Şimdi Ara

VW Phaeton'mu yoksa BMW 7.45'mi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
14.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 senelik bi konuyu hortlatmakla elinize ne geciyor anlamiyorum.
  • bazı arkadaslar bimeden yorum yapıyo,vw bilimiyorlar mercedes miş..ne varsa bmw ve mercedes te anlamdım.şu an vw grup lider haberiniz ola.
  • http://www.youtube.com/watch?v=WAiUymg8vQ0&feature=channel Bu Varken Diyerlerinin Yanından Bile Geçmem.
  • Bazı arkadaşlar o kadar para vericemde VW 'ye mi binicem diyor sanki hacı murata bineceklermiş gibi konuşuyorlar şunu aklınızdan çıkarmayın ki Türk milletinde bir VW sevdası var araç muhakkak satılıyor bu yüzden buda bir tercih arasına girebilir.
    Öte yandan arkadaşınızın babası bana kalırsa bir Mercedes S sınıfına baksın derim eğer S sınıfını tercih etmezseniz Bmw 7 kasa derim
  • konu 2008 konusu
  • boşuna cvp yazmayın
  • atma ailende 70 kişi olamaz
  • siz gidin bmw alın tamam varmı volkswagenden audiden daha ötesi phaeton diyosunuz bu araba araba degil konfor olarak audi volkswagen adamlar artık aşmış bu konulara trilyonlarim olsun bmw 1 kurus vermem bu kanıtlanmıştır volkswagen en tercih edilen araç dır ve yurt dışında en cok kullanılan volkswagen audi mercedes phaetonu bmw ile kıyaslamam Bmw sadece gözümde hurda ayni tofaş gibi ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VW 61

siz gidin bmw alın tamam varmı volkswagenden audiden daha ötesi phaeton diyosunuz bu araba araba degil konfor olarak audi volkswagen adamlar artık aşmış bu konulara trilyonlarim olsun bmw 1 kurus vermem bu kanıtlanmıştır volkswagen en tercih edilen araç dır ve yurt dışında en cok kullanılan volkswagen audi mercedes phaetonu bmw ile kıyaslamam Bmw sadece gözümde hurda ayni tofaş gibi ;)

Sir vw yi ovmek icin ,vw nickiyle uye olup ,ilk mesajda 6 yillik konuyu hortlatinca ne gecti elinize?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW 61 V kullanıcısına yanıt
    Hacı neettin...!
  • bu sınıf bmw,mercedes ve audi'nin en güçlü olduğu sınıf.o yüzden vw iyi marka olmasına rağmen bunların gerisinde kalıyor.renault da önceleri "safrane" ve "vel satis" diye modellerle üst sınıfta şansını denemiş ve çuvallamşıtı.vw marka imajı tabiki renault'tan daha iyi ama yeterli değil.sonuçta phaeton ucuzlatılmış bir A8 ve 745'in rakibi de A8 ya da S serisidir.phaeton'u 5 kasa bmw ile yanyana koyabilirsiniz.
  • güvendim de tarihe bakmadım.iki defa konu hortlatılmış allahım ya.boyunuz devrilsin
  • Bir troll doğuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VW 61

siz gidin bmw alın tamam varmı volkswagenden audiden daha ötesi phaeton diyosunuz bu araba araba degil konfor olarak audi volkswagen adamlar artık aşmış bu konulara trilyonlarim olsun bmw 1 kurus vermem bu kanıtlanmıştır volkswagen en tercih edilen araç dır ve yurt dışında en cok kullanılan volkswagen audi mercedes phaetonu bmw ile kıyaslamam Bmw sadece gözümde hurda ayni tofaş gibi ;)

Sizin gibiler yüzünden forumda vw nefreti var.
  • anchorman A kullanıcısına yanıt
    fikrin değiştimi bilmiyorum ama jetta almışsın ben bu aralar 2008 3.20 nin 2008 jettadan pek farkını göremiyorum, fiyat olarak bakılırsa o fiyatı hak ettiğinide sanmıyorum. paheton 7 ye rakip olamaz ama 5 e olur bence. volkswagen gerçekten kaliteli araç
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    adam o 7 45 i alıp satmıştır bile coktan :D
  • Ne var yani konu hortladıysa, söz konusu konu hakkında hala tartışılması gereken bir şeyler varsa mesaj yazılabilir. Ne zararı dokundu yani eski bir konunun öne gelmesinin size? Ekranınızın pikselleri mi yoruldu?
  • adam çoktan almıştır.konu hort.
  • 6 yıl önceki konuyu arşivden bulup hortlatan üyenin mesaj sayısı sadece 3.

Muhtemelen , forumdan kovulan bu üye, yeni bir hesapla geri geldi ve açtığı eski konusunu hortlatıyor..
  • Bunları görünce Hortlatma timi kurasım gelio barime forumu kullanma amacımız konu Hortlatmak olur
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.