|
Arkadaşlar merhaba. Başlık biraz garip oldu ama nasıl yazacağımı bilemedim. Baştan söyleyeyim yobaz birisi değilim kimsenin içkisine giyimine karışmıyorum ama ben içki içmiyorum. İçkili sofrada otururum, içki satılan mekana giderim ama ben içmiyorum. Hoşlandığım bir kız var 1-2 hafta sonra tanışacağız. Kızın bu arada haberi var o niyetle gelecek. Kız instagramdan takip ediyorum. Koyduğu hikayalere bakıyorum, mesala rakı sofrasını paylaşıyor, kadehle resimler koyuyor. Veya arkadaşlarıyla yemek yerken şarapla resim koyuyor. Bu beni rahatsız etmıyor ama ben içmediğim için sizce bu ilişki yürür mü ? Daha tanışmadık ama ben sımdıden ümitsizliğe kapıldım. O belki karşısındakiyle beraber içmek isteyecek ve benden sıkılacak diye. İnternette açılmış bazı konulara göz attım. Çoğunluk demiş ki çki içmeyen biriyle sevgili olunmaz, sıkıcılar filan demişler. Bu gerçekten çok mu önemli bir ilişkide ? Yani karşımdaki içebilir ama benim içmemem onu çok mu rahatsız eder ? O şarap içerken ben su içeceğim sonuçta saçma ama gerçekler bu arkadaşlar. Edit: Arakdaşlar bir ekleme yapayım konu daha anlaşılır olsun diye. Bu kızı yaklaşık 5 sene önce kuzenımın doğum gününde evlerinde görmüştüm. Kuzenımın en yakın arkadaşı oldugu ıcın doğum gunune gelmişti. O zaman neden bılmıyorum ama kıza karşı hiçbir ilgim yoktu, kızın yüzüne bile bakmamıştım, benım ıcın bir önemi yoktu cunku. Geçen gün kuzenımle konusurken konusu açıldı, işte arkadaşım falanca kişi gelecek onu karşılayacagım fılan dedı. Ayrıca her zaman laf arasında ikinizi çok yakıştırıyorum diyordu.Ben de merak ettım kızın ınstagram hesabını ıstedım resımlerıne bakmak ıcın. Kız hoşuma gitti, kuzenıme soyledım ama sağolsun hemen gıdıp kıza söylemiş. Kuzenımın sana sempatısı var demiş. Kuzenımın soyledıgıne gore o da sıcak bakmış. Kuzenım gelirsin işe hem annemı gormek bahanesıyle tanışırsınız demiş. Instagram hıkayelerınde rakı sofraları, arkadaşlarıyla elınde içki kadehlı hikayeler gorunce biraz moralim bozuldu. İçki içtiği değil, ben içmediğim için kız benden sıkılır dıye. Neyse yorumlar uzerıne kafama takmamaya karar verdim. Her şeyi oluruna bırakacağım, kısmet artık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 14 Eylül 2020; 22:11:48 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt