Merhaba herkese. Bu aracı kullanmış ya da kullanmakta olan var mıdır? Varsa artı ve eksilerinden kullanıcı gözüyle bahsedebilir mi acaba. 105.000 km'de bir tane buldum. Eğer nasip olursa aracımı satıp almak istiyorum. Öncesinde yorumunuzu almak istedim. Şu anki aracım 2010 1.6 Linea. Teşekkürler |
VW JETTA 2013 1.6 TDI COMFORTLINE NASILDIR?

-
-
Şahsi görüşüm dsg alma, manuel alınır. Aynı araçtan 1 sene kullandım. Dsg çok çektirdi. Sürekli yazılım hatası veriyordu. Güncellendi mi bilmiyorum. Kötü araba değil kesinlikle ama dsg den çok çektim ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç manuel üstat. O zamanki Otomatik Dsg'lerin sıkıntılı olduğunu hatırlıyorum ben de.
-
Manuelse gönül rahatlığıyla alabilirsin hocam
Manuelmiş alınır, kullandığınız araca göre eksi bir yanı yok bence çağ atlarsınız her konuda, hayırlısı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Al işte bir dsg sevmeyen daha.
Ya bu dsg'den sıkıntı çekenlerin başına nasıl bu olaylar geliyor inanamıyorum, ailecek yıllarca dsg kullandık hiçbir sıkıntısı olmadı bu zamana kadar, sadece 5 yıl sonra kavrama yaptırmıştık o da normal.
Araca eziyet ederek kullandıysanız sorun çıkarması normal.
-
Dostum benim ne vagla ne de dsg ile alıp veremediğim yok. Fanatikte değilim. Dsg nin çok güzel yanları da var hatta en iyi olduğu alanlar da var. Ben başıma geleni söyledim. Tecrübemi aktardım. 5 sene sonra kavrama yaptırdım o da normal diyorsun. Bence o da normal değil ben sanziman gibi kritik bir parçayı yaptırmak zorunda değilim bakımlarım düzenliyse.Herkesin başına gelecek diye bir şey yok benim dilim yandı anlattım. Herkese iyi forumlar
Dostum manuelse alınır. Aracı kullan içine sinsin yeter ki, her araç alinir. Artı eksilerinden bahsetmeye gerek yok binlerce kez konuşuldu. Linea dan sonra oh dedirtir. Gönlünce ve hayırlısı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: yamsuqDostum manuelse alınır. Aracı kullan içine sinsin yeter ki, her araç alinir. Artı eksilerinden bahsetmeye gerek yok binlerce kez konuşuldu. Linea dan sonra oh dedirtir. Gönlünce ve hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederim güzel temennilerin için :)
kavrama biten birşey değişimi normal yani.
mekatronik arızası deseniz anlıcam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X