Şimdi Ara

'' W910i Kullanıcıları Başlığı '' (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.639
Cevap
6
Favori
120.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: side_effect

valla 3g işareti yok, sadece arada bi Egde işareti görünüyo, ama ayarlara girip gsm/3g işaretini kaldırdım sadece gsm'i işaretledim. bakalım fark olacakmı...

Olur umarim

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

valla 3g işareti yok, sadece arada bi Egde işareti görünüyo, ama ayarlara girip gsm/3g işaretini kaldırdım sadece gsm'i işaretledim. bakalım fark olacakmı...

Olur umarim

bende de turkcel 3G ye uye oldum evin içinde çekmezken göztepe ye gittiğim zaman üst köşede 3G yazıyor birde Bulunduğunuz Alan 3G yi Kaldırıyormu???

Orijinalden alıntı: enescam

quote:

quote:

Olur umarim

bende de turkcel 3G ye uye oldum evin içinde çekmezken göztepe ye gittiğim zaman üst köşede 3G yazıyor birde Bulunduğunuz Alan 3G yi Kaldırıyormu???

Evet hocam, bulundugun alanda yeterince baz istasyonu olmadigi icin 3Gyi kullanamiyorsun.
    Bende de evin icinde cekmiyor, fakat balkonda cekiyor 3G

• w910i h264 yayın izlerken donma sorununu nasıl çözecem

Orijinalden alıntı: pes4 hamachi

w910i h264 yayın izlerken donma sorununu nasıl çözecem

çözemezsin,vodafondan,ya da telden kaynaklanıyor,mpeg izle yine görüntü kötü ama takılmıyor

emin olmak için başka telde mobil tv yi dene derim,aynı şekilde ben de de takılıyor,vodafonu aradım,tel iyi bir telefon dedi,mobil tv yapılanmada falan, bi süre takılmalar olacaktır vs.anlayacağın takılmadan izlemek zor,en iyisimi bir çin malı telefon alıp karasal yayından izlemek

• telefon üzerinden pc suite ile internet hızına bakayım dedim.baktığıma pişman oldum.bu nasıl bir rezalettir?turkcellden daha fazlasını beklerdim
     '' W910i Kullanıcıları Başlığı ''

quote:

Orijinalden alıntı: enescam

quote:

quote:

Olur umarim

Evet hocam, bulundugun alanda yeterince baz istasyonu olmadigi icin 3Gyi kullanamiyorsun.
    Bende de evin icinde cekmiyor, fakat balkonda cekiyor 3G

tam 3g nin açıldığı zaman ben memleketteydim 3G falan çekmiyordu ama 3g şehir merkezlerinde başlamıştır ama çoğu ilçelerde daha tam istasyonları halletmediler... :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enescam -- 27 Ağustos 2009; 19:43:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

telefon üzerinden pc suite ile internet hızına bakayım dedim.baktığıma pişman oldum.bu nasıl bir rezalettir?turkcellden daha fazlasını beklerdim

Mobiltv deki takılmaların sebebi ortada,1.37 hız mı olur?Bir de kaç megabit sallıyorlardı,dostum imkan varsa vodafonu da ölçebilir misin,eminim o da aynıdır.
  • beyler bende acustıc olarak Loud with Quality yukledım.. sankı bıraz dıises olustu acaba orjınalde bu varmıydı.. tekrar orjınale donmek ıcın aynı işlemı orjınalı ıcınmı yapacagım... ıkı acustıc arasına orjınalını atın demıssınız.. yanı bı accustıcden dıgerıne gecmek orjınale donmeden mumkun degılmı...

bırde bu tel gercekten ıyıymıs bu kadar beklemıyordum.. elımdekı dıger telefon e71ı satabılırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

beyler bende acustıc olarak Loud with Quality yukledım.. sankı bıraz dıises olustu acaba orjınalde bu varmıydı.. tekrar orjınale donmek ıcın aynı işlemı orjınalı ıcınmı yapacagım... ıkı acustıc arasına orjınalını atın demıssınız.. yanı bı accustıcden dıgerıne gecmek orjınale donmeden mumkun degılmı...

bırde bu tel gercekten ıyıymıs bu kadar beklemıyordum.. elımdekı dıger telefon e71ı satabılırım...

