Şimdi Ara

'' W910i Kullanıcıları Başlığı '' (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
6
Favori
120.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

cevap için teşekkürler, o zaman gönül rahatlığıyla 8 gb sipraişi veriyorum. iyi oldu bu

MicroSD degil, MS Micro alacaksin. Aman micro SD aliyim deme

Hafıza kartının bozulduğunu düşündüm,daha sonra telefonu kapatıp,hafıza kartını çıkardım,bataryayıda çıkardım,telefonu açtığımda hafıza kartı çalıştı,anlamadığım oyunları yüklerken virüs mü bulaştı(gerçi şuan sorun yok telde)yahut aşırı yüklendiğimden hafıza kartı kafayı mı yedi,sizde buna benzer olaylar olan var mı arkadaşlar?Bu hafıza kartı garantinin içinde mi acaba bu da ayrı bir konu?

Bir de hafıza kartı alacak arkadaş,hafıza kartını aldıysa bir link verebilir mi,alacak olursak yanlış ürün almayalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfcmfcc -- 24 Ağustos 2009; 13:07:37 >

Benim paylaştığım oyunların hiçbirinde virüs yok çünkü hepsini teker teker deneyip sorunsuz çalışanları upload ettim. Ama oyun yüklerken 30'ar 30'ar yüklüyorum biranda yüklenince başarısız sorunu çıkıyor. Misal bir gün arkadaşa müzik yolluyordum bluetoothla 50. şarkıdan sonra başarısız demeye başladı. Kapattım açtım telefonu düzeldi. Tele çok fazla yüklenmekten kaynaklandığını düşünüyorum bu durumun.

Orijinalden alıntı: pes4 hamachi

telefonaun kulaklıgını nasıl çıkarıcaz aşşagı dogrumu direkmi çekelim

Direk çekme, aşağıya doğru iterek çek. Zaten daha rahat çıktığını göreceksin.
  • hafıza kartını almadım, netten buldum fakat almadım önce bi görmek istedim, bugünn bakırköy capacity'deki electroworld'de ve sony center da sordum hiç birinde yoktu, ayrıca sony centerdaki adam, o kartların sony ericsson tarafından üretildiğini ilk olarak onların çıkardığını ve artık sony ile sony ericsson'un farklı kurumlar olduğunu, ayrıldığını söyledi ve artık sony ericsson'un o ms micro üretmediğini söyledi , ne kadar doğrudur bilemem ama durum böyle.bi şekilde alıcam ama bakalım nerden ve nasıl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmurat -- 24 Ağustos 2009; 17:53:24 >
  • Arkadaşlar ben de telefonu tüm orjinalliğiyle kullanıyorum. Ne ses yükseltmek için, ne fotoğraf kalitesini yükseltmek için(varsa) vs. bir şey yüklemedim. Pek bilgim de yok o yüzden yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Ama birkaç bir şey sormak istiyorum sizlere.

- Telefonun orjinal kulaklığını hiç beğenmiyorum, ses kalitesi çok kötü diye düşünüyorum. Bir de kulaklık yapısı olarak kulağımı rahatsız ediyor zaman zaman. Abimde K750i var. Onun kulaklığını denedim, ses kalitesi daha iyi. Ne yapmamı önerirsiniz, orjinal kulaklığı kulklanmaya devam edip ses kalitesini ve ses miktarını artıracak dosyalar mı yükleyeyim yoksa w910i modeline uygun çok güzel diyebileceğiniz kulaklık var mı? Yeni bir kulaklık mı alayım?

- Ön kamerayı normal kamera menüsünden açamıyor muyuz? Sadece ajanda bölümünde video çağısına tıklayarak mı açabiliyoruz :) Bir de fotoğraf çekme modunda yakınlaştırma yok galiba? Video çekerken zoom yapabiliyorum ama fotoğraf çekerken olmuyor? Bunu değiştirmenin bir yolu var mı?

- Diğer merak ettiğim Süper lig maç sonuçlarından ücretsiz olarak haberdar olmak için ne yapmak gerekiyor? Telefon modeliyle mi, hatla mı alakalı bilmiyorum. Hattım avea. Mesajlar menüsü / ayarlar / alan bilgisi kısmından mı hallediliyor?

