Bildirim
Vw yazılım güncelemesi(emisyon ile alakalı) yaptıran var mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ya turkiyede emisyonun bir onemi yok. Emisyona gore vergi alinirsa da yasadan sonraki araclari kapsar. Gidin islem yapilmis gibi onaylattirin ama islem yaptirmayin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Simdi gidip yaptirirsaniz aracin yakit tuketimi artacak ve belki performansi dusecek degil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_kaan
Simdi gidip yaptirirsaniz aracin yakit tuketimi artacak ve belki performansi dusecek degil mi?
Stok haline dönecek, şu an 200-210 HP civarı güç alıyorum, tüketim 8,5-9 LT / 100 Km şehir içi.
quote:
Orijinalden alıntı: Kaygerya
Ya turkiyede emisyonun bir onemi yok. Emisyona gore vergi alinirsa da yasadan sonraki araclari kapsar. Gidin islem yapilmis gibi onaylattirin ama islem yaptirmayin.
Hocam aynısını dedim , olmaz dediler bakanlık çok sıkı takip ediyormuş. -
Demek ki bu konuda zorunluluk var yada inşallah öyledir diye ümit ediyorum
Araç ne motor benzinli mi ?
Bloklayin numarasini telefonunuzdan.Eger ayar yoksa sunu yapin
Turkcell hattiniz varsayiyorum.
Sifre yazip 2222 ye yollayin sifreniz dursun kenarda.
Turkcell com tr ye girip tel no ve sms ile gelen sifreyi girin.Hesabim bolumunden cagri ayarlarindan numara engellemeye gelin.Aradiklari butub numaralari bloklayin.Zaten en fazla 2 3 hat ile arayabilirler bloklayin gitsin kurtulun.
quote:
Orijinalden alıntı: Mclaren-Honda
Araç Amarok 2,0 TDI yazılım güncellemesinden korkuyorum bunlar emisyonu kısmak için beygir gücünü düşüreceklerdir kesinlikle. -
ciğerli tidiayın ciğerini sökeceklerquote:
Orijinalden alıntı: Dj_Gençkanquote:
Araç Amarok 2,0 TDI yazılım güncellemesinden korkuyorum bunlar emisyonu kısmak için beygir gücünü düşüreceklerdir kesinlikle.
Alıntıları Göster
-
Zaten 2.0 motordan accık birşey güç alıyorlardı o da gidecek desenize
Tahmin o ki bir15 bg falan düşecek. Çünkü zamanında DeLoreanlar Avrupa için 170 küsür idi, fakat aynı motor Abd'de 150 küsür olmuştu egzoz gazları kontrolü ve çevre normları için.
Hocam gidin yaptırın, bu sadece sizin için değil hem çevre için hem de Dünya için gerekli bir şey.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Denim_Blue
Tahmin o ki bir15 bg falan düşecek. Çünkü zamanında DeLoreanlar Avrupa için 170 küsür idi, fakat aynı motor Abd'de 150 küsür olmuştu egzoz gazları kontrolü ve çevre normları için.
Hocam gidin yaptırın, bu sadece sizin için değil hem çevre için hem de Dünya için gerekli bir şey.
Hocam şu an araç 210 HP civarı bunlar güncelledimi olacak 160 beygir çok fazla kayıp söz konusu. -
pick up bir araca neden chip yaptırdınız ki yarış mı yapacaksınız?bence yaptırın...benzinli olsa yaptırmayın derdim ama dizelin yaydığı partiküller birinci sınıf kanserojen maddedir...chipli olduğunda zaten bildiğin kömür tanesi gibi küçücük parçacıklar atarak gidiyor...arkadan gelen aracın camına falan vurup ses çıkartıyor yani o kadar...araç çalışır vaziyetteyken siz ve sevdikleriniz de soluyor o partikülleri.quote:
Orijinalden alıntı: Dj_Gençkanquote:
Orijinalden alıntı: Denim_Blue
Hocam şu an araç 210 HP civarı bunlar güncelledimi olacak 160 beygir çok fazla kayıp söz konusu.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan
quote:
Araç Amarok 2,0 TDI yazılım güncellemesinden korkuyorum bunlar emisyonu kısmak için beygir gücünü düşüreceklerdir kesinlikle.
Amarok sahibi arkadaşım servisin suyuna gitmek için güncellemeyi yaptırdı, araç megachipliydi. Yakıt arttı performansı düştü diyor. Tekrar chipletecek. Bence yaptırmayın.