Mumkun. Fakat bazi akustiklerde telefonla konusma sesi dahil hepsi degisirken, bazilarinda sadece kulaklik, veya kulaklik + hoparlor sesi degisiyor.
    O yuzden 2 akustik arasinda, A2 uploaderla once orjinali atip, daha sonra kapatmadan direk diger dosyalari atarsaniz, tamamiyla o akustigi kullanmis olursunuz..

Bazen bunu yapmamak sizin icin iyi olabilir, fakat akustigi herseyiyle karsilastirmak icin 2si arasinda orjinali kopyalamak en mantiklisi

• soal cevap ıcın... bu arada benım yuklemıs oldugum acustıcde kulklık sesı ve hoparlor sesımı degıstı sadece... dıger kalanlar degısmesın:)))

eser saoalsın... gercekten ıyı bır telefonmus... 280 lıraya aldım 2 haftalık.. bu fıyata alınabılecek en ıyı telefon dıyebılırım.
    quote:

quote:

beyler bende acustıc olarak Loud with Quality yukledım.. sankı bıraz dıises olustu acaba orjınalde bu varmıydı.. tekrar orjınale donmek ıcın aynı işlemı orjınalı ıcınmı yapacagım... ıkı acustıc arasına orjınalını atın demıssınız.. yanı bı accustıcden dıgerıne gecmek orjınale donmeden mumkun degılmı...

Mumkun. Fakat bazi akustiklerde telefonla konusma sesi dahil hepsi degisirken, bazilarinda sadece kulaklik, veya kulaklik + hoparlor sesi degisiyor.
    O yuzden 2 akustik arasinda, A2 uploaderla once orjinali atip, daha sonra kapatmadan direk diger dosyalari atarsaniz, tamamiyla o akustigi kullanmis olursunuz..

Bazen bunu yapmamak sizin icin iyi olabilir, fakat akustigi herseyiyle karsilastirmak icin 2si arasinda orjinali kopyalamak en mantiklisi

• quote:

soal cevap ıcın... bu arada benım yuklemıs oldugum acustıcde kulklık sesı ve hoparlor sesımı degıstı sadece... dıger kalanlar degısmesın:)))

eser saoalsın... gercekten ıyı bır telefonmus... 280 lıraya aldım 2 haftalık.. bu fıyata alınabılecek en ıyı telefon dıyebılırım.
    quote:

quote:

Soyle yapabilirsin
    A akustigini yukledin. Sadece kulaklik ve hoparlor sesi degisti. Cok da begendin
    B akustigini yukleyince. Konusma sesleri dahil hepsi degisti. Onun da diger seslerini begendin.
    Once Byi yukleyip arada baska akustik atmadan uzerine Ayi atarsan, Bnin begendigin sesleriyle Anin begendigin sesleri karma guzel bisey olur

• peki begenmedıgımız sesler nolcak:))) senı begendım sen kal demeyle olmazkı bu iş:))) bence hepsı bırbırıne karısır.. ıyısımı ben daha fazla ugrasmıyım boyle kalsın

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

telefon üzerinden pc suite ile internet hızına bakayım dedim.baktığıma pişman oldum.bu nasıl bir rezalettir?turkcellden daha fazlasını beklerdim

Mobiltv deki takılmaların sebebi ortada,1.37 hız mı olur?Bir de kaç megabit sallıyorlardı,dostum imkan varsa vodafonu da ölçebilir misin,eminim o da aynıdır.

malesef vodafone test etme ihtimalim yok.internet paketin varsa pc suite yazılımını indir.telefonu pc ye bağla.modemin fişini çek ve pc suite üzerinden internete bağlanıp hız testini yap.mobiltv hiç denemedim fakat bu durumda bir kasılma oluyorsa ping yüksekliği ve upload hızının düşük olmasındandır.

