Şimdi Ara

'' W910i Kullanıcıları Başlığı '' (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.639
Cevap
6
Favori
120.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: mhaktan

Arkadaslar benm w910i 'm yurt dısı bir cihaz turkceydi ama gecenlerde surum guncellemesi yaptım ve alet ingilizce oldu :( yeniden nasıl turkceye cevirebilirim ? :(

http://www.4shared.com/file/120568570/d208abfe/W910_WESTERN-EUROPE_DIL.html

1)a2 uploader da TPA/PRESET/CUSTOM'a gelip customize_upgrade.xml 'yi sürükle
    2)TPA/PRESET/SYSTEM/LANGUAGE'e gelip .rar'daki dillerin hepsini sürükle.
    3)Telefonu aç.Lütfen bekleyin diyecektir.
    4)Türkçe dil gelmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 3 Eylül 2009; 21:21:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

bu analiz işi nasıl oluyor
    ben beceremedim

Media Manager da Ayarlar bölümünde Sens Me kutucuğunu işaterle ve müzikleri öyle çevirip at
  • benim şöyle bir problemim var,telefona reset attım,ondan sonra bütün menüler silindi,sadece siyah bir ekran var,arama geliyor,pin kodunu görmeden giriyorum telefon açılıyor ama menü ortalıkta yok...telefonu daha yeni aldım servise mi göndereyim yoksa yapabileceğim başka bir şey var mı? yardım edebilecek biri varsa sevinirim

|Product name: PlayStation 4 Jet Black|Main processor: Single-chip custom processor|CPU: x86/64 AMD "Jaguar", eight cores|
    |GPU: 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon based graphics engine|Memory: GDDR5 8GB|Storage: 500GB hard disk drive|
    |External dimensions: Approx 275x53x305mm (width x height x length -tentative, excludes largest projection)|Mass: Approx 2.8kg|
    |Optical Drive: BD x6 CAV, DVD x8 CAV (read only)|Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.0) port x2, AUX port x1|
    |Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)|AV Output: HDMI out port, Toslink SPDIF|
    |Included: PlayStation 4 system, wireless controller (Dual Shock) x1, mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 |
  • yeni bir yazılım atacaksın
    servislik bir durum yok

a2 konusunda mevcut

tel.u yolladıktan 1 hafta sonra aradığımda telefonun değişimine karar verildi demişlerdi.. bugün aradım yerine g705 yollayacak dediler..

ben w995 almak istiyorum.. şimdi para ödemesi istesem yaparlar mı? yaparlarsa para ödemesimi daha karlı olur yoksa sıfır c705'i satmammı daha karlı olur?

Orijinalden alıntı: _illegal_

w910i telefonum arızalanmıştı 15 ağustosta yolladım yaklaşık 25 gün oluyo..

tel.u yolladıktan 1 hafta sonra aradığımda telefonun değişimine karar verildi demişlerdi.. bugün aradım yerine g705 yollayacak dediler..

ben w995 almak istiyorum.. şimdi para ödemesi istesem yaparlar mı? yaparlarsa para ödemesimi daha karlı olur yoksa sıfır c705'i satmammı daha karlı olur?

ohaa W910 a karşılık G705 çok iyi ya
    Para ekleyip labilirmiyim diye sor kabul etmezlerde kesinlikle G705 i al

ohaa W910 a karşılık G705 çok iyi ya
    Para ekleyip labilirmiyim diye sor kabul etmezlerde kesinlikle G705 i al

sordumda olmaz dediler.. öyleyse en iyisi g705'i beklemek..

Hafıza kartı aldım bugün 4gb. Fakat telefonda hafıza kartını formatlamak için bi seçenek bulamadım Sonra bilgisayara taktım ve
    zaten formatlı geldiğini gördüm. Eski h.kartındakileri yeniye kopyaladım. Yeterlimidir? Yoksa başka bişi yapmak lazımmıdır?

|Product name: PlayStation 4 Jet Black|Main processor: Single-chip custom processor|CPU: x86/64 AMD "Jaguar", eight cores|
    |GPU: 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon based graphics engine|Memory: GDDR5 8GB|Storage: 500GB hard disk drive|
    |External dimensions: Approx 275x53x305mm (width x height x length -tentative, excludes largest projection)|Mass: Approx 2.8kg|
    |Optical Drive: BD x6 CAV, DVD x8 CAV (read only)|Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.0) port x2, AUX port x1|
    |Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)|AV Output: HDMI out port, Toslink SPDIF|
    |Included: PlayStation 4 system, wireless controller (Dual Shock) x1, mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Arkadaşlar,

Hafıza kartı aldım bugün 4gb. Fakat telefonda hafıza kartını formatlamak için bi seçenek bulamadım Sonra bilgisayara taktım ve
    zaten formatlı geldiğini gördüm. Eski h.kartındakileri yeniye kopyaladım. Yeterlimidir? Yoksa başka bişi yapmak lazımmıdır?

BELLEK KARTINI FORMATLAMA

Menü->Ajanda->Dosya Yöneticisi->Seçenekler->Bellek durumu->Bellek Kartı->Seçenekler->Bellek kartını biçimlendir

Eski hafıza kartındakileri yeniye kopyaladığına göre başka birşey yapmana gerek varmı sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Arkadaşlar,

BELLEK KARTINI FORMATLAMA

Menü->Ajanda->Dosya Yöneticisi->Seçenekler->Bellek durumu->Bellek Kartı->Seçenekler->Bellek kartını biçimlendir

Eski hafıza kartındakileri yeniye kopyaladığına göre başka birşey yapmana gerek varmı sence?

ehüehehü haklısın, buldum ve yaptım...

• Paylaştığım oyunlar hakkında;

Beyler bayanlar paylaştığım oyunların hepsi ilk sayfadaki linklerde mevcut diğer sayfadakilere bakmayın. İlk sayfadakilerin 2'si de çalışır durumda =)

• quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

Sıfırdan farksız full kutulu garantili faturalı max. 1 ay kullanılmış siyah renkte tel.i olup satmak isteyen pm atsın lütfen!

arkadaşlar w910i nin ön kamerasının nasıl açılıp fotoğraf çekildiğini bilen var mı?
    [/quote

ön kamera dan fotoğraf falan çekilemez çünki 3g içindir ama kamerayı denemek istiyosan Menü>Ajanda>Video Çağrısı

eğer görüntü sana küçük geliyorsa Menü>Ajanda>Video Çağrısı>Seçenekler>Kamera>Düzen>Büyük Giden yap biter

Orijinalden alıntı: Tolgagi

arkadaşlar w910i nin ön kamerasının nasıl açılıp fotoğraf çekildiğini bilen var mı?

Ön kamerayla A2 platformlar için "VİDEO ÇEKME"

Bir numara girin ,
    örneğin; "05 "
    Seçenelker--> Video çağrısı -->Ara
    -> Vid.çağ. yapılamıyor
    -> Video mesaj gönder

Bu sayede ön kamerayla hem ayna görevi hem 3gp formatında video kaydı yapabilirsiniz
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.