Şimdi Ara

Renault Clio HB Yol Tutuşu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Clio HB Extreme Edition 1.5 dCi 85 bg BVR bu modelın yol tutusu ve performansı nasıldır?Bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım

• Clio'mu aman allah korusun eniştemde vardı araba resmen yolda geziyor yol tutuşu sıfır aynı paraya alman aracı alın..
  • Performansı severım.hız yaparım.Su anda dacıa sanderom var.Onun yol tutusunu begenmıyorum zaten 20 mılyarlık araba.Clıoda bu durum olurmu?yol sesını cok ıcerı alırmı?
  • Yokmu kullanan arkadaslar?
  • Clio III lerin yol tutuşu fena değildir. Symbollerin kötü, Clio II lerinde de kötüdür.
  • clio II var 1.2 motoru. sakın alayım deme şehir içi virajlarda bildiğin kaya kaya dönüyor araba
  • clio 3 yol tutuşu fena değil tabi hangi araçla karşılaştırdığına bağlı.. eski palio aracımdan daha ii,symbollerden daha ii.. lastiklerim er300 kullanım zamanı doldu kışa girerken continental 2 yada michelin alsammı diye düşünmekteyim.. turanza er300 sert lastik ve arabadaki konforu etkiliyor fakat kanal avantajı ıslak zeminde artı yarar sağlıyor.

şehir içi virajlarda nasıl kaya kaya döndürüosunuz o hantal arabayı merak ettim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sedan/SW/SUV Uzun Yol Konforu
    13 yıl önce açıldı
    Clio vs fluence
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Clio III yaklaşık 4 yıl kullanıp 50.000 km yol yaptığım bir araçtır. B segmenti içinde yol tutuş olarak oldukça iyidir. Kolay kopma yapmaz
  • clio II HB RTX imiz vardı.
    gayet de memnundum.
    B sınıfı bir araç olduğunu unutmayın.
    Yanlış bilmiyorsam Clio 3 çıktığında car of the year seçilmişti...
  • Yıne en ıyısı Polo galıba
  • o sınıfta renonun yol tutuşuna pek güvenme derim, fakat 85 bg lik clio performans açısındna gayet doyurucu olur hal böyle olunca jant ve lastik değişikliği (biraz da kalınlaştırma ) yaparak daha iyi bir yol tutuş elde edersin araçta daha dengeli olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.