• quote:

peki begenmedıgımız sesler nolcak:))) senı begendım sen kal demeyle olmazkı bu iş:))) bence hepsı bırbırıne karısır.. ıyısımı ben daha fazla ugrasmıyım boyle kalsın

Hangi dosyanin ne ise yaradigini bilirsen, karma guzel biseyler yapabilirsin.
    Simdi ben bilmedigim icin bisey soyleyemiyorum, fakat anlasilmasi zor bisey olacagini da sanmiyorum

Vodafone hattım var. Bulunduğum yerde de henüz 3G yok diyebilirim, ama EDGE var (en azından telefonda E simgesi çıkıyor). telefonu bilgisayara bağlayıp internete bağlandığımda PC Suite'te Şebeke olarak GPRS yazıyor. Burada EDGE yazması gerekmiyor mu? yani vodafone'un oyununa mı geliyorum?

Ayrıca zaman zaman 3G sinyali yakalıyorum. telefonda H simgesi çıkıyor, E'nin olduğu yerde de G çıkıyor. O zaman da PC Suite'te şebeke kısmında 3G (UMTS) yazıyor. Burada da HSDPA yazması gerekmiyor mu?

Kullanan arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim. 250 MB interneti 10 liraya verdiği için Vodafone'u seçmiştim ama beni kazıklıyorsa hemen iptal ettiririm. Çünkü 3G şimdilik neyse ama bana EDGE bağlantısını sağlamalı...

Orijinalden alıntı: Kestenbetsa

Selamlar,
    Birkaç gün önce w910i aldım. artık bende sizlerden biriyim yani. Benim PC Suite ile ilgili bir sorum olacak.

Vodafone hattım var. Bulunduğum yerde de henüz 3G yok diyebilirim, ama EDGE var (en azından telefonda E simgesi çıkıyor). telefonu bilgisayara bağlayıp internete bağlandığımda PC Suite'te Şebeke olarak GPRS yazıyor. Burada EDGE yazması gerekmiyor mu? yani vodafone'un oyununa mı geliyorum?

Ayrıca zaman zaman 3G sinyali yakalıyorum. telefonda H simgesi çıkıyor, E'nin olduğu yerde de G çıkıyor. O zaman da PC Suite'te şebeke kısmında 3G (UMTS) yazıyor. Burada da HSDPA yazması gerekmiyor mu?

Kullanan arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim. 250 MB interneti 10 liraya verdiği için Vodafone'u seçmiştim ama beni kazıklıyorsa hemen iptal ettiririm. Çünkü 3G şimdilik neyse ama bana EDGE bağlantısını sağlamalı...

telefonun hayırlı olsun
    hız testi yapıp sonucu koy
    http://speedtest.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeM-Tr -- 28 Ağustos 2009; 23:29:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kestenbetsa

Selamlar,
    Birkaç gün önce w910i aldım. artık bende sizlerden biriyim yani. Benim PC Suite ile ilgili bir sorum olacak.

Zaten 3G frekansında EDGE bulunmaz GPRS bulunur.Bizlerdede böyle G simgesi çıkıyor.
    Eğer HSDPA şebekesi kapsamındaysan otomatik H simgesi çıkar sadece 3G kapsamındaysan 3G simgesi çıkar

PC Suite te ne yazsa önemli değil önemli olan telefonundaki değil mi

• slm.. arkadaşlar bende w910i kullanıcısıyım.. 10 ay kadar kullandım sonra tuşlarına basıldığında telefon bir tepki vermiyor diye servise yolladım.. geçenlerde noldu telefon diye aradım.. değişime karar vermişler.. ağustos sonunda w995 çıkacak deniliyor.. w995 çıkana kadar bekletip çıktığında farkını vermem mümkün müdür? w910i'yi sıfırdan sayarlar yine sıfır w995 ile arasındaki farkı veririm.. olmaz mı öyle? parası neyse veririm yani. zaten para problem diil mühim olan insanın gönlünün zenginliği..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _illegal_ -- 29 Ağustos 2009; 2:00:32 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.