Arkadaşlar merhaba bikaçgün önce 2016 tdi 1.4 polo aldım ama hala yağını değişmedim hangi yağı önerirsiniz içinde idare edecek yağ var hala ama almışken komple değiştireyim diyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 29 Ekim 2020; 9:23:6 > |
Volkswagen POLO İçin Motor Yağı Öneri

-
-
-
Ya Liqui Moly ya Mobil -
Aracın orijinal yağı Castrol Edge Professional Long Life 5w30. Sadece VW yetkili servislerinde var.
VW 504 00/507 00 onay kodlu yağ alman lazım.
VW 504/507 onay kodlu alternatifler;
Liqui Moly Toptec 4200 5w30
Liqui Moly Longlife III 5w30
Shell Helix Ultra Professional AV-L 5W-30
Opet Fulltech 5W-30
Motul 8100 X-Clean+ 5W-30
Mobil 1 ESP Formula 5W-30
BP Visco 7000 5W-30
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 29 Ekim 2020; 15:52:37 > -
Motul 8100 Xclean 5W-30 -
Fabrika çıkış yağını: Castrol Edge 5/30 LL
-
illa firma anlaşma yaptı diye bu kalitesiz yağı mı kullansın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 29 Ekim 2020; 20:37:6 > -
Castrol önerenler var şaka gibi. Patates kızartırsınız ancak. -
Castrol sadece reklamina para öduyorsunuz içerik de kalite yok.!!! -
Castrolün kendisi zaten dandik bir yağ ve bunun sahteleri piyasada var castrol mü aman diyim.
https://www.youtube.com/watch?v=A9jjr8W4eJk&feature=youtu.be -
Neye dayanarak castrol öneriliyor anlamıyorum. Castrol çok fazla eksiltiyor maalesef ve gerçekten kalitesiz. Bu hem motor sesinden hem yakıt tüketiminden anlaşılıyor. Lütfen kullanmadığınız, tecrübe etmediğiniz markaları ezbere önermeyin.
-
İdare edecek kadar yağ var ne demek hocam.Ekleme yapılmaz ki komple değiştirilir. -
Motul 8100 X-Clean+ 5W-30
Mann yada mahle filtre al hemen değişim yaptır yağ çok önemli ihmale gelmez
-
Mann filtre+Helix veya Mobil yağ öneririm.Sizdeki ilk değişimde engine flush kullanabilirsiniz.
En Beğenilen Yanıtlar

Castrol önerenler var şaka gibi. Patates kızartırsınız ancak.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X