Şimdi Ara

west sigarası içen var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
22.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugünden itibaren sigaradan bir nebzede olsa tasarrufa baslayacağım bana en uygunu west gel di içen varmı bi süre sonra bayar mı ? west grey mi önerirsiniz black mi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

West Sigarası Hakkında Bilgiler

West, Imperial Tobacco tarafından üretilen bir sigara markasıdır. Çeşitli seçenekleri mevcuttur, bunlar arasında West One, West Grey ve West Navy yer almaktadır.

West Grey Sigarası

West Grey, aromalı bir sigaradır ve açık yeşil bir pakete sahiptir. Hafif ila orta yoğunlukta, dumanı aromalıdır.

West Navy Sigarası

West Navy, aromalı olmayan bir sigaradır ve koyu mavi bir pakete sahiptir. Orta ila tam yoğunlukta, dumanı daha serttir.

West Sigarası Yorumları

West sigaraları, kullanıcıları arasında genel olarak iyi karşılanmaktadır. Kullanıcı yorumları, sigaraların lezzetli, uygun fiyatlı ve kaliteli olduğunu belirtmektedir.

West One Sigarası

West One, West'in ince sigara seçeneğidir. Hafif ila orta yoğunlukta, dumanı hafif ve aromalıdır.

West Gri Sigarası

West Gri, aromalı bir başka West sigarasıdır. Açık yeşil bir pakete sahiptir ve tadı hafif ila orta yoğunluktadır.

West Navy Sigarası

West Navy, aromalı olmayan bir sigaradır ve koyu mavi bir pakete sahiptir. Orta ila tam yoğunlukta, dumanı daha serttir.

Bu metnin amacı yalnızca bilgilendirmektir ve sigara içmek konusunda kişisel görüş belirtmez.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • marlboro içerdim nadiren geçen gri west verdi arkadaşım aman allahım dedim
  • Ben gri olanından içiyorum memnunum. Çok sert değil çok yumuşakta değil. Hafiften winston kalitesinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gri west en iyisi
  • West gri içiyorum yaklaşık 5 senedir. Başka bir sigara içtiğimde boğulacak gibi oluyorum. Diğer sigaralara göre biraz daha hafif bence ama aynı tadı veriyor
  • içmeyi bırakın..
  • kent al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopardy!

West gri içiyorum yaklaşık 5 senedir. Başka bir sigara içtiğimde boğulacak gibi oluyorum. Diğer sigaralara göre biraz daha hafif bence ama aynı tadı veriyor

ben bugun west black aldım grey dahamı iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Ben gri olanından içiyorum memnunum. Çok sert değil çok yumuşakta değil. Hafiften winston kalitesinde

ilk başlarda tadı sanada kötü geliyormuydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurJii

gri west en iyisi

il başlarda tadı sana da kötü geliyormuydu
  • west gri west'lerin iyisi bence uzun süre içtim sıkıntı çekmedim abim mavi uzun west içiyor o pek hoşuma gitmiyor

maddi anlamda kar etmek isterseniz eğer Monte Carlo'nun küçükleri var tuvalet sigarası gibi sanırsam hem en ucuzu piyasadaki hemde kötü değil tadı kıvamı başlarda kaşıntı yapabilir gırtlakta ama geçiyor sonra
  • dostum fiyatından emin değilim ama öneride bulunabilirim.
    öncelikle west bir kez içtim onu söyleyeyim west one du sanırsam değerleri 1 0.1 1 şeklindeydi ve kağıt içtiğimi paket bittikten sonra değerlere bakınca anladım duman da çıkmıyordu.
    fiyat konusuna gelince winston light ile muratti rosso f/p dir her daim daha ucuzu dersen 5.5 lark pall mall da idare eder daha ucuz dersen viceroy beyaz veya gri tam hatırlamıyorum light ı o da gider 5liraya daha da ucuzu artık prestige içersin elin kokar vsvs.
  • west grey icilir mi hic ya tadi berbat birsey. mentollu icebilirim dersen west ice aralarinda en iyisi. lm ic o daha iyi tad bakimindan bana gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık yanlış olmuş. Camel varken west sigarası içen var mı ? Olacaktı sanırım.
  • davidoff light forever
  • para biriktirmeye çalışıyosan prestige al

quote:

Orijinalden alıntı: samilton

davidoff light forever

davidoff light 8,5 tl prestige 3 tl
    2 paket davidoff parasına bi hafta sigara içiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 28 Kasım 2012; 18:40:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: E.İsgenderli

west gri west'lerin iyisi bence uzun süre içtim sıkıntı çekmedim abim mavi uzun west içiyor o pek hoşuma gitmiyor

maddi anlamda kar etmek isterseniz eğer Monte Carlo'nun küçükleri var tuvalet sigarası gibi sanırsam hem en ucuzu piyasadaki hemde kötü değil tadı kıvamı başlarda kaşıntı yapabilir gırtlakta ama geçiyor sonra

monte carlo slender.iğrenç bir sigara adam öldürür o ya

bu arada parliament'in yanında camel'ın esamesi okunmaz.herkesin ağzında bir camel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

Başlık yanlış olmuş. Camel varken west sigarası içen var mı ? Olacaktı sanırım.

keske yanlıslık olsa
  • west iççeğine 50 kuruş daha ver mavi lark iç bari
  • west ice içiyorum 4 aydır falan. önceden mentollü sigara falan içemezdim ama west ice dan başka mentollü sigara bile tat vermiyor artık. fiyat performans bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.