Şimdi Ara

'' W910i Kullanıcıları Başlığı '' (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
6
Favori
117.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu telefonu kullanmıyorum ama paylaşımı çok başarılı buldum ve tebrik etmek istedim. Tebrikler
  • beyler bana telefonun eski firmwaresi lazım bulamadım birisinde varsa upload edebilir mi?
  • Telefon kafayi yedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozcan61

    beyler bana telefonun eski firmwaresi lazım bulamadım birisinde varsa upload edebilir mi?

    http://topse.ru/firmwares/S/ burdan indirebilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

    quote:

    Orijinalden alıntı: bozcan61

    beyler bana telefonun eski firmwaresi lazım bulamadım birisinde varsa upload edebilir mi?

    http://topse.ru/firmwares/S/ burdan indirebilirsin

    çok sağol
  • allah bu telefonu düşmanıma vermesin. allah herkesten korusun bu facia telefonu. gerçekten en son duvara atıp parçalamamla son buldu w910i maceram. o kadar sorunlu, o kadar dert bir telefon ki. aldığım güne verdiğim servis paralarına lanet ediyorum. hayatım boyunca müzik dinlemekten başka bir amaçla kullanmadım. mesajlaşan bir insan değilim. çağrılara yanıt veririm ya da birilerini ararım. telefonu hayatım boyunca düşürmüşlüğüm yok, sulu mekanlarda bulunmadım, su ile teması kesinlikle yoktu. cebimden bilgisayar masama, masadan cebime dolaştı. ve sonuç : res atıyor, mikrofonu kendi kendine bozuldu ve sesim iletilmemeye başladı, tuşlar durduk yere çalışmayıp kafasına göre istediği bir vakitte çalışmaya başladı, vura vura anca düzelirdi. en son da lcd bozulmaya karar verdi. evet kızağı bir açıyorum, lcd ekran zıt gidiyor ama ışık var tuşların arasından gelen ve lcdden gelen. bu olaylar arasında bin kez işini bilmeyen tamircilere yollandı. adam mikrofonu düzeltince tuş sorunu başladı gerisi geldi işte. yalvarırım almayın bu telefonu ne diyeyim ki.

    en son aldım ben açtım içini, telefonu çıplak halde açtım falan şu lcdyi bağlayan şeritle falan oynadım yok. hala inatla gidiyordu lcd. en son aldım bütün gücümle o haliyle attım duvara. aldım lcd aynı, çalıştığı zamanlarda da ekran çubuk çubuk. dedim hadi daha fazla asabımı bozma. nokia 3310 7. kattan düşse yapmaz bunu. bu telefonu test eden kişi nasıl ettiyse artık. piyasaya sürenin de..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: artariel

    allah bu telefonu düşmanıma vermesin. allah herkesten korusun bu facia telefonu. gerçekten en son duvara atıp parçalamamla son buldu w910i maceram. o kadar sorunlu, o kadar dert bir telefon ki. aldığım güne verdiğim servis paralarına lanet ediyorum. hayatım boyunca müzik dinlemekten başka bir amaçla kullanmadım. mesajlaşan bir insan değilim. çağrılara yanıt veririm ya da birilerini ararım. telefonu hayatım boyunca düşürmüşlüğüm yok, sulu mekanlarda bulunmadım, su ile teması kesinlikle yoktu. cebimden bilgisayar masama, masadan cebime dolaştı. ve sonuç : res atıyor, mikrofonu kendi kendine bozuldu ve sesim iletilmemeye başladı, tuşlar durduk yere çalışmayıp kafasına göre istediği bir vakitte çalışmaya başladı, vura vura anca düzelirdi. en son da lcd bozulmaya karar verdi. evet kızağı bir açıyorum, lcd ekran zıt gidiyor ama ışık var tuşların arasından gelen ve lcdden gelen. bu olaylar arasında bin kez işini bilmeyen tamircilere yollandı. adam mikrofonu düzeltince tuş sorunu başladı gerisi geldi işte. yalvarırım almayın bu telefonu ne diyeyim ki.

