|
Oyunlarda (ister yeni oyun olsun ister eski oyun) şu şekil takılmalar yaşıyorum sürekli. Onun dışında ise oyun oynarken bir anda ekran görüntüsünün gitmesi ve bilgisayarın donması sorunu var. Şöyle ki, bu sorun çoğunlukla bir online maça bağlanırken veya harita yüklenirken yaşanıyor ama onun dışında normal bir şekilde oynarken de yaşanabiliyor. Ekran görüntüsü gittiğinde kasa, fanlar ve ışıklar çalışmaya devam ediyor ancak işlem donuyor, ses olduğu gibi tekrarlayan şekilde kalıyor veya ses komple gidiyor. 8 saat benchmark testinde bıraktım, gpu ve cpu zorladım hiç bir kapanma yaşanmadı. 2 adet SSD 1 adet HDD var, farklı disklere oyun kurulumu yapıp denedim sonuç değişmedi. PSU kaynaklı olsa 8 saatlik benchmarkta mutlaka kapanırdı diye düşünüyorum. Bilgisayara format atıldı, hemen ardından oyun denendi ve yine aynı arızayla karşılaşıldı. Yazılımla alakalı da değil. Ben bu arızanın neyden kaynaklandığını nasıl bulabilirim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 30 Temmuz 2025; 12:9:37 > |
I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36 |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt