Şimdi Ara

Western Digital 1TB WD 2.5' Elements Portable USB3.0 Siyah 129 TL! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
10
Favori
19.218
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ürünü aldım çok süper 1tb olanını öneriyorum....güzel bir kılıfta almak lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

quote:

Orijinalden alıntı: alpharry.

quote:

Orijinalden alıntı: cumhurozan

quote:

beyler ben de 15 martı bekliyordum fakat hepsiburada.com da parafla çek kampanyasını birleştirince 2 tb seagate 130 tl ye geliyor(Kargoyu da pepsi kapakla ücretsiz hallettik) Ben aldım bir tane siz de alabilirsiniz.

hocam ben anlamadım nasıl oldu o biraz detaylı anlatabilirmisiniz acaba.bide hangi ürün linkini verebilir misiniz?

şöyle ki 211 tl hdd 2 tane tuvalet kağıdı(24lü familia tanesi 10 tl) ve 1 tane ariel 5 kg deterjan 24 tl(deterjan ve tuvalet kağıdı market fiyatı.marketlerden kontrol ettim)
    255 tl sepet tutarı 20 tl kargo pepsi koduyla bedavaya geldi.siparişi verdim anında 55 tl parapuan verdi paraf kartla.30 tl de hediye çeki.Zaten marketten diğerlerini alacaktım.Hediye çekine raket alacağım parafpuana da akaryakıt.Harddisk için 211-55-30=126 gibi bir bedel ödemiş oldum.
    link=http://www.hepsiburada.com/liste/seagate-2tb-7200rpm-expansion-35-usb-30-tasinabilir-disk-stbv2000200/productDetails.aspx?productId=bd300701&categoryId=100225&SKU=BD300701&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd300701%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dseagate%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

Bu hesap şekli bana hiç mantıklı gelmiyor. Ben cebimden çıkan paraya bakarım. Puan, hediye çeki vs düşünce ürün ucuza gelmiş olmuyor. Sonuçta diski 211 TL ye almışsınız. Sipariş sonunda verilen puan, çek vs başka alışverişte kullanınca avantajlı oluyor orası ayrı.

Aynen sanki bizim de tuvalet kağıdı-ariel e ihtiyacımız var.

• Ben de takipteyim Cumaya kadar unutmazsam...
    MacAir biraz nefes alacak alırsam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSeroglu

quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cumhurozan

quote:

beyler ben de 15 martı bekliyordum fakat hepsiburada.com da parafla çek kampanyasını birleştirince 2 tb seagate 130 tl ye geliyor(Kargoyu da pepsi kapakla ücretsiz hallettik) Ben aldım bir tane siz de alabilirsiniz.

hocam ben anlamadım nasıl oldu o biraz detaylı anlatabilirmisiniz acaba.bide hangi ürün linkini verebilir misiniz?

şöyle ki 211 tl hdd 2 tane tuvalet kağıdı(24lü familia tanesi 10 tl) ve 1 tane ariel 5 kg deterjan 24 tl(deterjan ve tuvalet kağıdı market fiyatı.marketlerden kontrol ettim)
    255 tl sepet tutarı 20 tl kargo pepsi koduyla bedavaya geldi.siparişi verdim anında 55 tl parapuan verdi paraf kartla.30 tl de hediye çeki.Zaten marketten diğerlerini alacaktım.Hediye çekine raket alacağım parafpuana da akaryakıt.Harddisk için 211-55-30=126 gibi bir bedel ödemiş oldum.
    link=http://www.hepsiburada.com/liste/seagate-2tb-7200rpm-expansion-35-usb-30-tasinabilir-disk-stbv2000200/productDetails.aspx?productId=bd300701&categoryId=100225&SKU=BD300701&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd300701%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dseagate%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

Bu hesap şekli bana hiç mantıklı gelmiyor. Ben cebimden çıkan paraya bakarım. Puan, hediye çeki vs düşünce ürün ucuza gelmiş olmuyor. Sonuçta diski 211 TL ye almışsınız. Sipariş sonunda verilen puan, çek vs başka alışverişte kullanınca avantajlı oluyor orası ayrı.

Aynen sanki bizim de tuvalet kağıdı-ariel e ihtiyacımız var.

senin olmayabilir benim vardı aldım hdd alsam da almasam da diğer ürünlere o parayı verecektim sonuç olarak hdd için benim cebimden çıkan paraya bakın.Ayrıca forumda sıcak konularda bunun linki var birsürü insan bundan yararlandı ve çok sıcak bir kampanya olduğunu belirtti.Ben sadece hdd alacaklara alternatif sundum olayı farklı yerlere çekmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen.md -- 10 Mart 2013; 23:57:27 >

• incehesap.com güvenilir bir site, ürün fiyatı da gayet iyi. Bende nöbetteyim :)
  • usbden mi güç alıyor ayrıca güç kablosu mu var ?
    gücüde usb kablosuyla alıyorsa bunu media playera bağlı olarak kullanabilir miyim ?
  • şikayet var.com bi bakın derim beyler hiç bir şikayet cevaplanmamış bile
  • doğum günüme özel, bi kampanya olmuşşş:) arkadaşlara söyliyeyim , :) en azından haberdar olurlar..:P
  • Arkadaşlar bu ürünün boyutu kalın mı resimde öyle gözüküyor. Geçen teknosadan bakmıştım harici disklere sanki daha ince modeller vardı ya da resim yanıltıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

sanal Karta 150 tl Limit belirlenir. fiyat artarsa zaten çekmez sorun yok yani

Ahanda bende bunu yazacaktım.sanalkarta 130 tl tanımla fiyatı 300 yapsalarda sorun degil.sonra iade oldu olmadı muhappetindende kurtulunmuş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper bir fırsat olmuş arkadaşlar, kaçırmamak gerek, nöbet tutacağım :)
  • incehesap iyidir. alısverisim oldu sorunsuz.
  • incehesap adres icin tc kimlik no istiyo sakata gelmeyelim. bide niye tc kimlik no isterler ki anlamadim gitti

• Merhaba,

Benim de ince hesaptan alış verişim oldu, ufak tefek ucuz bişey de değildi üstelik. Sorunsuz ve gayet hızlı gönderdiler. Telefon ettiğinizde konuşabileceğiniz birisi var karşınızda en azından. Üstelik müşteriye karşı da gayet ilgililer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravanel

incehesap adres icin tc kimlik no istiyo sakata gelmeyelim. bide niye tc kimlik no isterler ki anlamadim gitti

fatura için
  • benimde zaman zaman alış verişim oldu incehesap 'dan, gayet memnunum ve ürünüde almayı düşünüyorum, aslında ihtiyacım yok ama, fiyat çok iyi
  • ben de takipteyim . bakalim nasil sonuclanacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visoela

quote:

incehesap adres icin tc kimlik no istiyo sakata gelmeyelim. bide niye tc kimlik no isterler ki anlamadim gitti

fatura için

fatura i in tamamda hepsiburadada vatanda falan istemiyo olmayincada oluyomus gibi dusunuyorum biraz killandim acikcasi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: visoela

quote:

fatura için

fatura i in tamamda hepsiburadada vatanda falan istemiyo olmayincada oluyomus gibi dusunuyorum biraz killandim acikcasi

yanlış yaz gitsin madem o kadar sıkıntı yapıcaksın

• uygun fiyat 1 tane almak lazım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.