Şimdi Ara

Chrysler 300C 3.0 CRD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlar.. 2008 2009 model Chrysler 300C almaya karar verdik.
    Ama aklımıza takılan sorular var.
    MTV si ve Yakıtını geçtik bu aracın bakımlarını nerde yaptıracağız. Sivasta oturuyoruz bi sıkıntısı olduğu zaman her usta anlar mı.. Parça sıkıntısı olur mu?
    Chryslerin yeni kasaları Lancia Thema diye çıkıyor.

Araba hakkındaki görüs ve tavsiyelerinizi alırken nelere dikkat etmemiz gerektiğini bunlarda cevap bekleyen sorular :)

Birde mercedes motor olduğu için motor ömrü uzun diyorlar biz bi arabaya 100.000 150.000 km binen aileyiz. Aldığımız araçta o civarda olunca 300.000km yi devirir tahminen satana kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert-Einstein -- 10 Temmuz 2014; 1:22:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbir sıkıntı olmaz yeterki bakımlarını düzenli yaptırtın
    Şimdiden hayırlı olsun mercedes 1.000.000 km güvence veriyor zaten :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes motor mu gerçekten yoksa herhangi bi parçası veya mercedesin herhangi bi şekilde geçtiği içinmi söylüyorlar dizel motora okadar veriyolar mi ya :))

• Eskiden gerçekten önem verirdi dizel motora.Evet gerçek mercedes motoru.Deneyin memnun kalacaksınız :)

• Chrysler içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar açısından 1998- 2007 arası Daimler'in şemsiyesi altındaydı.
    300, Mercedes W211'den (E sınıfı) 2003-2009 arasında arka süspansiyon, direksiyon, ön koltuk çerçevesi ve 5 ileri otm vites gibi parçalarını aldı.
    3.0 V6 dizel motor da birebir Mercedes'ten alınmıştır. Aynı motor Jeep modellerinde de vardı gayet iyi çalışan bir motordur...
    Benzinli motorlar Mercedes tarafından tasarlanmış ama kendi arabalarında kullanıyor mu bilmiyorum.
    300 Amerika pazarı için üretildiği için E sınıfı Mercedes'ten biraz daha uzun ve büyük yapılmış o yüzden aerodinamik yapısı Mercedes gibi değil, kısa süre kullanmıştım çok sportif sayılmaz, virajlarda da Amerikan olduğunu hissetiriyor.
    Chrysler Türkiyeden tası tarağı topladığı çok oldu, bakımını bilmem ama parçalarını büyük şehirlerde bulmak daha kolay olur herkes internetten alıyor zaten. Ben de S80'lere taktım kafayı zevk için almak istiyorum bozulursa bozulsun boş zamanım çok uğraşırım...

• Hiç tavsiye etmem. Arkadaşım ikinci el alıp 6 ay kullandı. Satarken akla karayı seçti. Büyük zarar etti. Görüntüsünden başka bir numarası yok. İç mekan klasik Amerikan.

• vincetvega-> Kaça alıp sattığı hakkında bi bilgin var mı? Teşekkürler.

go-suto-> Öncelikle bilgilendirmeniz için çok sağolun. Chrysler gitti ama Lancia altında yeni 300cler üretiliyor. Yani parçalarını bulmak, bakım yaptırmak zor mu olur?
    Büyük şehirde yaşamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert-Einstein -- 9 Temmuz 2014; 19:47:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Range Rover Sport 2.7 TDV6 hk.
    6 yıl önce açıldı
    Ford Mustang 2.3L EcoBoost Test
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35UltrAslan1905

vincetvega-> Kaça alıp sattığı hakkında bi bilgin var mı? Teşekkürler.

go-suto-> Öncelikle bilgilendirmeniz için çok sağolun. Chrysler gitti ama Lancia altında yeni 300cler üretiliyor. Yani parçalarını bulmak, bakım yaptırmak zor mu olur?
    Büyük şehirde yaşamıyoruz.

4-5 yıl kadar önceydi. 5-6 bin km'deki aracı 55.000 Euro'ya almıştı. 6 ay sonra 40.000 Euro civarına satabildi.

• Bence sorun arkadaşınızda hiçbir araç 6 ayda 15.000 euro zarar ettirmez.

Arkadaşınız tahminim bozuk ya da patlamış bir aracı fark etmeden aldı ya da aldığı zaman ÖTV indiriminde denk geldi

Bir ihtimal Euro kuru arttı Türkiye'de.
  • Araç sıfır ayarında orijinaldi. 6 ayda bir kez turbo arızası nedeniyle yolda bıraktı. Sattığında 30.000 km'yi devirmişti bu arada. Euro kurunun kısa sürede o kadar artacağını zannetmiyorum.
  • vincentvega kullanıcısına yanıt
    Hocam malum ayakkabı kutusu tapeler kurlar 1 gece de arttı.
  • Arkadaşlar yardımlarınızı önerilerinizi yorumlarınızı bekliyorum
  • Temiz bulman imkansız. Ben bütün ülkeyi taradıl temizine rastlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Temiz bulman imkansız. Ben bütün ülkeyi taradıl temizine rastlamadım.

Dayımda bir adet modelini tam hatırlamamakla birlikte 2006 olduğunu düşündüğüm 4.2 motorlu bir canavar var, henüz 32.000 kmde gelecek sahibini(beni) bekliyor

• Yorumlarınızı bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.