Şimdi Ara

west sigarası içen var mı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
22.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

Başlık yanlış olmuş. Camel varken west sigarası içen var mı ? Olacaktı sanırım.

Adam uygun fiyat sigara arıyo sen camel diyosun. Anlama özürlüsün galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

Başlık yanlış olmuş. Camel varken west sigarası içen var mı ? Olacaktı sanırım.

Adam uygun fiyat sigara arıyo sen camel diyosun. Anlama özürlüsün galiba

O kadar parayı vermişken biraz daha versin adam gibi sigara içsin. Camelda öyle pahalı bir sigara değil zaten.
  • Fiyat performans olarak iyi bir sigara.5 lira sigara için fazla geliyor.Zaten her gün aldığım için asla sigaraya 8 lira vermem.Günde 1-2 tane keyfi için içen olur onlar pahalı sigarayı alır ben almam.
  • prestige nasıl ya tadı iyi mi :) onu satan olmaz ki bazı büfelerde marketlerde filan bulunmuyor çoğu sigara...

bende açık tütün alıyorum sigara tüpü alıyorum makinesi var 10 liraya dolduruyorum tadı da gayet güzel :)

toplamda 40 liraya 30 paket sigara çıkıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

quote:

Orijinalden alıntı: E.İsgenderli

west gri west'lerin iyisi bence uzun süre içtim sıkıntı çekmedim abim mavi uzun west içiyor o pek hoşuma gitmiyor

maddi anlamda kar etmek isterseniz eğer Monte Carlo'nun küçükleri var tuvalet sigarası gibi sanırsam hem en ucuzu piyasadaki hemde kötü değil tadı kıvamı başlarda kaşıntı yapabilir gırtlakta ama geçiyor sonra

monte carlo slender.iğrenç bir sigara adam öldürür o ya

bu arada parliament'in yanında camel'ın esamesi okunmaz.herkesin ağzında bir camel.

aynen parliamente basladim baslayali baska sigara icemiyorum tadi aci geliyor nedense.

• Şimdiye kadar kendi damak tadımdan yola çıkarak söyleyebilirim ki,
    Bence;
    West Gri: Belli bir süre sonra ağzıma bali,yapıştırıcı tadı geliyor.
    West Siyah: Sanki içine kamyon lastiği koymuşlar,tütünü çok pis.
    West Mavi ve Ice: Bu ikisi West arasında en içilesi olanlar, mentollü olanda benim ağzıma damla sakızı tadı geliyor,orası ayrı.

Pall Mall Kırmızı-Mavi: Param yoksa her türlü içerim farketmez.

Lark Mavi: Bildiğin kağıt içiyormuş hissi veriyor bana.

Monte Carlo Slender: Ucuz sigara,ince sigara,içimi fena sayılmaz fakat arka arkaya 2 tane yakmak lazım,beni kesmiyor.

LM Kırmızı-Mavi: Yine para kalmadığında içtiğim sigaralardan, f/p oranı pall mall dan iyi olmasın idare eder.

Winston Light: Kırmızı olanı sonuna kadar içmeye çalıştığımda ağzım yanıyordu,sonradan light denedim,son 9 aydır ilk tercihim.

Camel Soft-Box-White-Black: Black olanı bildiğin nekrofili,adamın iflahını mübalağa yapmadan bir şeyler yapıyor, diğer modelleri ise ara sıra zevk olsun diye içerim(Blue ve Brown'u unutmamak lazım,ha bide Gray vardı)

Parliament-Marlboro: Parliament bende balgam yapıyor ve yine bi noktadan sonra Lark tadı vermeye başlıyor içmem. Marlboro'da ise yandan kapaklı olanı hariç diğer modellerini denk geldikçe içerim.

Salem-Kent-Lucky Strike: Mentollü sigaralarda ise sıralamam bu şekilde,ama hepsinden de öte Marlboro Blue Ice var.

--------------

Şimdi sigarayı ucuza getirip kar yapmanın yolu ise,ya açık tütün alıp kendin sarmak ya da illegal yollardan sigara temin eden kişiler ile irtibata geçmek. Ben bu gibi durumlarda ikinci yolu tercih ederim ve 4 tl ye gürcistan malı winston light alıp keyfime bakarım

• Parliament içiyordum sonra çok pahalı gelmeye başladı. Winston light içmeye başladım gayette memnunum. Eğer bütçeniz için uygunsa tavsiye ederim. West lm monte carlo lark falan çok değişik geliyor bana içemiyorum.

• genel olarak Camel Box içiyorum harbiden para olursa marlboro içiyorum para olmazsa genel olarak slender monte carlı mavi içiyorum..
  • Parliament ve camel cidden kötü sigaralar bana göre bu kadar para vereceksem eğer winston soft içerim ki bana göre en iyi sigaradır.Bunların dışında biraz ucuz olsun dersem west içerim başkada sigara içmem
  • west gri içiyorum.. ciddi söylüyorum bedava marlboro versen o pakedi bitiremem. iyice alıştığımdan sanırım artık başka sigara içemiyorum fiyatıda uygun.
    ilk bi kaç gün belki zorlalnırsın sonra kaymak gibi gelir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.