    en son aldım ben açtım içini, telefonu çıplak halde açtım falan şu lcdyi bağlayan şeritle falan oynadım yok. hala inatla gidiyordu lcd. en son aldım bütün gücümle o haliyle attım duvara. aldım lcd aynı, çalıştığı zamanlarda da ekran çubuk çubuk. dedim hadi daha fazla asabımı bozma. nokia 3310 7. kattan düşse yapmaz bunu. bu telefonu test eden kişi nasıl ettiyse artık. piyasaya sürenin de..

    Haklısın , gerçekten nasıl test ediyorlar anlam veremiyorum bende . Şimdi sabah öğle akşam reset atıyor. Bazen görüştürmüyor, bazen konuşmanın ortasında bazen müzik dinlerken bazen mesaj yazarken basıyor reseti. Sadece reset atsa o da iyi, anlam veremediğim kilitlenmeler, ekranın ışığının istediği zaman yanmaları......

    İyi bi telefon alayımda bende fırlatacağım galiba duvara.




  • O kadar da sorunlu bi telefon değil arkadaşlar yapmayın bende kullanıyorum aynı telefonu tamam çileden çıkardığı zamanlar oluyor ama ben bayadır telefonu stabil kullanıyorum. Bi bende mi olmuyor bunlar adam akıllı anlamış değilim.

    Neyse benim asıl soracağım başka bir şey arkadaşlar. Telefonu bilgisayara bağladım. Telefonu modem olarak kullanıp internete erişmek istiyorum. Ancak bağlantı kurulduğu halde tarayıcılarda bir türlü sayfaları açamıyorum. Bunu nasıl çözerim acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Büyük beklentiyle aldığım bu telefonu hiç sorunsuz kullanamadım maalesef. Sürekli restart atmaları derken şimdi de cihazımın bazı tuşları çalışmıyor: YES ve üzerindeki tuş, NO ve C tuşları, bir de benim için hiç önemi olmasa da ekranın üzerindeki iki tuş. Garantisi de yok ve teleservice 150 lira gibi bir fiyat istiyor. Bu parayı hayatta vermem, İzmir'de makul bir fiyata tamir edebilecek güvenilir bir yer var mıdır? Zaten yeni cihaz alıp bunu yedek telefon yapacağım. 50-70 arası bir fiyatla tamir ettirebilsem çok iyi olacak.
  • Telefonu aldığım 2.5 sene oldu.Birkaç reset dışında hiçbir sorun çıkarmadı saolsun.Taş gibi de telefon 50 defa 1 metre yükseklikten düşürmüşümdür rahat.Tek bir çizik bile olmadı.Yüzüstü çakıldığıda oldu kaldırıma gene bir şey olmadı.Şekil itibari ile de çok şık ayrıca.Çoğu arkadaş şikayet etmiş telefondan da anlamadığım bir bana mı denk geldi böyle sağlamından*
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boardmarker

    Büyük beklentiyle aldığım bu telefonu hiç sorunsuz kullanamadım maalesef. Sürekli restart atmaları derken şimdi de cihazımın bazı tuşları çalışmıyor: YES ve üzerindeki tuş, NO ve C tuşları, bir de benim için hiç önemi olmasa da ekranın üzerindeki iki tuş. Garantisi de yok ve teleservice 150 lira gibi bir fiyat istiyor. Bu parayı hayatta vermem, İzmir'de makul bir fiyata tamir edebilecek güvenilir bir yer var mıdır? Zaten yeni cihaz alıp bunu yedek telefon yapacağım. 50-70 arası bir fiyatla tamir ettirebilsem çok iyi olacak.


