Bildirim
Renault Clio HB Yol Tutuşu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Clio'mu aman allah korusun eniştemde vardı araba resmen yolda geziyor yol tutuşu sıfır aynı paraya alman aracı alın.. -
Performansı severım.hız yaparım.Su anda dacıa sanderom var.Onun yol tutusunu begenmıyorum zaten 20 mılyarlık araba.Clıoda bu durum olurmu?yol sesını cok ıcerı alırmı? -
Yokmu kullanan arkadaslar? -
Clio III lerin yol tutuşu fena değildir. Symbollerin kötü, Clio II lerinde de kötüdür. -
clio II var 1.2 motoru. sakın alayım deme şehir içi virajlarda bildiğin kaya kaya dönüyor araba -
clio 3 yol tutuşu fena değil tabi hangi araçla karşılaştırdığına bağlı.. eski palio aracımdan daha ii,symbollerden daha ii.. lastiklerim er300 kullanım zamanı doldu kışa girerken continental 2 yada michelin alsammı diye düşünmekteyim.. turanza er300 sert lastik ve arabadaki konforu etkiliyor fakat kanal avantajı ıslak zeminde artı yarar sağlıyor.
şehir içi virajlarda nasıl kaya kaya döndürüosunuz o hantal arabayı merak ettim.. -
Clio III yaklaşık 4 yıl kullanıp 50.000 km yol yaptığım bir araçtır. B segmenti içinde yol tutuş olarak oldukça iyidir. Kolay kopma yapmaz -
clio II HB RTX imiz vardı.
gayet de memnundum.
B sınıfı bir araç olduğunu unutmayın.
Yanlış bilmiyorsam Clio 3 çıktığında car of the year seçilmişti... -
Yıne en ıyısı Polo galıba -
o sınıfta renonun yol tutuşuna pek güvenme derim, fakat 85 bg lik clio performans açısındna gayet doyurucu olur hal böyle olunca jant ve lastik değişikliği (biraz da kalınlaştırma ) yaparak daha iyi bir yol tutuş elde edersin araçta daha dengeli olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X