Aklıma gelen sorularım bunlar şimdilik. Ara ara yardımlarınızı isteyebiliyirim.

• arkadaslar kulaklıkla ses kalıtesı olarak sonyericcsonmu yoksa nokıa expressmusıc serısımı daha ıyıdır sızce..

Orijinalden alıntı: V_lkan

Arkadaşlar ben de telefonu tüm orjinalliğiyle kullanıyorum. Ne ses yükseltmek için, ne fotoğraf kalitesini yükseltmek için(varsa) vs. bir şey yüklemedim. Pek bilgim de yok o yüzden yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Ama birkaç bir şey sormak istiyorum sizlere.

- Telefonun orjinal kulaklığını hiç beğenmiyorum, ses kalitesi çok kötü diye düşünüyorum. Bir de kulaklık yapısı olarak kulağımı rahatsız ediyor zaman zaman. Abimde K750i var. Onun kulaklığını denedim, ses kalitesi daha iyi. Ne yapmamı önerirsiniz, orjinal kulaklığı kulklanmaya devam edip ses kalitesini ve ses miktarını artıracak dosyalar mı yükleyeyim yoksa w910i modeline uygun çok güzel diyebileceğiniz kulaklık var mı? Yeni bir kulaklık mı alayım?

Yazilimlari dene bi. Pek zor bi yani yok. Yine hosuna gitmezse kulaklik almaya yonelirsin

quote:

- Ön kamerayı normal kamera menüsünden açamıyor muyuz? Sadece ajanda bölümünde video çağısına tıklayarak mı açabiliyoruz :) Bir de fotoğraf çekme modunda yakınlaştırma yok galiba? Video çekerken zoom yapabiliyorum ama fotoğraf çekerken olmuyor? Bunu değiştirmenin bir yolu var mı?

On kamera ile fotograf cekemiyorsun. Acmak icin de Menu-> Ajanda-> Video Cagrisi bolumunden on kamerayi calistirabilirsin

quote:

- Diğer merak ettiğim Süper lig maç sonuçlarından ücretsiz olarak haberdar olmak için ne yapmak gerekiyor? Telefon modeliyle mi, hatla mı alakalı bilmiyorum. Hattım avea. Mesajlar menüsü / ayarlar / alan bilgisi kısmından mı hallediliyor?

Evet o kisimdan hallediliyor.

quote:

Aklıma gelen sorularım bunlar şimdilik. Ara ara yardımlarınızı isteyebiliyirim.

NE zaman istersen

• arkadaslar w910i nın sesı dıger walkmanlara oranla kotumu.. bırkac gundur ıncelıyorum... se tum walkman serılerınde aynı çipi kullanmıyormu..

Hocam öncelikle teşekkürler cevaplar için.

-Yazılımları bir deneyim fakat beğenmessem orjinal yazılıma geri dönebiliyor muyuz? Siz yazılımı kullanıyor musunuz? Ses kalitesi nasıl :D

-Maç sonuçları Mesajlar menüsü / ayarlar / alan bilgisi kısmından hallediyoruz ama nasıl? :) Alan bilgisi kısmına bir numara falan mı yazıyoruz? Ayrıca bu hizmet ücretsiz mi değil mi? Başka bir başlıkta arkadaş 12 kontör demişti aylık.

-Bir de film veya video klipleri izlemek için yüklememiz gereken bir program var mı? Normal divx kalitesinde bir filmi hangi formata dönüştürüp telefona atarsak izleyebiliyoruz? Video dönüştürmek için telefonun özel bir programı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_lkan -- 24 Ağustos 2009; 21:36:48 >

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

arkadaslar w910i nın sesı dıger walkmanlara oranla kotumu.. bırkac gundur ıncelıyorum... se tum walkman serılerınde aynı çipi kullanmıyormu..

