Şimdi Ara

Vw jetta sürdüm,izlenimlerim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

Bitti çok geniş yapmışlar ama bakırköye girerkende bi o kadar daraltmışlar

eh öyle olacağı belliydi zaten. bu yüzden trafiği çok ta rahatlatmaz. eksik kaldı. sonuçta havaalanının ordan yine e5'e bağlanıyor. daha ileri gitmeliydi. b.çekmece'ye kadar. o hat b.çekmeceye kadar çok sıkıntılı artık b.düzündeki yoğun yapılaşma yüzünden.
  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    2 yıllık b sınıfı ehliyetim var merak etmeyin trafik magandası değilim motorsikletleri hiç sıkıştırmam sol şeritte hız yaparım sağda daha temkinli davranırım iett ve taksicilerden kaçarım onlar saaatli bomba sizede tavsiye ederim mafya gibiler istanbulda...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    lütfen yanlış anlaşılma olmasın ama trafik sorununa tek çözüm trafikten bir sürü arabın men edilmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

lütfen yanlış anlaşılma olmasın ama trafik sorununa tek çözüm trafikten bir sürü arabın men edilmesi

istanbul avrupanın kişi başı en az araba olan şehri. yol yok. bütün mesele bu.
  • Octavia a5fl makyajlı kasanın euro4 105'liği de karakter olarak benim hoşuma gitti. Alt devirler özellikle, vag bu konuda başarılı.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    bunu ilk defa sizden duydum genelde kişi başına 4-5 araba düşüyor

• Vw de genel bir kalite intibasi arabalarında hep oldu.Eskiden biraz tuzlu ama mekanik ve donanım anlamında sağlam arabalar veriyorlardı.Jetta mk5 son kasa jettadan son derece kaliteli idi.Diger wag ların tersine jetta her zaman geriledi.Kapi dösemeleri fluencede bile daha kaliteli.(Fluencede deri kaplama varken jettada kuru plastik)Kaliteyi konsolu piano blackla kaplamakla arıyan bir meksika montaj vw(!).Motoru ne kadar canli olursa olsun mercek farı bile olmayan start stopun opsiyonel oldugu bir arabaya 80 üstü para verilmez.Golf çok daha mantıklı ve köklü bir tercih olacaktır.(vw profilinden tiksiniyorsam bunda ne passatcilarin ne golfculerin ne polocularin suçu vardir.Jettasinin bmw5 serisinden daha konforlu oldugunu idda eden insanlar gördüm.Tek sebebi o fanlardır)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine saygısızlık diz boyu,bu tiplerin hayattaki tek eğlencesi dalga geçmek ve destekçileri bunlara alkış tutan bastırılmış kişilikler

• 38erciyes 3 kullanıcısına yanıt
    yazdığınıza katılıyorum vw herhalde en çok golf modleni önem veriyor olsa gerek , mercek farlar vag grubunda henüz hiç gözüme çarpmadı ama opel insigniada mercek farı çok gördüm herhlade birinde standart diğerinde opsiyonel olmasından kaynaklanyor.

• 5. viteste 120 basmanızı niye yazdınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkdkutalmış

5. viteste 120 basmanızı niye yazdınız

Bende buraya takıldım, neden yazılmış anlamadım? 2. Vitesle olsa anlarım, 6. Viteste 120 basıp rampada hızlansa anlarım ama 5. Vites 120 yi anlamadım. Ben mevcut aracımla (eşek ölüsü diye tabir edilen hem ağır hem turbosuz hemde 1.6 araçla)
    1-60
    2-102
    3-158
    4-198
    5-230
    6-220

Bakabiliyorum ve gayet normal hızlar.

Mesela 2.5 v6 4 ileri opel omega ile 1-90
    2_140 ++ basınca ooo demiştim.

Arkadaşın yazdığını anlamadım. Arkadaş diyorum ama aramızda 2 kat yaş farkı vardır orası ayrı

• Jetta güzel bir araba ama bana aşırı pahalı geliyor. Aynı düşüncem ford Focus içinde geçerli. Mesela aynı düşünce corolla için gelmiyor. Gerçi artık bütün arabalar zamlandı ama bu ikisi fiyat olarak sınıfının üzerinde.

• yildiz kullanıcısına yanıt
    + almak hocam. Tek dertleri bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haklısınız , otomatik vites fiyatının ülkemiz neden bu kadar pahallı olduğu hakkında bir fikriniz barmı ?

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Jetta opsiyonlari sıkıntılı bir araba.Burada tek kötü olan malzeme kaitesi değil.Jetta mk5 çok çok konforluydu ve golf5 platformu çok iyi yol tutar bun gti modellerinde yüz kez gördük.Simdiki jetta biraz esp üzerine kurulu ve gergin bir araba.Ama konfory tahammül edilmez derecede değil :-}

• 38erciyes 3 kullanıcısına yanıt
    Abi az önce dediğin araba 2008 model jetta highline 1.9 tdi arabaya bindim bakkalın arabasıydı verdi dershaneye kadar sürdüm hakkaten araba kapı içlerine kadar konfor fışkırıyor koltukları falan güzeldi ama kalkışı falan 2015 e göre biraz hantal geldi.

• 5. viteste 124 bastım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

5. viteste 124 bastım

Haaaaaaaaaaaaaaakslepdpwjwjwkfğfo ÇOK KOMİK DİMİ ANASINI SATIYIM KAPDÜFKSJDĞVĞCJSLRÜLSJWKGÜGKSIS

Kafanın içindeki beyin örneğine söyle insanlara karşı saygılı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinthMenderReturns -- 9 Kasım 2016; 9:16:11 >
  • Değerli paylaşımınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NinthMenderReturns

quote:

Orijinalden alıntı: Arif

5. viteste 124 bastım

Haaaaaaaaaaaaaaakslepdpwjwjwkfğfo ÇOK KOMİK DİMİ ANASINI SATIYIM KAPDÜFKSJDĞVĞCJSLRÜLSJWKGÜGKSIS

Kafanın içindeki beyin örneğine söyle insanlara karşı saygılı olsun

Neyse ki benimki kafamın içinde, sen dikkat et de üstüne oturma

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.