Şimdi Ara

2010 Model B6 Passat - 2.0 Tdi Highline DSG alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba Vw 2.0 tdi araçlarda 6 ileri ıslak şanzıman kullanıyor benim bildiğim bu şanzıman 7 ileri kuru kavrama gibi sıkıntılı bir şanzıman değil yine benim bildiğim 2.0 tdi modorların 2008 den sonraki olanlar alınır diye biliyorum. Tüm bunlara göre bahsettiğim aracı almayı düşünüyorum sizce nasıldır tavsiye eder misiniz? Yakıt, otomatik vites, arıza konuları vs.

• 1 enjektörü 1000 küsür tl :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: beybiger

1 enjektörü 1000 küsür tl :D

diğer araçlarınki ne kadar? normal piyasadaki 1.6 dizellerin yani onlara göre çok mu yüksek diye soruyorum
  • eski çalıştığım şirkette 2009 manueli vardı 2.0 tdi nin.gidişi filan güzel arabanın 350.000 bin km de olması bakımsız olması herkesin altında gezmesine rağmen çekişi gidişi gerçekten iyiydi.otomatiğini bilemem sorunlumudur sorunsuzmudur fakat şirket altında kullanılmasına rağmen sağlam olduğunu söyleyebilirim.yakıtıda sürekli istanbul şehir içi ve sert kullanımları göz önüne alırsak 8 litrelerde dolaşıyordu gayet makuldü.bakımlı temiz bilindik bir araç alınabilir düşüncesindeyim fakat piyasaya göre çok para istiyorlar.özellikle o kasanın baya bir takipçisi var.
  • Alınır,passatın B5.5 ten sonra en iyi kasasıdır.2.0 TDI motor,common raildir 2008 sonraları Common Rail sisteme geçildi.Enjektör sorunu olan motor eski Pumpe Duse 2.0 TDI BKD kodlu motordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım 2.0 tidiay dsg yağlı sorunsuz binilir diye düşünüyorum

• Gorusler icin tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.4 tsi al maceraya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kyokushin

1.4 tsi al maceraya gerek yok

hocam dizel olsun istiyorum o yüzden 2.0 tdi dedim sıkıntılı bir araç mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhantastan

quote:

Orijinalden alıntı: kyokushin

1.4 tsi al maceraya gerek yok

hocam dizel olsun istiyorum o yüzden 2.0 tdi dedim sıkıntılı bir araç mı ki?

o yillarin 2.0 tdi lari ya muteahhit araci ya sirket araci nadir sahis araci vardir piyasada cogu cok yuksek km lidir onun disinda artik masraf cikarmaya baslayacak dizel arac ha 6 dsg 7 den daha sorunsuz ama hic sorunsuz degil sanziman yaptirabilecen parayi dizel bakimina enjektor vs harcarsin ona guvenme tsi daha dusuk km de daha temiz ve benzinli motor daha sorunsuz olur 1.4 tsi ile 2.0 tdi litre bazinda ayni yakar yada tdi 1 lt az yaksin hadi onun icin dizel almaya degmez dsg den cok korkuyorsan manuel al dsg sorun cikarma potansiyeli yuksek bir sanziman he zaman 6-7 farketmez ama cokta keyifli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.