Şimdi Ara

Skoda Fabia mı Chevrolet Kalos mu?? Lütfen yardım::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skoda Fabia 2003 model. lpg li. 14,250 ye düşüyor.
    http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2368692

bu da cheavrolet 2006 model sanırım 13,750 den alabileceğim...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-kalos-54-250-km-de-2006-model-1-2-chevrolet-kalos-lpg-li/detay

sizce hangisini almalıyım? çok kararsız kaldım. ilk aracım olacak ve çok da tecrübesizim bu konularda..

Cursed is the ground because of you; through painful toil you will eat of it all the days of your life. It will produce thorns and thistles for you, and you will eat the plants of the field. By the sweat of your brow you will eat your food until you return to the ground.

• Biri Alman VW alt yapısını taşıyor
    Diğeri ise Daawo nun

Tartışmasız Fabia

mümkünse de birer tur atın
  • chevrolet modelini sürün performansı size yeterli gelecekse ( 1.2 motor ) kesinlikle chevrolet kalos derim,içi diğerine nazaran daha ferah,model olarak daha yüksek,servis sıkıntısı yok ayrıca daewoo yu ''GM'' aldı,kaç sene oldu hala bazı arkadaşlar aynı şarkıya devam ediyorlar.

Orijinalden alıntı: Energetic
    ikisinin de içine oturun sağını solunu inceleyin

Neden böyle dediniz? Lütfen açıklar mısınız? Bir de skodanin alman değil çek arabası olduğunu duydum ne kadar doğru bilmiyorum. 2003 modeli woswgen altında mi üretilmiştir acaba?
  • bu durumda mantıklı seçim fabia olur. fakat fabia'nın 1.4 101 bg lik olanından tercih edin.

Orijinalden alıntı: Namaste.
    bu durumda mantıklı seçim fabia olur. fakat fabia'nın 1.4 101 bg lik olanından tercih edin.

O kadar beygir fazla olmaz mı? Zaten motoru da 1.4 yani çok olunca ne gibi artısı olur acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    palio mu skoda felicia mı ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

quote:

Orijinalden alıntı: Energetic
    ikisinin de içine oturun sağını solunu inceleyin

Neden böyle dediniz? Lütfen açıklar mısınız? Bir de skodanin alman değil çek arabası olduğunu duydum ne kadar doğru bilmiyorum. 2003 modeli woswgen altında mi üretilmiştir acaba?

çek cumhuriyetindeki fabrikayı vw aldı. 1992 yılında iş birliğine başladılar

1997 den sonra daha fazla ortak parçalar kullanılmaya başlandı. 2000 den sonra da alt yapı tamamen aynı oldu.

2003 model fabiada vw polo ile aynı şasi üzerinde aynı motorlar kullanılmıştır. kaliteleri birbirine çok yakındır. ben sizin yerinizde olsam ikisi içinden fabiayı tercih ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.
    bu durumda mantıklı seçim fabia olur. fakat fabia'nın 1.4 101 bg lik olanından tercih edin.

O kadar beygir fazla olmaz mı? Zaten motoru da 1.4 yani çok olunca ne gibi artısı olur acaba?

artısı; araç yüklü ve klima açıkken rampalarda bayılmaz, lpg li olacağı için neredeyse aynı yakar.

Bu arada Kalosa o kadar par bağlanmaz, bir tanıdıgım 11'e aldı. Ayrıca geçen yıl 11.5 a bitirmiştim pazarlıgı bi türlü içime sinmeyince almadım.
    "Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz"
  • Ben size kesinlikle fabia yı tavsiye ederim çünkü fabia gerçekten tasarımı kalitesi ile tam bir avrupalı araç kalitesini yansıtıyor tabii chevrolet görmenizinde faydası olacaktır şu yönde skoda nın kalitesinin farkına varmanız açısından skoda problemsiz kaliteli bir otomobil size kesinlikle fabia yı tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun
    Sarı dalgalı saçına, yüzüne, dudağına, gülüşüne, bakışına, gözüne, endamına, eline, parmağına, sesine, ismine, yürüyüşüne oturuşuna, yanağına, gamzene, burnuna, boynuna, sarılmana, sevmene, kokuna, koynuna, sıcaklığına, herrşşeyine sana tarifsiz aşığım. Düşünebildiğim kadar hızlı konuşabilmem gerek sevgimi anlatmak için... AB RH(-)
  • kafam iyice karıştı. her iki aracı da tavsiye eden var ama daha çok fabia dan yana gibi..
    Cursed is the ground because of you; through painful toil you will eat of it all the days of your life. It will produce thorns and thistles for you, and you will eat the plants of the field. By the sweat of your brow you will eat your food until you return to the ground.
  • ben de bundan 1 ay önce fabia istiyordum. gayet güzel bir araç. buna emin olun.

ama eliniz darsa veya temiz bir araç bulursam, bunu satıp onu alabilirim diyorsanız; uzak durun. gördüğüm kadarıyla çek arabası mantığı hala sürüyor ve araba piyasada pek tutulmuyor. belki aldığınızın 1000-1500 lira fiyata satıp, zarar bile edebilirsiniz.

ben bu söylediklerimden ötürü vazgeçtim.

• Kafan karışmasın arkadaşım. Fabia aşağıdaki fotoğraftaki polo ile aynı araç aslında. Sadece tasarımda ve bir kaç iç mekanın malzeme kalitesinde farklılık var. Motor elektironik sistem, Mekanik falan hepsi birebir aynı.
    Daha güvenli, Daha sağlam, Daha konforlu araç.
     Skoda Fabia mı Chevrolet Kalos mu?? Lütfen yardım::
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.