Şimdi Ara

VW'in Olması Gereken 'Gerçek Satış' Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Polo ;

Golf;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 13 Temmuz 2014; 18:13:48 >

• Neye göre?
  • Teneke Boş polo'ya 12.500 bile çokta neyse

işte fiyatlandırma budur aga.

dsg hak ettiği yerde.

manuel dsg farkı 2-3 bin olacak fazlasını hak etmiyor
  • Tamam siz bunların çıktısını alıp bayiye gidin.
    Bıktırdınız artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş yapma rekoru
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Tamam siz bunların çıktısını alıp bayiye gidin.
    Bıktırdınız artık

Otomobil firmalarının zamlı, yüksek fiyatlı satış yapmaları seni bıktırmadı ama bu arkadaşın fiyatlara tepki olsun diye konu açması seni bıktırdı öyle mi. Hak bize hak müstehak zam yapmaları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loutrec_ -- 13 Temmuz 2014; 18:19:41 >
  • Bütün araçların fiyatları böyle olmalı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burası forum cetiner19 isteyen istediği konuyu açar. Bıktıran senin gibiler..

• kardeş, vergisiz ıvırsız zıvırsız yani araçların çıplak fiyatları zaten makul... pahalı olmasını sağlayan verginin vergisi ile araç satın alıyor olmamız... boş bir vaktinizde gidin bir vw bayisine; araç bakıyormuş gibi muhabbet edin ve araçların çıplak fiyatlarını sorun o zaman hak vereceksiniz...
  • Birşey diyecektimde durup dururken ban yemeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortarxl

kardeş, vergisiz ıvırsız zıvırsız yani araçların çıplak fiyatları zaten makul... pahalı olmasını sağlayan verginin vergisi ile araç satın alıyor olmamız... boş bir vaktinizde gidin bir vw bayisine; araç bakıyormuş gibi muhabbet edin ve araçların çıplak fiyatlarını sorun o zaman hak vereceksiniz...

makul falan değil boşlar da uçuk
  • Fiyatlar böyle olsa bugün forumda vw düşmanlığı yapanlar yarın gelir jetta mı alayım passat mı alayım diye konu açarlar. Ey ciğer sen nelere kadirsin. Konuyla pek alakalı değil ama ileride devlet yıllar önce söz vermiş olduğu gibi ötvden vazgeçerse ve golf alırsanız şu mavi renkten alım. Muhteşem bir renk. Resmen sanat eseri. Yolda görünce dönüp bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeteroSapien -- 13 Temmuz 2014; 18:31:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    tamam o zaman söyleyelim otomobil üreticilerine, fabrika çıkış maliyetine araç satsınlar... en azından millet kuş serisine binmeyi bırakır; dacia'ların (sandero misal) fabrika çıkış maliyetleri 5.000 TL civarı çünkü... (bunu söyleyen de dacia bayisi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortarxl

tamam o zaman söyleyelim otomobil üreticilerine, fabrika çıkış maliyetine araç satsınlar... en azından millet kuş serisine binmeyi bırakır; dacia'ların (sandero misal) fabrika çıkış maliyetleri 5.000 TL civarı çünkü... (bunu söyleyen de dacia bayisi)

boş fiesta polo vs 38bin bayılacak kadar kafayı yediysen buyur bayiye
  • 100.000 inci vw ve fiyat konusuna hoş geldiniz. Bu doğuş arabaları tabanca zoruylamı satıyorda her gün aynı terane. alan razı satan razı arkadaş, Size pahalı geliyorsa ford alın focuslar fieastalar bedavaya, ford beğenmeyebilirsin o halde sizi toyataya alalım fiyatları bedavadan biraz pahalı odamı olmaz o halde kia alın ceedlerde alana uste para veriyorlarmış. Ben mesela Opel alıyorum niye çünkü neredeyse bedava

• Fiyatlara bakınca hafif tebessüm ettim, mutlu oldum galiba

Vw değil sadece tüm markalar böyle olsa... tamam tamam uyandım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Tamam siz bunların çıktısını alıp bayiye gidin.
    Bıktırdınız artık

Otomobil firmalarının zamlı, yüksek fiyatlı satış yapmaları seni bıktırmadı ama bu arkadaşın fiyatlara tepki olsun diye konu açması seni bıktırdı öyle mi. Hak bize hak müstehak zam yapmaları...

Arkadaş bu tarz konuların 164352. sine imza attı diye meclis toplanıp ötv'yi düşürdü değil mi ?

Birazdan benzinin olması gereken fiyat diye konu açında bi zahmet Türk halkı size rahmet okusun.

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    oruçluysanız eğer oruç başınıza vurdu diyeceğim, değilseniz de ne içtiyseniz aynısından istiyorum diyeceğim...

bir önceki mesajımda ne dedim; araçların "çıplak" yani kdv, ötv ve diğer masrafları konulmadan olan fiyatları zaten makul... yani "boş" fiesta, polo vb. 38.000 TL'ye aldığınız aracın bedeli aslen 20.000 TL civarında belki daha az... üstü çoğunluk vergi, çok küçük miktar plaka masrafı vb.

hayır ne istiyorsunuz; ötv ve kdvnin de satıcı firma tarafından mı ödenmesini bekliyorsunuz? belli bir mebladan sonra araçların vergi bedelleri aracın çıplak bedelini aşıyor siz hala değişik değişik konuşuyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortarxl -- 13 Temmuz 2014; 18:39:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

100.000 inci vw ve fiyat konusuna hoş geldiniz. Bu doğuş arabaları tabanca zoruylamı satıyorda her gün aynı terane. alan razı satan razı arkadaş, Size pahalı geliyorsa ford alın focuslar fieastalar bedavaya, ford beğenmeyebilirsin o halde sizi toyataya alalım fiyatları bedavadan biraz pahalı odamı olmaz o halde kia alın ceedlerde alana uste para veriyorlarmış. Ben mesela Opel alıyorum niye çünkü neredeyse bedava

Aynen öyle insanlar boşluktan mı çekememezlikten mi böyle yaparlar bilmem. Kaç yıldır şu forumdayım vw düşmanlığı bi bitmedi
  • Yav okulların tatil olduğunu unutmuşum ben

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.