Şimdi Ara

VW Passat 2005 üstü alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar VW'in son durumlarındaki olaylardan dolayı VW şimdi alınırmı?
    2005 üstü dizel (otomatk vites olmasada olur) bahsettiğim araç alınırmı alttaki ilan rasgele seçtiğim bi ilan arabanın resmini görmeniz için
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-cok-temiz-2009-dsg-236188677/detay

VW hakkında hiçbir bilgim yok alırken dikkat edilmesi gerekenlerde nelerdir hocam? 2gün sonra piyasadaki değeri düşebilirmi bu araçların (avrupada sıkntı yaşıyorlar Türkiyedede bilmem kaç bin tanesi servisde parça değişiklği olacakmış galiba)

• ilanda yeni nesil passat motoru diyor ama vag grubunda common-rail diesel injection motorlar 2010'dan sonra geldi diye biliyorum.motor koduna bakmak lazım.6 ileri ıslak kavrama dsgdir,genel itibariyle sorunsuzdur.7 ileriye göre geçişleri yavaş ve tüketim biraz fazladır ama 7 ilerinin kronik sorunları yoktur.

gerçekten common rail ise düşünebilirsin ama 192 bin km de epey fazla.bu tarz araçlar orta sınıfa hitap ettiğinden genelde hor kullanılıyor.

edit: ha bu arada ilan gaziantep'teymiş.ben antepte yaşıyorum,pert araba çok toplanır burada.dikkatli olmak lazım.ben olsam bu arabaya bu parayı vermem.72-73 bine bomboş passat alırım en azından sıfır araba olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sungur16 -- 30 Ekim 2015; 19:16:08 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi için teşekkr ederim yazdığım gibi ilanı rasgele seçtim ilk karşıma gelen aracı seçtim araç kasası hakkında bilgi sahibi olun diye yani bu tarz araçlar bu kasa araçlardan bahsetmek için galiba bunlar 2005 sonrası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam korkmayın bu dsg 7ileri kuru olandan değil. 6 ileri yaş kavrama sorunsuzdur genelde. Gecen sene arkadasım aldı 170binde aynı kasa suan 182bin oldu sıkıntısı yok. Fakat yakıt tüketimi fazla şehrin icinde 10un altını göremiyor arkadasın araba. Uzun yolda basmazsanız cok yakmaz ama 2.0 olunca kendinize hakim olmak zor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.