Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (440. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kocaeli mengerler 1600 küsür fiyat verdi.
  • Arkadaşlar valla nasıl kötü diyosunuz anlamadım ben 320i f30 sahibiyim. Ve bayiye gidip aracı test ettiğimde bana çok daha atik ve hızlanmasını hissettirmeyen araç oldu kafamda çokta memnun olmuştum bu durumdan vites geçişleri bana sadece biraz sport modda gereksiz spor araba hissi veriyor gibi gelmişti. Eğer söylediginiz kadar kötüyse de artık chip tuning yaptırırım. Bence biraz abrtıyosunuz gibi geliyo banada rakipleri arasında performansı gayet iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toxicated

Arkadaşlar valla nasıl kötü diyosunuz anlamadım ben 320i f30 sahibiyim. Ve bayiye gidip aracı test ettiğimde bana çok daha atik ve hızlanmasını hissettirmeyen araç oldu kafamda çokta memnun olmuştum bu durumdan vites geçişleri bana sadece biraz sport modda gereksiz spor araba hissi veriyor gibi gelmişti. Eğer söylediginiz kadar kötüyse de artık chip tuning yaptırırım. Bence biraz abrtıyosunuz gibi geliyo banada rakipleri arasında performansı gayet iyi bence

Hocam siz F30 320ied yi satıp c180 yada c200d ye mi geçiyorsunuz ??

• quote:

Orijinalden alıntı: digitalunix

Ne aslan ne aslan 😃😃 100km 8mi 9saniye mi ne belki de 10, bayırlarda bayılan motor. Gören de ferrari der. Orta sınıf halkın biraz üstü bir araç işte, fazlaca da abartmaya gerek yok, aslan kaplan 😉

Siz başka araca biniyorsunuz sanırım :)

Ayrıca söylediğim laf benzetmedir, 170.000 TL verip 1 lt az fazla yakmanın muhabbeti yapılmaz düşüncesindeyim. Gözünüz devamlı yol bilgisayarında olacaksa, öyle bir endişeniz veya takıntınız varsa aracın keyfini çıkartamazsınız. Gidip 5-6 litre yakan daha uygun fiyatlı dizel araçlar alırsınız.
  • ben değil 3 serisi ile hiçbir mercedesi bmw ile karşılaştırmam bile

benim arkadsım 3.20 bmw yi sattı c aldı ne hata yapmışım dedi
  • C200d amg ye geçiceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: armutcan

kocaeli mengerler 1600 küsür fiyat verdi.

1. kural. Mengerlerden uzak dur.
    2. kural. Hele Kocaeli Mengerlerse hiç yaklaşma.
    Adamlar sanki başka araç satıyormuş gibi. Özellikle araç alımlarında her zaman Kolumanla, Has otoyla Hasmerle aralarında mutlaka %1-3 fiyat farkı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurucuteam

ben değil 3 serisi ile hiçbir mercedesi bmw ile karşılaştırmam bile

benim arkadsım 3.20 bmw yi sattı c aldı ne hata yapmışım dedi

Yazından hangisini almakla hata yaptığını pek anlayamamakla birlikte mercedes almakla hata yaptığı sonucunu çıkarıyorum. Mercedes c200 ü 3.20 d iile kıyaslıyorsa birşey diyemem. Ama benzinli ise arkadaşın kusura bakmasın ama araçtan hiç anlamıyormuş. Bırakın premium markaları diğer markalardaki plastik bile bmw den çok çok kaliteli. Adamlar face lift yaptık dediler ama hiç değişim yok nerdeyse. Hala kalitesiz plastik. hala rahatsız eden trim sesi ve hala titreyen ve titreten direksiyon. İşte size f30.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otodr -- 10 Kasım 2015; 13:55:50 >

• bmw den memnun kalmadı mercedes c180 aldı memnun şimdi demek istedim
  • quote:

C200d amg ye geçiceğim

C200d ve amg yanında burmester ses sistemi ve ekstra paketlerle çok güzel bir seçim olabilir gerçekten... Neler olacak araçta donanım olarak ??

