Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (439. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan ben spor koltuk ( önü açılan ) burmester ses sist ve hafıza paketi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgür kardes Ö kullanıcısına yanıt
    link değilde. SMS gelmiş.www.mbtr.info/garmin . Şimdi tüm yetkili servislerde diyo.
    Sd card geldi heralde.
  • yahu bu hayat pahalılığında araca yakıt yetiştiremez oldum canımdan bezdirdi beni değil satmak bedava veriyorum isteyene :D :D
    şaka bir yana araç c200d henüz 3500 kmde. ilk kez bu oranı yakaladım ankara şehiriçi ve paylaşmak istedim.
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasedir0606 -- 7 Kasım 2015; 0:36:40 >
  • Bu mantığı da anlayabilmiş değilim.150.000 -200.000 TL lik araç alıyorsunuz. Ondan sonra da yakıt maliyetini 1TL nasıl azaltabilirim diye nerdeyse gaza hiç basmamaya çalışıyorsunuz.
    Atın bu düşünceyi kafanızdan.Hayat kısa.Her günü dolu dolu yaşayın. Aracınızın tadını çıkarın. 3 kuruşu hesap edecekseniz neden mercedes alasınız ki. Yok 3 yaktı yok 5 yaktı yok daha nasıl azaltabilirim. Size kesin bir çare sunayım o zaman. Aracınızı hiç kullanmayın. O zaman tüketim değerlerinize kimse ulaşamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otodr

Bu mantığı da anlayabilmiş değilim.150.000 -200.000 TL lik araç alıyorsunuz. Ondan sonra da yakıt maliyetini 1TL nasıl azaltabilirim diye nerdeyse gaza hiç basmamaya çalışıyorsunuz.
    Atın bu düşünceyi kafanızdan.Hayat kısa.Her günü dolu dolu yaşayın. Aracınızın tadını çıkarın. 3 kuruşu hesap edecekseniz neden mercedes alasınız ki. Yok 3 yaktı yok 5 yaktı yok daha nasıl azaltabilirim. Size kesin bir çare sunayım o zaman. Aracınızı hiç kullanmayın. O zaman tüketim değerlerinize kimse ulaşamaz.

Yılda 30binden fazla yapıyorum ama yinede benzinli arabaya biniyorum
    Yılda 50binde yapsam 40 Yaşından önce dizel araç almam
    Benimde böyle bir takıntım var
    Bu iş keyif işi😀

• otodr O kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim çareler sunmuşsunuz hatta 3 kuruşu hesap etmeyin diye birazda kızmışsınız galiba. ancak derdim az yaksın veya tasarruf sağlayım değildi.bir işim vardı ve yola erken çıktığım zamanı doldurmak adına biraz yavaş gitmek zorunda kalınca daha sakin kullanım olunca bböyle bir oran ortaya çıktı. ilk kez bu oranı yakalayınca bende şaşırdım açıkcası ve bu yüzden paylaştım. ama ne yakıt tasarrufu derdim var nede gözüm ibrede dolaşmam hatta umrumda bile olmaz ortalama yakıt değerim 7 lerin altına düşmez sert ve spor kullanımdan dolayı. siz yinede rahat olun kim nasıl kullanıyorsa kullansın veya kim ne kadar yakıyorsa yaksın ve insanlar tercihlerini yaşasın.200 bin tl lik arabaya biniyorsa ve yakıt onun için değerliyse o şekilde kullansın çareler sunmanıza gerek yok..siz kendi tercihinizi yaşayın x şahsıda kendi tercihini.
  • Tercih meselesi.
    İş gereği her sınıftan aracım var hepsi dizel.
    Benzinli arabaların fiyat listesine bile bakmak aklıma gelmiyor, senelerdir öyle alıştım gidiyorum.

• therapico T kullanıcısına yanıt
    N11 de su urun var, orijinal mi bilmiyorum.

• havuzlu güzel değil orj de değil sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfad

link değilde. SMS gelmiş.www.mbtr.info/garmin . Şimdi tüm yetkili servislerde diyo.
    Sd card geldi heralde.

mercedes ne diyor fiyat hocam?

ebay dan almak daha mı mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurucuteam

quote:

Orijinalden alıntı: drfad

Sd card geldi heralde.

mercedes ne diyor fiyat hocam?

ebay dan almak daha mı mantıklı

Ben sattım aracı hocam. 10000 km dayanabildim. Siz sorun isterseniz

• otodr O kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bu değerleri yakalaya biliyorsun. Şehirler arası yolda hızı abartmayıp 100-120 civarı kullanımda Sport modda bile olsan bu değeri yakalayabilirsin. Ayak-pedal uyumu önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otodr

Bu mantığı da anlayabilmiş değilim.150.000 -200.000 TL lik araç alıyorsunuz. Ondan sonra da yakıt maliyetini 1TL nasıl azaltabilirim diye nerdeyse gaza hiç basmamaya çalışıyorsunuz.

