Şimdi Ara

Vw jetta sürdüm,izlenimlerim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinize merhaba amcamlar haftalar önce 2015 model comfortline jetta almış bizde daha önce caddy trendline vardı sürüş profili yeni kasa jettada biraz değişmiş arabayla fatihten bakırköy incirliye kadar gittim araba manuel 1.6 tdi 105 beygir bu arada yeni yapılan sahil yolundan gittim harbiden yol genişlemiş baya aferin :) neyse araba vites geçişleri çok güzel öyleki debriyaja tam basmadığın zaman vites geçmiyor bu şanzımanı korumak adına güzel bir şey manuel arabayı anlatmaya gerek yok sen kan bin devirde vites atarsan öyle gider ama beni mest eden alt devirlerde bayılmamasıydı 5.viteste 124 bastım çok rahatlıkla zaten yol tutuşu çok güzeldi güven veriyor gerçekten. Sahil yolundaki trafik yüzünden şu öten park sensörlerinin sesi kafamı mikti p düğmesine basmama rağmen başka bir araç yaklaşınca yine ötüyor onun haricinde çok keyifli bir yolculuk geçirdim inşallah üni kazanırsam babama söyledim bir kısımını kendi adıma kredi çekip yada işler düzelirde para kazanırsak güzel ikinci el temiz 50-70 bin km arası jetta alıcaz aslında otomatik daha güzeldir ama gerçekten ikinci elde manuel ve otomatik arası 13.000 tlye kadar fark var ve bu fark manuel seven birisi için hiç önemli değil zaten arabayı fazla seven biri değilim ailemle bir pilniğe gideriz haftada bi kere o kadar daha önce insignia sürdüm ama bu sanki ondan biraz daha atak gibi geldi ama yinede 2.0 inginia bunun içinden geçer o ayrı bir mesele açıkçası paranıza göre jetta şu anda çok pahallı ancak ikinci elde f/p olanları mevcut yazdıklarımla ilgili hatam varsa bağışlayın hepinize iyi günler...

Edit ; yazım hataları için özür dilerim yapılan yorumlara gülüyorum sadece deneme şansı bulduğum arabayı değerlendirmek istedim hatta şunu bir kez daha vurgulamak istiyorum bu aranın gırtlak dolusu 65-70 bin tl dizel vermeliler diğer türlü çook pahallı ama ikinci el temiz 55-60 civarı az km süper alternatif jetta beğendim çok güzel keyifli güzel araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNTIWIRUS -- 8 Kasım 2016; 22:07:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4/a sınıfından Efecan' ın kompozisyonunu dinlediniz , alkışlayalım arkadaşınızı ....
  • Meksika konservesi, hileli motor, cortlak Dsg, VW'nin yüz karası...

Bu akşam de lincimizi yaptık Allaha şükür

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Bitti mi o sahil yolu

• Otur 100 puan.

• Hangi bayide görevliydiniz?

• otur 0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Clio HB Yol Tutuşu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Hahahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevdigim sey yeni kasa 105 lik jetta tokatlamak

• Komik olmuş
  • 127.000 kmdir ayni motorlu jettayi kullaniyorum.Bu kadar guzel (!) anlatamazdim:)

• Anasını satıyım herkes 5 serisinden 7 serisinden inmiyormuş gibi yorum yapmış şu yere yere bitiremediğiniz jetta eski araç kullanan bir adam için nimet olur hepiniz zenginsiniz mutlu musunuz şimdi adama veled dediniz rahatladınız mı ?

• Arkadaşlar lütfen bu tip deneyimlerini sizler için paylaşan arkadaşlarımıza karşı biraz saygılı olalım. insanın hevesini kursağında bırakmayın.

Bakın biz 38 yaşına geldik açtık merakla okuyoruz. Birbirimizi bukadar kırmak niye. Nerden alıştı bu güzelim toplum bunu bilmiyorum ama lütfen yorum yazmadan önce biraz daha duyarlı olun. Aşağılama duygusunu bırakın artık burada hepimiz aynı toplumun insanıyız.

Arkadaşımızın yaşı küçük anlaşılan yazım hataları var bunu güzelce söyleyelim yada heyecanına verelim ama otomobil tutkusunu içinde bırakmayalım insanın. Olmaz mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cigerli tidiayın dizginlenemeyen gücü adına.

• quote:

inşallah üni kazanırsam

Başka söze gerek kalmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 8 Kasım 2016; 21:24:21 >
  • Sanki herkes Mercedes S yada BMW 7 kullanıyor.Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı?
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Bitti çok geniş yapmışlar ama bakırköye girerkende bi o kadar daraltmışlar

• En azından kendi görüşünü anlatmış her konuya o gözlerle bakmayalım.

• ne kadar acımasız yorumlar yapılmış ya. insanda şevk falan bırakmazsınız siz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumları artık okumuyorum bile.herkes mercedes s serisinden inip bmw 7 serisine binip arada zevk için audi a8 kullanıyor herhalde bu forumda.tamam arkadaş biraz abartmış olabilir ama herkes sizin gibi audiye,mercedese binmiyor.boş insanlar müsvettesisiniz.

ayrıca konu sahibi arkadaş,umarım ehliyetin vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 8 Kasım 2016; 22:30:06 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.