< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VW orijinal takılı ise Ate markadır. Kale Balata ortalama şuan 550₺ 'den başlar ses şikayeti edebilirsin Bosch Balata Ortalama 650-750₺ seviyesinde aspes olmadığından yine ses şikayeti edebilirsin ama nadiren Ate fiyatı ortalama 1200-1300₺ bandında orjinal grup set. (bu rakamlara + servis işçiliği eklenir (250-300tl gibi) bulunduğun il ilçeye göre destek verebilirim. |
Teşekkürler cevap için. Ankara çankayadayım. Aracı sıfır almıştım zaten, üstündeki ateyse yine onu almak mantıklı o zaman. İnternette 840 tlye var ate ön balata. Ses vs sıkıntısı çekmek istemiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RÜZGAR
|
Ferodo'da alabilirsiniz. 410tl+işçilik ile 700e kapatırsınız gibi. Ancak balata değişiminde yüzey temizliği için diskinizi tornalatmanızı tavsiye ediyorum. Aksi halde tam performans alamayacaksınız. Ustalar bilgisizliklerinden dolayı buna karşı çıkacaktır, onları dinlemeyin. İnce bi yüzey temizliği şart. Disk kalınlığı kurtarıyorsa kesinlikle yaptırın bu işlemi. Tornacı size söyler zaten kalınlığın kurtarıp kurtarmadığını. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 2 Şubat 2023; 12:35:8 > |
AMD Ryzen 7 5800X3D • Msi RTX 3080 Suprim X 10G • Msi B550 Tomahawk • G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) • DeepCool LS520 WH 240MM • WD Black SN770 1Tb Gen4 • WD Blue SN570 1Tb Gen3 • Samsung 870 Evo 1Tb • Samsung 860 Evo 500Gb • Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum • CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz • Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMD Ryzen 7 5800X3D • Msi RTX 3080 Suprim X 10G • Msi B550 Tomahawk • G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) • DeepCool LS520 WH 240MM • WD Black SN770 1Tb Gen4 • WD Blue SN570 1Tb Gen3 • Samsung 870 Evo 1Tb • Samsung 860 Evo 500Gb • Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum • CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz • Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
|
Hocam sol sağ diskleri de ayrı marka alsaydın daha karışık olurdu |
Kale öneririm. Sessiz, yumuşak balatadır. Sanayide kime sorsam kale’nin ötme yapmadığını söyledi. Yazdan beri kullanıyorum, memnunum. Önceki balatam ötüyordu, kalede hiç ses olmadı. Ses yapan balata farkında olmasanız da arabadan soğutuyor. Diskler benim de ferodo. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 22 Şubat 2023; 10:45:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 22 Şubat 2023; 10:55:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Böyle parçaların son dayanma süresini beklemem genelde ömrü dolmadan değiştiririm. Yağ bakımını bile 15 bin yerine 8-9 binde yapan adamım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba , ben serviste Skoda Fabia aracımın arka balatalarını değiştirmiştim. Takılan ürün TRW marka (GDB1841) ve faturada yazan kodu 5k0698451b. Polo ile çoğu şey aynı belki fikir verir diye yazayım dedim. |