Aynen katılıyorum, ne demişler "Aslan besleyen yemini düşünmez"
  • Hawk18 kullanıcısına yanıt
    Ne aslan ne aslan 😃😃 100km 8mi 9saniye mi ne belki de 10, bayırlarda bayılan motor. Gören de ferrari der. Orta sınıf halkın biraz üstü bir araç işte, fazlaca da abartmaya gerek yok, aslan kaplan 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: digitalunix

Ne aslan ne aslan 😃😃 100km 8mi 9saniye mi ne belki de 10, bayırlarda bayılan motor. Gören de ferrari der. Orta sınıf halkın biraz üstü bir araç işte, fazlaca da abartmaya gerek yok, aslan kaplan 😉

Aynen almayında artık bu araçta aynısından 1 milyon tane olan araçlar arasına girmesin ve uzun yıllar zevkle sürebilelim. Birde size ipucu vereyim belli ki teknik veri okuma inceleme yeteneğiniz yok. C180 alırsanız 0-100 e 8.5 saniyede motor bayılmadan ulaşırsınız.

• Bugün Adana'daydım. Havalimanından sonra 25 km yolu c200 ile gittim.. Amg paketliydi. Elektronik koltuklar, ses sistemi, araç gırtlak dolu. Girne bulvarından Osmaniye'ye doğru devam ettim. Araç güzel ve oldukça kaliteli hatta 3 serisine göre çok çok kaliteli. ancak o şanzıman bu araca olmamış. Hatta motor da olmamış. Geçişler biraz geç, tepkileri çok çok geç. Performans eski 308'imin verdiği his ve yaptıkları daha iyiydi.

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    C180 eski aracım, şimdiki c200 o nedenle iki motor ve performansa hakimim, sorun yok, ikisi de 7g ve dip not ikisi de amg. Teoride olan pratikte olmaz. Emin ol 156 beygir de o bağırmaya gitmiyordu, 136 dizel de gitmiyor. Bayırda bayılıyor, basarsan bağırıyor, bağırsa da gitmiyor, o da bu da. Uzun yolda yola yayılınca 230km de görüyor ama motor ve şanzıman biraz bu araçlara hantal kalıyor, tepki süresi çok dandik şanzımanların, aklım hala 190hp 2000 dizel motorda, bmw de değil karıştırmayalım lütfen, bu kasa mercedese o motor konsaydı da ona binebilseydik. Sonuç itibariyle, ekonomik araç diyelim sadece, kimse boş boş konuşmasın, kim de arabasını sevecekse sevsin ama tapmayı gerektirecek bir araç değil, bu benim özeleştirim, kimse katılmak yada karşı çıkmak zorunda değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: digitalunix

C180 eski aracım, şimdiki c200 o nedenle iki motor ve performansa hakimim, sorun yok, ikisi de 7g ve dip not ikisi de amg. Teoride olan pratikte olmaz. Emin ol 156 beygir de o bağırmaya gitmiyordu, 136 dizel de gitmiyor. Bayırda bayılıyor, basarsan bağırıyor, bağırsa da gitmiyor, o da bu da. Uzun yolda yola yayılınca 230km de görüyor ama motor ve şanzıman biraz bu araçlara hantal kalıyor, tepki süresi çok dandik şanzımanların, aklım hala 190hp 2000 dizel motorda, bmw de değil karıştırmayalım lütfen, bu kasa mercedese o motor konsaydı da ona binebilseydik. Sonuç itibariyle, ekonomik araç diyelim sadece, kimse boş boş konuşmasın, kim de arabasını sevecekse sevsin ama tapmayı gerektirecek bir araç değil, bu benim özeleştirim, kimse katılmak yada karşı çıkmak zorunda değil.

Hükümetin Ötv dilimleri yüzünden sürüş ve motor zevkinin içine ettiler desene hocam.

• C180'den bahsediyorum, araçla ilgili saptamam şu, 5000 km'den sonra performansın arttığını hissettim. rodaj biteli çok olmasına karşın motorun km ilerledikçe olumlu yönde yol alması da aklıma yatmıyor ama psikolojik deyip atamayacağım bir performans, özellikle ara hızlanma düzelmesi var. belki de bir önceki aracım Bmw'yi unutmaya başladım ve bu aracın performansını sevmeye başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator37

C180'den bahsediyorum, araçla ilgili saptamam şu, 5000 km'den sonra performansın arttığını hissettim. rodaj biteli çok olmasına karşın motorun km ilerledikçe olumlu yönde yol alması da aklıma yatmıyor ama psikolojik deyip atamayacağım bir performans, özellikle ara hızlanma düzelmesi var. belki de bir önceki aracım Bmw'yi unutmaya başladım ve bu aracın performansını sevmeye başladım

Hava durumunun etkisi olabilir biraz. Turbo araçlar çok sıcağı sevmiyor malum. Havalar soğudukça Performansı bir nebze artmış olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.