Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.916
Cevap
109
Favori
256.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşeyi geçtim de o kapı kolları nedir öyle insan en azından krom detay ekler. Ucuz arabalar gibi. Özellikle arka kapılar. Öndeki şerit arka kapıda yok.

Araç içten çok küçük görünüyor. Tavan alçalmış yan çıtalar da yakın içeriye sanki. Bir darlık hissi var.

Araca alıştıktan sonra bu söylediğimiz laflardan utanacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 25 Ekim 2019; 1:19:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 4 ve golf 7 sahibi oldum severek kullandim. Ama golf 8 resimlerden hic begenmedim.

• Golf 2 ve 4 kullandım . 4 efsaneydi gerçekten. Bu yenilerde dizayn olarak bir farklık yok.

• Onunu Toyota ya benzeten sadece benmiyim ?

• Bence güzel olmuş. Ancak fotograflarda hep üst paketler var. Bir de alt donanımları görmek lazım canlı olarak.

• Golf 6'dan 7'ye geçişte bazı motor seçeneklerinde bağımsız arka süspansiyon ve arka kapıdaki yumuşak plastikleri kırpmışlardı.Bu nesile geçişte
    -Kaput Amortisör
    -Far düğmelerinin altındaki saklama gözü
    -Orta konsoldaki gözler kapaksız ve sürgüsüz olmuş.
    -Cam açma kapama tuşlarının olduğu bölüm 3 nesil önceye gitmiş nerdeyse.Geçen nesile göre çok daha ucuz ve kalitesiz duruyor.
    Teknoloji anlamında güzel özellikler eklensede neden bu özellikler kırpılıyor anlamak güç.Son 2 nesilde çıkarılan şu özelliklerin hemen hemen hepsi premium olmayan rakiplerinde zaten yoktu hatta bazı premium c sınıfı araçlarda bile yoktu.Sırf VW has olan bir özellikte değil bu her çıkan yeni araçta içeriye olabildiğince büyük ekran ekle,farlarda güzel led oyunları yap,içeriye ambiyans ışıklarını bas gözden uzak olan veya çok dikkat çekmeyen kaliteli özellikleri kırp piyasaya sür mantığı var ne yazıkki.Şu araç bana göre iç tasarımda eskisine göre ne kadar teknolojikte olsa eskisi kadar oturaklı ve kaliteli durmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 25 Ekim 2019; 4:18:52 >

• Tipsiz olmuş.Avrupa'da üniversite öğrencisi aracı Türkiye'de Abdurrahman Çelebi,yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Force -- 25 Ekim 2019; 6:29:10 >
  • Dış tasarım olarak yine zayif olmuş fakat ici guzel duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: funmanias

Onunu Toyota ya benzeten sadece benmiyim ?
    Pek sevmem ona, buna benziyor demeyi ama görünce aklıma direkt corolla önü geldi.Japon gibi yapmışlar tasarımı.

Bu arada Dizel 2.0 tdi 115 bg yazıyor bir sitede umarım gerçek değildir o motor.
  • Önü auris
    Arkasi sportage
    Direksiyon qashqai
    Jantlar clio

Tüm fotolara bakamadim. Tespiti olan eklesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 motor seçeneği diyor 3'ü 1.0 Tsi, 2'si 1.5 tsi. Ortada 2 motor var ama 5 motor seçeneği diye pazarlanıyor.

2.0 tdi motor 115 hp ve çift adblue enjeksiyonu demişler. Honda hala adblue sistemine geçmeye gerek duymadan 1.6 motordan 120 hp güç alıyor ve bu motoru kaldırmayı düşünüyor. Vw bu motor sahip olsa 2150 yılına kadar satardı.

Süspansiyon sistemi hakkında bilgisi olan var mı?

• Bi sabah uyanıyorsun ve 2.0 TDI Golf'ün liste fiyatı 320i'den daha yüksek.

ÖTV ile yakında tüm sinema ve televizyonlarda..

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Hangi marka her güç seçeneği için farklı motor koyuyor? Motor seçenekleri hacme göre sayılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 25 Ekim 2019; 8:34:36 >
  • MK7 golfler değerlenir. MK8'de 1.6 TDi yok. 2.0 TDi 115 hp var. 1.5 TSi lar ise 130 ve 150 olarak satılacak. Hiç beğenmedim. 2.0 lt'den 115 hp çıkarmak da nedir yahu? emisyon kasacaz diye içine etmişsiniz.
  • Jetta 1.6 TDI satıştan çekilince satışları nasıl bıçak gibi kesildiyse Golf de aynısını yaşayacak. Bir de buna korkunç fiyatlar çekerler. Türkiye'de Golf bitti yani. Sarı sitede 2015-2019 satılık Golf ilanlarına baktım. dizel olanlar açık ara önde adet olarak. Şu ekonomik ortamda benzinli Golf kimse almaz.
  • Suv hastalığı bu kadar ileri gitmişken golf segmenti hata kaldırmaz. Bakalım gelsin bi inceleyelim belki fikrimiz değişir.

• O ekran olan kısmı hadi geçtim. Büyük ekran dijital gösterge falan eyvallah fena değil. Ama ışık düğmeleri ne ya koca alanda ufacık bir bölge öyle rahatsız edici ki. Hadi bunu da geçtim. Aga o vites ve etrafı nedir ya. O kısımdaki kapağı ve bardaklığın üstündeki sürgülü kapağı neden kaldırırsın ki. O çakmaklık ne öyle kapaklı falan. Hiç bir şey bilmiyorsan golf 7' nin o vites etrafını aynen bırak kalsın eskisi gibi. Ciddi bir kalite düşüşü var arabada resmen fiyasko
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    İşaretli kısım golf severlere küfürdür resmen. Kalite yerlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unbqlqnced -- 25 Ekim 2019; 9:10:20 >

• Renault Megane benzeten bir tek ben miyim ? Bu kadar da benzemez neredeyse kopyalamışlar.
  • unbqlqnced kullanıcısına yanıt
    Ekranın alt tarafı gerçekten çok boş kalmış önceki kasa ile kıyaslayınca garip geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.