Şimdi Ara

'' W910i Kullanıcıları Başlığı '' (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
6
Favori
120.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: xspecial

Şu sıralar forumlara yazmak pek adetim değil zman problemi yüzünden.Telefonu yere göğe sığdıramıyorsunuz ama yeni alacak olan arkadaşları yanlış yönlendirmeyin bari.Görüşme sırasında sesin karşıdan az gelmesini hanginiz savunabilir; ya da arkadaki hoparlörün çoğu çin menşeili firmaların telefonlarından daha vasat olmasını nasıl savunabilir,veyahut w810 da mevcut olan ama nedense w910 da mevcutl olmayan autofocus özelliğini,titreşimin zayıf olmasını ....

Neyse sözüm önyargılarından arınmış arkadaşlara şudur; siz görmek istemeseniz de kral çıplak.

Cok haklisiniz bu yorumunuzda.

• Merhabalar ArkadaşLar.Gerçekten güzel bir başlık oLmuş,ellerine sağLık * ToffieBoi Hocam..
    Birkaç tane soru sormak istiyorum arkadaŞLar,ilgilenirseniz çok makbule geçer.
    1)Benim elimde şu an Philips x800 var,şarjı 10 gün gidiyor ama müzik dinleyemedikten sora ne anladım bu işten(Dönüştürücü aldım,streo çıkmadı)
    2)Değiştirim diyorum ve Nokia 5610 ile SE w910i arasında kaldım.Benim için önemli olan EP630 ile en iyi sesi vermesi !
    3)Hiç olmadı 15 saatlik yolda bana full müzik dinletmesi..Şarjı müzik için yetmeli...

Dün teknosada kendi X800'ümü,5610'u ve w910i'yi karşılaştırdım(ne kadar açmadan baksamda :) ) w910i'ye tip olarak hayranım ama yazılımsal hataları beni düşndürüyor.
    Kısaca en iyi sesi en uzun sürede hangi telden alabilirim (5610 mu w910i mi )...........
  • quote:

Şu sıralar forumlara yazmak pek adetim değil zman problemi yüzünden.Telefonu yere göğe sığdıramıyorsunuz ama yeni alacak olan arkadaşları yanlış yönlendirmeyin bari.Görüşme sırasında sesin karşıdan az gelmesini hanginiz savunabilir; ya da arkadaki hoparlörün çoğu çin menşeili firmaların telefonlarından daha vasat olmasını nasıl savunabilir,veyahut w810 da mevcut olan ama nedense w910 da mevcutl olmayan autofocus özelliğini,titreşimin zayıf olmasını ....

Neyse sözüm önyargılarından arınmış arkadaşlara şudur; siz görmek istemeseniz de kral çıplak.

Ben yanlış yönlendirildim ve aldım bu telefondan iyiki de almışım dediğiniz hiç bir özellik olmasa da şekil olarak mükemmel bir telefondur hatta cep telefonu özelliği olmasa da karşıdan hiç ses gelmesede alınır

• W910İ Almayı düşünyrum aklıma takılanlar var sölerseniz iyi olur.

1- telefonun kamerası aynı olsa bile (öeneğin w580i 2mp w910i 2mp )bunlar arasında çok fark var mıdır?

2-ışık değişikliklerine göre fotoğraf ve video çekimleri nasıl?(özellikle 5.soruda yazdığım modellere oranla?)

3-walkman telefonu tamam ama ben yinede sorayım en önemlisi HOPARLÖR SESİ yüksek ve kaliteli mi?(özellikle 5.soruda yazdığım modellere oranla?)

4-menülerde gezinti,pil ömrü,tasarım vs ve her şey açısından 400 tl lik bütçe için alınabilcek en iyi tel. bu mudur?

5-öncelikle pil ömrü daha sonra diğer bütün özellikler bakımından şu telefonlarala:sony t700,k790i,k810i w890i,w880,w760,w580İ,samsung f300,m3200,j800,l811, nokia 6300 ve xpress music 5610 ve 5320 hariç diğer xm modelleriyle kıyaslandığında hangisi üstün çıkar.

• quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

w910i den daha iyi ses alırsın. yazılımsal sorunu nedir w910i nin?

Hocam benim x800'üm var az çok duyduysan inanılmaz yazılım hataları ama sonuç olarak memnunum fakat müzik dinleyemedikten sora bi anlamı yok.
    w910i için ise öLü pixel,karşı taraftan sesin az gelmesi ve en öenmlisi reset sorunu.
    Benim anlatmaya çalıştığım bana en iyi mp3 playerdan bile öte ses sağlarmı ? (ep630 ile bu arada) Ki sağlarsa bu sorunlar gölgede kalır benim için..
    Bir alıp tam almak istiom Hocam.Umarım anlatabilmişimdir.