Digerlerine gore karsilastirma yapamam, fakat sesi az...
    Onun icin burdan ses driver'i atiyoruz biz

quote:

@ToffieBoi

-Yazılımları bir deneyim fakat beğenmessem orjinal yazılıma geri dönebiliyor muyuz? Siz yazılımı kullanıyor musunuz? Ses kalitesi nasıl :D

Rica ederim :)
    Ses olarak cok degistiriyor. Her akustigin farkli bir karakteristigi var. Kimisi basslari cok iyi yapiyo. Kimisi cevresel ses veriyo, sanki surround'mus gibi.
    onlari deneyerek yaparsin. Orjinal akustik dosyasini da eklemistim ilk basliga. Onu indirip atarsan orjinali gibi olur. Ayni sekilde Cam Driver da oyle//

quote:

-Maç sonuçları Mesajlar menüsü / ayarlar / alan bilgisi kısmından hallediyoruz ama nasıl? :) Alan bilgisi kısmına bir numara falan mı yazıyoruz? Ayrıca bu hizmet ücretsiz mi değil mi? Başka bir başlıkta arkadaş 12 kontör demişti aylık.

Turkcell'de ucretsizdi fakat AVEA'da parali midir degil midir hicbir fikrim yok.
    Evet o dedigin yere rakam olarak giriliyor servis..

quote:

-Bir de film veya video klipleri izlemek için yüklememiz gereken bir program var mı? Normal divx kalitesinde bir filmi hangi formata dönüştürüp telefona atarsak izleyebiliyoruz? Video dönüştürmek için telefonun özel bir programı var mı?

Hicbir fikrim yok bu konuda, ben Cowon D2'mle izliyordum filmlerimi

• quote:

@ToffieBoi

gom encoder öneririm.video ayarını presetten mobile video high(mp4) yap.başka bir ayar yapmana gerek yok.videoyu programa at.çevirip telefona gönder.mrmurat any video converter önermişti.daha hiç denemedim ama güzele benziyor.sadece ayar kısmı biraz detaylı.ikisinden birini deneyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

quote:

@ToffieBoi

gom encoder öneririm.video ayarını presetten mobile video high(mp4) yap.başka bir ayar yapmana gerek yok.videoyu programa at.çevirip telefona gönder.mrmurat any video converter önermişti.daha hiç denemedim ama güzele benziyor.sadece ayar kısmı biraz detaylı.ikisinden birini deneyebilirsin.

Teşekkür ettim deniyim. Ortalama 700 mblık bir film dönüştürme sonrası kaç mb oluyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

quote:

@ToffieBoi

Teşekkür ettim deniyim. Ortalama 700 mblık bir film dönüştürme sonrası kaç mb oluyor?

200 civari olmali

• Teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeM-Tr -- 24 Ağustos 2009; 23:16:15 >
  • beyler bende w910i aldım 2. telefon olarak... muzık dınlemek ıcın aldım... ılk sayfadakı ucustıclerden hangısını atmalıyım... benım ılk krıterım ses kalıtesı.. sesın yukseklıgı onemlı degıl benım ıcın.. hoparlorunde cok seslı olması onemlı degıl.. tek krıter ses kalıtesi.

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

beyler bende w910i aldım 2. telefon olarak... muzık dınlemek ıcın aldım... ılk sayfadakı ucustıclerden hangısını atmalıyım... benım ılk krıterım ses kalıtesı.. sesın yukseklıgı onemlı degıl benım ıcın.. hoparlorunde cok seslı olması onemlı degıl.. tek krıter ses kalıtesi.

W910i için kaliteli bir acoustic (Loud with Quality) (Denediklerim icinde en guzeli bu gibi..)
    Benim denediklerim icinde en iyisi buydu. Ses kalitesi olarak iyi, ayrica yuksek seste sesin karakteristigini bozmuyordu. Bazi akustikler sesi yukseltince bass'lari dusuruyor. Bunda oyle bisey yok

Sen yine hepsini tek tek deneyebilirsin
    Yapman gereken, 2 akustik arasinda orjinali yuklemek.

• beyler bnde w910 kullanıcısıyım nalet kamera açılmıyor destek olursanz svnrm:Z
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.