• Hocam ses sisteminden şuanlık vazgeçtim o parayı haketmedigini düşünüyorum birde sürekli arabadayım ama müzik dinlemiyorum o yüzden bana standart ses sistemide yeter araç c200d amg paladyum gri hafıza paketli ( 2 ön koltuk direksiyon aynalar ) olacak şuanlık böyle düşündüm. Bakalım 320 yi satışa koyacağım satılınca sipariş geçeceğim

• quote:

Hocam ses sisteminden şuanlık vazgeçtim o parayı haketmedigini düşünüyorum birde sürekli arabadayım ama müzik dinlemiyorum o yüzden bana standart ses sistemide yeter araç c200d amg paladyum gri hafıza paketli ( 2 ön koltuk direksiyon aynalar ) olacak şuanlık böyle düşündüm. Bakalım 320 yi satışa koyacağım satılınca sipariş geçeceğim

Hayırlı olsun güzel bir araba olacak, öyle görünüyor... Performansı ve tüketim hakkında sonradan yorumlarınızı bekliyorum...

• Tabiki aracı alınca motor hakkında düşüncelerimi sürüşünü yakıt tüketimini söylerim hazır demişken şuanki f30 umun yakıt tüketimi 13-14 litre sakin kullanım comfort mod ( eco ya alınca da aynı fark etmiyor ) tek nedenim bu aracı değiştirmede basamıyorum gözüm sürekli ibrede kalıyor. Umarım c kasa beni bu konuda mutlu eder ilk izlenimleri çok iyiydi aracın bende

• Arkadaşlar Artico deri döşemeyi nasıl temizliyorsunuz?
    Var mı krem vs kullanan arkadaşlar?
    Ayrıca deri kısım değil de yumuşak plastik olan kısım en ufacık bir ayak sürtmesinde leke yapıyor ve çıkmıyor nemli bez ile. ( İçi ipek beji döşeme araç kullananlar için yazdım )

• quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Arkadaşlar Artico deri döşemeyi nasıl temizliyorsunuz?
    Var mı krem vs kullanan arkadaşlar?
    Ayrıca deri kısım değil de yumuşak plastik olan kısım en ufacık bir ayak sürtmesinde leke yapıyor ve çıkmıyor nemli bez ile. ( İçi ipek beji döşeme araç kullananlar için yazdım )

artico deri "suni deri"nin mercedes dilindeki karşılığı, tıpkı bmw'nin sensatec'i gibi. dolayısıyla deri sütü-kremi kullanmak anlamsız. plastik yüzeylere nasıl davranıyorsanız aynı şekilde davranabilirsiniz.
  • Kış lastiği taktıranlar var mı veya ne alacağına karar verenler? Bridgeston blizzaka baktım ancak verileri berbat. E ve F idi. Nokian ve dunlop testlerde ilk sıralarda ancak onlarında rft si yok . En son zamanı gelince bayiye gidip alacağım bir türlü aklıma yatanı bulamadım.

• Arkadaşlar C ve E serisinde ön sis farı olmamasının nedeni nedir? Gündüz ledleri aynı görevi mi görüyor?

@furkan1zek RFT her markada yok o nedenle Bridgestone almaya karar vermiştim, kampanya başladı tanesi 500 tl oldu. Bridgestone kötü diyorsanız almam ama.
    Michelin tanesine 600 tl demişti geçen ay, bu ay kampanya başladı mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 11 Kasım 2015; 11:39:37 >
  • Arkadaşlar şimdi Mengerleri aradım sordum kış lastiği Michelin Alphine var dediler ve tanesi 530 TL. Fiyat diğerlerine kıyasla iyi gibi geldi, ne dersiniz?
    Michelin Alphine iyi midir? Kullanan bilen var mı? (Kışı İstanbul'da geçireceğim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 11 Kasım 2015; 11:49:43 >
  • isimbulunamadı kullanıcısına yanıt
    Led farli mercedeslerin hicbirinde ayri sis fari yok. Akilli led sistemi o isi de yapiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

Arkadaşlar C ve E serisinde ön sis farı olmamasının nedeni nedir? Gündüz ledleri aynı görevi mi görüyor?

Led akıllı ışık sisteminde sürücü arka sis farlarını açtığı takdirde ön led farlar da "sis farı" moduna geçiyor, dolayısıyla geleneksel sis farına gerek kalmıyor. Arka sisleri yakarsanız ön ledlerin değişimini gözleyebilirsiniz.

Bu açıdan sis yokken arka sisleri açarak gezmekten anlamsız biçimde hoşlanan sürücüler oluyor malumunuz, eğer Mercedes'leri varsa hata yapıyorlar, zira ön farları kısa menzilli "sis farı" moduna geçiriyorlar, emniyetten taviz veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviator37 -- 11 Kasım 2015; 12:14:37 >
  • 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.