    arasındakı seritten yapıyordur bazı arkadaslar gittigidiyordan seridi alıp taktırdı
  • quote:

    arasındakı seritten yapıyordur bazı arkadaslar gittigidiyordan seridi alıp taktırdı

    forumda Sony telefon tamiri ilanı olan arkadaşlara sordum, onlar da sizin gibi üst kızak filmi değiştirilecek dedi, 50-60 lira masrafı varmış. ama bir sıkıntı, tamir yerlerinin istanbul'da olması, izmir'de bir yer bulsam daha kolay olacak işler. şehir dışı olunca kargo ile yollamak geri almak (havale vb) gerekecek. sordum prosedürü şimdilik cevap bekliyorum.
  • Kardeş ne 50-60 lirası aynı arızayı bende yaşadım al bi ekran flexi taktır sorun ondan kaynaklanıyor. 15 e patlar en fazla kıl tornavidan varsa sen bile takarsın yani
  • quote:

    Kardeş ne 50-60 lirası aynı arızayı bende yaşadım al bi ekran flexi taktır sorun ondan kaynaklanıyor. 15 e patlar en fazla kıl tornavidan varsa sen bile takarsın yani


    Saol "kızılgenç" aslında anlamıyorum bu tamirat işlerinden ama biraz araştırdım, ekran flexi hep ekran arızalarıyla ilgili olarak değiştiriliyor, acaba üst kızak filmi başka bir şey midir? cihazın demonte edilmiş resimlerini buldum şu linkte en alttaki resimdehttp://www.formymobile.co.uk/Dismantle/w910disassembly.htm
    iki tane film gözüküyor hangisi üst tuş sorunlarıyla ilgili olarak değiştirilmeli?
    eğer ikisi de değişecekse tamircinin verdiği fiyat daha makul olabilir (15-20 liradan iki film ve 10-15 lira takma).
    ama dediğin gibi sadece birisi değişecekse 15 liraya bir ekran flexi alıp değiştirmeye değer gözüküyor. Diğer film (ikinci kablo) nedir bilen var mı? Daha doğrusu esas merak ettiğim şey, benim arızalı tuşlarla ilgili olan parçanın ya da parçaların hangisi olabileceği? (YES ve üzerindeki tuş, NO ve C tuşları, bir de ekranın üzerindeki iki tuş).




  • Kardeş aynı sorun bende de oldu ekran flexini değiştirtim düzeldi. İnce bi kabloydu. Yanlışda yönlendirmek istemiyorum. Verdiğin linke göre şu adamın parmağının ucunda duran kablo digeri ön kamera ile alakalı olması gerek zaten ama şu adamın parmağının ucundaki kablo değişmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Froncois -- 4 Ocak 2012; 20:43:45 >
  • Selam Arkadaşlar

    Telefonuma daha önceden "daha hizli gmail" linkini tiklayarak gmail programini indirebiliyordum. Bu program büyük kolaylik sağliyordu. Fakat belleğini temizlemek için fabrika ayarlarina döndüğümde ayni programi tekrar indiremedim. O linkte "yükle" yerine "ziyaret et" çikiyor.

    Programi yüklemenin başka bir yolu var mi acaba? Yardimci olabilirseniz sevinirim.

    Şimdiden teşekkürler..
  • Bi kaç arkadaş resetten felan şikayet etmiş ama Ben bu telden çok memnun kaldım w910i yi 4 yıl önce 400 küsür tl ye almıştım 2 yıl kullandım bikeresinde tel kafayı yedi açılıp kapanıyordu servise verdim halletti. kendime galaxy si9000 alınca w910i yi eşime verdim 2 yıldır eşim kullanıyor telefon banamısın demiyor taşgibi telefon maşallahı varverdigim para sonuna kadar helal olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 27 Nisan 2012; 15:30:07 >
  • Arkadaşlar w910i'ye hafıza kartı takmak istiyorum ama sony m2 kartlar pahalı piyasada ucuz m2 kart var mı acaba veya diğer kartları bu telefonda kullanmanın bir yolu var mı şimdiden teşekkürler.
  • Sıfırı300 tlye alınırmııı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.