Şimdi Ara

vw polo modifiye yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar iki ay önce sıfır beyaz polo basicline ac aldım.İşe jantlardan başlamak istiyorum alessio f1 17lik düsünüyorum ve bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.(sordum jantlar 1 milyar lastiklerde 500e geliyo)17lik jant poloda nasıl durur bilmiyorum ve baska neler yapabilirim cok sağolun tesekkürler.en yakın zamanda fotolarını koycam.

• izmirde 17li son kasa polo var ama yayda var galiba çok tatlı duruyor ama performansı çok kötü etkiler
  • 17'' jant uyar ince yanak lastik koyman gerekiyor.sonra hafif siyah film güzel gider(çok koyu yapma beyaz arabada çok sırıtıyor)komple body kit yaptırabilirsin istanbuldaysan fiberci tavsiye edebilirim.dtm kanat alabilirsin.kapı çıtaları mat renkse beyaza boyatırsan güzel durur.
  • Evet arkadasım performansı olumsuz etkiler ama kapaklarda cok kötü duruyor.Ayrıca kapılardaki çıtaları boyatcam.Açık hava filtresi taktırsam nasıl olur?
  • ilk jant - lastik yaparsan ii olur...sonra yay...egzoz-filtre...siyah stop...angel eye far...en sonda body kit yaptır...ama dtm falan alma...
  • 17 yerine 15 jant takin arkadasim , 17 araci cok yoracak cünkü ... acik hava filitresi uygulamasi ve egzos kit uygulamasi iyi markalar kullanilirsa cok iyi sonuc verir
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

17 yerine 15 jant takin arkadasim , 17 araci cok yoracak cünkü ... acik hava filitresi uygulamasi ve egzos kit uygulamasi iyi markalar kullanilirsa cok iyi sonuc verir

abi zaten polo yürümeyen bi araba...o yuzden 17 taksın şekli olur aracın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lütfen bilmediginiz konularda fazla yorum yapmayin ... 17 jant bu arabaya gitmiyor , denenmis sonucu gorulmus seylerden bahsediyorum ! ...
  • ewet gerçekten de hiç gitmiyor 17'' resimlerdeki 18'' ayrıca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzerme jr. -- 27 Nisan 2005, 18:38:31 >

• arkadaslar uzerme jr.nin gönderdiği polo rersimleri harika.Elinde baska polo resmi olan varsa gönderibilirmi?Ayrıca hepinize fikirleri için cok teşekkür ederim sagolun.
  • bişi diil arkadaşım...daha da yollarım...
  • bence sen onu sat gel sana 106 veriiiim...
  • mutlaka 17'' jant yap sonuçta draglara katılmayacaksın şekil istiyorsun.açık hava filtreside koyabilirsin egzos yaptırabilirsin headers koydurabilirsin
    ya modifiye öyle birşeyki ömür biter modifiye bitmez
  • 17 jantla araba yürümüyoru nasıl anlatabilirim acaba sizlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guide -- 28 Nisan 2005, 9:05:26 >
  • zaten arkadaş arabasının yurumesini istemiyor şekil yapmak istiyor...
  • kaş yaparken göz çıkarmak gibimi ?
  • 205 45 17 jantı neden kaldırmasın ki polo?&5 civarında kayıp olur tahmini o da fazla önemli değil.
    iyileşen fren performansı ve yol tutuş(sadece kuru zamin için) göz ardı edilmemeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaTMaN

izmirde 17li son kasa polo var ama yayda var galiba çok tatlı duruyor ama performansı çok kötü etkiler

arkadaşım büyük bir ihtimalle , 9n kasa gri polo'dan bahsediyor , 205 falken lastik vardı sanırım arabada en son , 16 ya düşürecek bu araba jant ebadını ...

Daha fazla yorum yapmak istemiyorum ve insanları kulaktan dolma bilgilerle yanıltmayın ...
  • Fabrika uzun testler sonucunda, en uygun ölçüde olanı zaten üstüne koymuş arkadaşlar.
    Bunlar direk performansı ve can güvenliğini etkiliyen faktörler. Bence sırf gösteriş için oynanması doğru değil.
  • Arkadaşlar yorumlarınız için cok teşekkür ederim.Ben 17lik jantların arabada cok sorun cıkarcağını zannetmiyordum.Bidaha ayrıntılı olarak araştırırım.Ama 2002 comfortline var arkadasta orjinal 16lık jant var üstünde.205-55.Sizce 15 yada 16 da iyi dururmu?Niyetim performans değil zaten şık durması önemli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.