Orjinalden alıntı: serkanky

quote:

Ben yanlış yönlendirildim ve aldım bu telefondan iyiki de almışım dediğiniz hiç bir özellik olmasa da şekil olarak mükemmel bir telefondur hatta cep telefonu özelliği olmasa da karşıdan hiç ses gelmesede alınır

Bu arada *serkanky Hocam x800'ü senin yaptığın inceleme sayesinde aldım ama bende w910i düşünüom.Ne dersin iyi yaparmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorillaz.sp -- 8 Temmuz 2009; 8:53:57 >

• quote:

Şu W810 Fanatikliğini ah bi bırakabilseniz.
    k530 un bile w810 dan üstün bir sürü özelliği var bunların farkına varın artık.
    W910 da Hsdpa özelliği var,Daha ne olsun.
    380 ytl fiyatındaki bir telefondan daha ne istiyorsunuz?

• her telefonun birbirine sağladığı üstülükler vardır. telefon alınırken bakılması gereken kullanılacak özelliklerdir. mesela sen kamera kullanmıyorsan gidip k850i almanın ne manası var
  • w910 çok şık bir telefon.. Zaten duruşu tarz.. Cebimde N serisi takoz gibi telefon taşımaktansa bunu taşırım daha iyi.. Kameraya önem vermeyen birisi için 10 numara telefon.. Kamera 2mp olsa bile d900'ün 3 mp'inden iyidir.

Müzik konusunda zaten kaliteli bahsetmeye gerek yok.. Ekranının geniş olması internetinde kullanımını kolaylaştırmış.. Alıyorum 100 mb internet paketi youtubesinden, nesinese.com'una kadar evdeki bilgisayar gibi kullanıyorum. Bu ayın sonunda 3G'ye gecilecegi icin internet kullanımı daha süper olacak..

Ekranın tuttugun yere dogru devrilmeside çok iyi bir özellik.. Ama illa benim telefonum güzel kameralı olsun isteyen varsa yakında w995 piyasaya giricek beklesin onu alsın. 8 MP, flaşlı kamerası ve 3264x2448 piksel daha ne işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: se(dd)at

W910 i de internetten video nasıl izleniyor?
    Hangi ayarla?

ayar yok opera mini ile youtube gir tıkla izle bu kadar
    kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: empty001

quote:

Orjinalden alıntı: se(dd)at

W910 i de internetten video nasıl izleniyor?
    Hangi ayarla?

ayar yok opera mini ile youtube gir tıkla izle bu kadar
    kolay gelsin

opera mini den girdim.
    "Medya sunucusuna bağlandı" dedi ama görüntü gelmiyor
  • arkadaşlar ben telefonumu 2 ay önce sürekli reset attığı için servise göndermiştm ama bi değişiklik yok hatta daha kötü artık telefon kitleniyo özellikle msjlaşırken... tekrar gönderirsem telefonu değiştirirler mi? bi de telefonun son yazılım sürümü R1FA035 mi ?
  • arkadaşlar hepsi burada dan hafta başında w910 i aldım ancak ahize sesi çok boğuk ve cızırtılı geliyor çok yukseltirsem de iyice boğuluyor. şu acustic olayını denedim pek bi değişiklik olmadı. bunu nasıl düzeltebilirim. sonuçta bu telefonu müzik dinlemek için aldım sa da gunde 45-50 dakika telefonda konuşan biriyim. yoksa servis yolu mu göründü bu telefona...(not: kulaklıkla konuşurken sorun yaşanmamakta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mccoffeer -- 9 Temmuz 2009; 13:42:47 >
  • arkadaşlar fiyatı nedeniylede bu telefonu iyiden iyiye benimsemiştim ve artık benim için karın sancısına dönen şu n73den kurtulup biraz ekonomik ama şık ve işlevsel bi telefon arıyordum ve n73ün artı ktelefon işlevselliği yitirmesi(karşıdan çok az ses gelmesi) benim telden soğumakta en büyük nedenim olmuştu ki bunun bu telde devam ettiği söyleniyor ayrıca sorf sorunlardan kurtularak artık başımı ağrıtmayacak bişey arıyordum birde şu reset sorunu çıktı, walla soracağım sorular için girdiğim başlıktan w910 alternatifini kafamdan çıkarmak suretiyle gidiyorum cidden üzüldüm bu hataları duyunca artık başka modellere bakacam.

ayrıca bu fiyat aralığında yada biraz daha üst fiyata önerebileceğiniz işlevsel ve şık bir telefon var mıdır?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.