Şimdi Ara

Vw Caddy 2011 DSG Isındı .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
1
Favori
8.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Uzun süre otomotiv bölümüne giremedim .

Bugün Saat AKŞAM 19:20 saatleri arasında ÇekmeköY'den - CEvahir AVM giderken bjk tesislerinin orada yoğun trafik vardı .

Araçla sol şeritte iken Uyarı işareti Çıktı . '' Şanzuman Isındı Mola Veriniz '' şeklinde yazı ve Üçgen bir uyarı çıktı . Panik olduk .

Aracı Tam ümraniye'ye giriş sağdam olan 2 yol ağzının oraya sağa çektik emniyet şeridine .

Hemen aracı satın aldığımız Yetkiliyi aradık . Bizi Vw yol yardıma aktardı .

Aradık . Dediler aracınızı Durdurun . Seyire devam edin aynı sorun tekrar verirse aracınızı sağa çekip bu numarayı arayın Aracınızı alırız dediler .

Seyire devam ettik aracıda hız konusunda zorladık bastık allahtan aynı hatayı vermedi .

Araç 40.000 Km 'de . Aracı DSG yönünden hata vermemesi yönünden çok övmüştüm başıma geldi . İnşallah tekrar karşılaşmayız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 15 Mayıs 2013; 17:04:52 >

• Bir DSG kucaklamasi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Bir DSG kucaklamasi daha

Hep iyi yönüyle kucaklaşırken .

Bir anda Kötü yönüde aramıza sızdı .
  • 40bin km iyi dayanmis yine. 10bin km dr dsg arizasi veren vardi. Beklenmedik bi durum degil malesef.geecmis olsun araciniz garanti kapsaminda mi?

• 7 ileri kuru mu caddy de dsg : oyleyse saati bozuk bomba ne yazikki :((

• quote:

40bin km iyi dayanmis yine. 10bin km dr dsg arizasi veren vardi. Beklenmedik bi durum degil malesef.geecmis olsun araciniz garanti kapsaminda mi?

Garanti kapsamında tabikide . Doğuş Otomotiv olunca Garanti fayda etmiyor MAALESEF .
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

7 ileri kuru mu caddy de dsg : oyleyse saati bozuk bomba ne yazikki :((

Evet 7 ileri Kuru Dsg .

Saati bozuk yakında Pim'i çekilmezse iyi Çok korkutucu .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

40bin km iyi dayanmis yine. 10bin km dr dsg arizasi veren vardi. Beklenmedik bi durum degil malesef.geecmis olsun araciniz garanti kapsaminda mi?

Garanti kapsamında tabikide . Doğuş Otomotiv olunca Garanti fayda etmiyor MAALESEF .

Kullanici hattasi deyip soyarlar

• quote:

quote:

Evet 7 ileri Kuru Dsg .

garantiniz varsa ucretsiz degistiriyorlar forumda var degistirenler , insallah sorun cikartmaz bir daha ...

• quote:

quote:

quote:

Bak bakim öyle hakları varmı .

Bende daha ilk kez çıkan hata başkalarında daha kalıcı bir daha vermesi halince suçu kime bulacaklar harbi merak ettim .

• quote:

quote:

quote:

Evet 7 ileri Kuru Dsg .

garantiniz varsa ucretsiz degistiriyorlar forumda var degistirenler , insallah sorun cikartmaz bir daha ...

Bir daha vermez inşallah gidebileceği ne kadar bakacağım duruma göre işlemler yaptıracağım .

• Bas bas bağırıyor alan herkes dsg sorunlu diye. Geçmiş olsun
  • Sıkışık trafikte manuel modda kullanmak işe yarar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Bas bas bağırıyor alan herkes dsg sorunlu diye. Geçmiş olsun

Ben aldığımda fazla yoktu bu tür sorun .

Gerçi ben 40 bin km hiç bir sorun yoktu . Çok emin ilerliyorduk .
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Sıkışık trafikte manuel modda kullanmak işe yarar mı?

Arabanın içinde tamda bizde bundan bahsediyorduk . Ama biz yine böyle zıttına gidelim tekrar edecekmi .
  • Aslında ''DSG'li aracım arıza yaptı'' denildiğinde size müstehak diyesim geliyor ama yine de kendime engel oluyorum...

DSG nin tam bir saatli bomba olduğu artık ayyuka çıkmış durumda ama bu insanların hiç mi dünyadan haberi yok diye düşünmeden edemiyorum...

Google'a DSG arızası/problemi yazdığın zaman dünya kadar sonuç çıkıyor, kaldı ki sadece bu forumda her ay neredeyse bir konu açılıyor DSG arızası ile ilgili ve hala insanlar elini bile bile ateşe sokuyorlar neyse ne diyelim inşallah bir daha böyle bir problemle karşılaşmazsınız da Doğuş'un müşteri memnuniyeti politikasıyla karşı karşıya kalmazsınız.
  • 1.2 tsi dsg ler cazip hale gelmişken bu haberler insanı üzüyor ...

acaba 2013 modeller de olur mu bu sorun 50 bin tl para verdıkten sonra bu tarz olaylar ınsanı sinir hastası eder ...

geçmiş olsun umarım 3. nesil kavramalarla sorun hallolur
  • dsg ile ilgili hicbir guncelleme yok 7 ileri kuru alanlar bir nevi rulet oynuyor ...

• quote:

Orijinalden alıntı: fikrijohn33

Aslında ''DSG'li aracım arıza yaptı'' denildiğinde size müstehak diyesim geliyor ama yine de kendime engel oluyorum...

DSG nin tam bir saatli bomba olduğu artık ayyuka çıkmış durumda ama bu insanların hiç mi dünyadan haberi yok diye düşünmeden edemiyorum...

Google'a DSG arızası/problemi yazdığın zaman dünya kadar sonuç çıkıyor, kaldı ki sadece bu forumda her ay neredeyse bir konu açılıyor DSG arızası ile ilgili ve hala insanlar elini bile bile ateşe sokuyorlar neyse ne diyelim inşallah bir daha böyle bir problemle karşılaşmazsınız da Doğuş'un müşteri memnuniyeti politikasıyla karşı karşıya kalmazsınız.

Aslında İnternete Audi problem yazsak veya ferrari problem yazsak bile hata çıkar .

Ama ben araçta 40 bin km hiç sorun yokken . Böyle düşünmezdim ama bu ders oldu tekrar verirse Bir daha asla .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bak bakim öyle hakları varmı .

Bende daha ilk kez çıkan hata başkalarında daha kalıcı bir daha vermesi halince suçu kime bulacaklar harbi merak ettim .

Dogus olduktan sonra hersey beklenir. Garanti sureci icinde dsg arizasi alip dogus otoya goturen forumdan birisi vardi. Kullanici hatasi diyip "yanlis hatirlamiyorsam" 3bin tl istemislerdi. Fiyattan emin degilim suan

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.