yapılan test usb 2.0 dan hızlı olur.Arada çok büyük bir hız farkı vardır.Usb 2.0 ile yapılan test 5, 5:30 saat gibi bi zaman alırken 3.0 ile bunu 2, 2:30 saat gibi bi süreye düsürmek mümkün.Onun haricindede baska bi durum olucağını düsünmüyorum.

Selametle.

evet dostum haklısın.ben o heyecanla yazınca hiç düşünemedim.teşekkür ederim

• quote:

yuh 15 gün mü ? erciyesin tepesinde falan mı yaşıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

yuh 15 gün mü ? erciyesin tepesinde falan mı yaşıyorsunuz?

yok dostum;tamda merkezdeyim ama yurtiçi kargo nun beceriksizliği sorumsuzluğu,işi ağırdan alması vb gereksiz herşey den dolayı...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.