Chip yaptirdiginiz yer tekrar yukler bu gibi durumlarda ama yaptirma bencede.Guc dusecek,yakit artacak.quote:
Orijinalden alıntı: evolvoquote:
quote:
Amarok sahibi arkadaşım servisin suyuna gitmek için güncellemeyi yaptırdı, araç megachipliydi. Yakıt arttı performansı düştü diyor. Tekrar chipletecek. Bence yaptırmayın.
Alıntıları Göster
Birak onlar dusunsun.Turkiyede zaten emisyonun onemi yok.Hatta egr,dpf bile iptal edebilirsiniz guc artisi icin
-
amarok kaç model.bende 2013 manual 180bg likden var. arayan soran yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Rotary eXperimental-7
pick up bir araca neden chip yaptırdınız ki yarış mı yapacaksınız?bence yaptırın...benzinli olsa yaptırmayın derdim ama dizelin yaydığı partiküller birinci sınıf kanserojen maddedir...chipli olduğunda zaten bildiğin kömür tanesi gibi küçücük parçacıklar atarak gidiyor...arkadan gelen aracın camına falan vurup ses çıkartıyor yani o kadar...araç çalışır vaziyetteyken siz ve sevdikleriniz de soluyor o partikülleri.
Hocam öyle diyorsunuzda milletin aracı yağ yakıyor, ağır vasıtalar 10 numara yağ ile bizi zehirliyor kaçış yok yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: evolvo
quote:
quote:
Teşekkürler hocam aydınlattın beni bende yaptırmayacağım o zaman.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hitman
amarok kaç model.bende 2013 manual 180bg likden var. arayan soran yok.
Aracı ikinci el aldıysanız ulaşmaları zaman alıyor olabilir -
Konu tam olarak ulkenin neden bu halde oldugunu gosterir nitelikte
Git,yapilmis gibi goster diyen mi dersin;baska hat al arasinlar ulasamasinlar gitme diyen mi dersin...
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***
Git,yapilmis gibi goster diyen mi dersin;baska hat al arasinlar ulasamasinlar gitme diyen mi dersin...
Ama sorsan herşeyin başı sağlık derler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git,yapilmis gibi goster diyen mi dersin;baska hat al arasinlar ulasamasinlar gitme diyen mi dersin... |
![]() |
Burada yazılanları okudukça tiksiniyorum bu ülkeden ve insanlarından...
Yakıt artıp motor gücü düşecek diye insan sağlığını hiçe sayan, kamyonlar ve otobusler 10 numara yağ yakıyor diyerek milleti zehirlemeyi kendine hak gören mahluklarla aynı havayı solumaktan utanıyorum. Bir kere de kendinizi sıkıp hileye başvurmadan hakkınızı arayın yahu... Madem ki güncellemeyle aracın tüketimi artıp gücü dusuyor, açın davayı hilekâr firmaya, alın tazminatınızı. Ya da aracın hilesiz motorlu olanıyla değiştirilmesini isteyin. Sonuçta ortada üretim hatası filan değil; bildiğin üretici tarafından ayıbı gizlenerek, kötü niyetle tüketicilerin kandırılması durumu var. Bu şekilde %100 haklı olduğunuz bir konuda dahi hakkınızı aramak yerine işin kolayına kaçıp da milleti zehirlemeyi kendisine hak gören insanımsılara yazıklar olsun... |
![]() Tahmin o ki bir15 bg falan düşecek. Çünkü zamanında DeLoreanlar Avrupa için 170 küsür idi, fakat aynı motor Abd'de 150 küsür olmuştu egzoz gazları kontrolü ve çevre normları için. Hocam gidin yaptırın, bu sadece sizin için değil hem çevre için hem de Dünya için gerekli bir şey. |
Ama sorsan herşeyin başı sağlık derler.. ![]() |
|
Bende 2015 1.6 tdi caddy var.
Yaptırmayacağım guncelleme. Benden önce gitsinler 20 yaşında, arkasından 100 aracın saldıgından daha fazla gaz yayan arabaları kaldırsınlar pıyasadan o zaman yaparım. Bu işin tr de hiçbir yaptırımı olamaz. Çünkütrafikte ki araçların %80 i zaten bizim tdi motorlardan daha zararlı gaz yayıyor. |
Benzer içerikler
- mercedes kompressor nedir
- hyundai i20 active neden tutulmuyor
- tork konvertörlü araçlar
- ankara amasra kaç km
- lastik değişince rot ayarı gerekir mi
- audi a3 yeni kasa
- elektrikli araba batarya fiyatları
- mg3 özellikleri
- tesla batarya ömrü
- jaecoo 8
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X