Şimdi Ara

Vucut Geliştirme ve Protein Ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vücut geliştirme için kilo aldırıcı birçok ürün bulunmaktadır. Hangi ürünleri tavsiye edersiniz genelde toz şeklinde sanırım bu ürünlerin hap şeklinde olanlarından mevcutmu yoksa illaki toz ürünmü alınmalıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 yaşında kaslarının çürümesini istiyosan kullan tabi
  • senin kullanman gereken mass gainer veya pro gainer istiyorsan özelden yaz ayrıntılı bilgi vereyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

50 yaşında kaslarının çürümesini istiyosan kullan tabi

Ne alakası var kardeşim protein tozunun doğal olarak aldığın proteinden bir farkı yoktur.
  • vucut kilo almıyor ne yersem yiyim kilo almadanda vucut şekillenmiyceği için kullancam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi zararlı derler akşama votka sıgara içerler

• En mantıklısı yumurtanın beyazı ve tavuk göğsü yemek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basur Ve Vücut Geliştirme
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shutterz66

senin kullanman gereken mass gainer veya pro gainer istiyorsan özelden yaz ayrıntılı bilgi vereyim

bilgi alabilir miyim
  • quote:

Ahmet Enünlü 65 yaşında
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyta07

Vücut geliştirme için kilo aldırıcı birçok ürün bulunmaktadır. Hangi ürünleri tavsiye edersiniz genelde toz şeklinde sanırım bu ürünlerin hap şeklinde olanlarından mevcutmu yoksa illaki toz ürünmü alınmalıdır

Hocam gainer kullanmanı kesinlikle önermem en gereksiz suplement. En kaliteli gainer bile şekerden başka bi şey değil.Bir sürü karbonhidrat kaynağı varken gainer sadece zarar karaciğerinizi eliniz alabilirsiniz bile. Bunun yerine kalori takibi yapmanızı öneriyorum size.Yaktığınızdan fazla kalori alırsanız kilo alırsınız zaten. Makarna ,bulgur,pirinç,yulaf ezmesi,muz vs yiyebilirsiniz.Ara öğünler yapmaya başlayın günde 5-6 öğün yiyin.İyi bir beslenmeyle beraber spor da yaparsanız en düzgün ve sağlıklı şekilde alırsınız.Spor yaparsanız vücudunuz daha çok proteine ihtiyaç duyacaktır bunun için de tavuk,balık,yumurta yiyebilirsiniz.Bunlarla yeterince protein alamazsanız protein tozu kullanabilirsiniz ben yine de doğalını öneririm

• burada bir çok yazacaktım ama okuduğum yorumları görünce yine yazlıkçı sözde bodyciler dolmuş neyse sadece gülüyorum ve şu linki izle sadece kilo nasıl alınır bir profesyonelden duyhttp://www.youtube.com/watch?v=YfHblvCXl-o&feature=youtu.be

dip not: bana göre fat burner ve gainerler gereksiz para harcamaktan başka bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Nedir bu yapay olmaktaki heves? Kendin için mi yapıyorsun karı-kız için mi yapıyorsun? Ne zevk alacaksın kendi erkekliğinden ya da vücudundan yapay olarak yapınca? Eskiden gladyatörlerin Yunan tanrıları gibi kasları olurdu ama takviye aldılar mı? Yok.

Vücuduna ve erkekliğine saygısı olan adam yapan ürün kullanmaz. Ulan kamil, ona vereceğin paraya git kırmızı et al da ye, beynini sevdiğim. Spor için mi yapıyorsun bunu yoksa gösteriş için mi? Sanki kilo almak imkansız bir şey, yok takviye bilmem ne, miktirin gidin ya.

Spor olsaydı inan insanların çoğu bu kadar yaşamını doğrudan etkileyen bir sporla uğraşmazdı,çünkü düşün gün boyu yemek düzenini ayarlayacaksın,haftada en az 4 kere spora gidip totalde 8+ saat harcayacaksın.Daha çok gösterişle alakalı

• quote:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• belli bir geçmişin yoksa ister protein tozu al ister amino türevleri al işe yaramaz, kas kütlen mi var da acil besleme ihtiyacın olsun

6-8 ay kadar market ürünlerinden alırsın proteinini. her türlü yeter.
    sonra baktın karşılayamıyorsun (zaman geçtikçe protein ihtiyacın artacak) o zaman alır kullanırsın, ama bu zaman altındaki kişiler için parayı çöpe atmaktan başka birşey değildir.

gainer dediğin şekerden ibaret, onun yerine 2 tabak fazla makarna ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Nedir bu yapay olmaktaki heves? Kendin için mi yapıyorsun karı-kız için mi yapıyorsun? Ne zevk alacaksın kendi erkekliğinden ya da vücudundan yapay olarak yapınca? Eskiden gladyatörlerin Yunan tanrıları gibi kasları olurdu ama takviye aldılar mı? Yok.

Vücuduna ve erkekliğine saygısı olan adam yapan ürün kullanmaz. Ulan kamil, ona vereceğin paraya git kırmızı et al da ye, beynini sevdiğim. Spor için mi yapıyorsun bunu yoksa gösteriş için mi? Sanki kilo almak imkansız bir şey, yok takviye bilmem ne, miktirin gidin ya.

BEN KARI KIZ İÇİN YAPIYORUM, PARAMI TOZA YATIRABİLİR MİYİM?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß@tWo

burada bir çok yazacaktım ama okuduğum yorumları görünce yine yazlıkçı sözde bodyciler dolmuş neyse sadece gülüyorum ve şu linki izle sadece kilo nasıl alınır bir profesyonelden duyhttp://www.youtube.com/watch?v=YfHblvCXl-o&feature=youtu.be

dip not: bana göre fat burner ve gainerler gereksiz para harcamaktan başka bir şey değil.

her insanın metabolizması bir değildir bazı insanların ki hızlı çalışır ve bu insanlar kilo almakta zorlanır. bazıların ki yavaş çalışır bu insanlar neredeyse su içse yarar. bu kilo alma bağırsak hastalıkları veya bazı hormonlara bağlı olabiliyor yani bu adam bilmeden konuşuyor orasını burasını dövme yapmak için şişirmiş gibime geldi bi de bunla doğru orantılı olarak egosunu da şişirmiş saçma saçma konuşmuş. gerçekten bişeyler varsa sende 8 öğün yesen de yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trevor Reznik

quote:

burada bir çok yazacaktım ama okuduğum yorumları görünce yine yazlıkçı sözde bodyciler dolmuş neyse sadece gülüyorum ve şu linki izle sadece kilo nasıl alınır bir profesyonelden duyhttp://www.youtube.com/watch?v=YfHblvCXl-o&feature=youtu.be

her insanın metabolizması bir değildir bazı insanların ki hızlı çalışır ve bu insanlar kilo almakta zorlanır. bazıların ki yavaş çalışır bu insanlar neredeyse su içse yarar. bu kilo alma bağırsak hastalıkları veya bazı hormonlara bağlı olabiliyor yani bu adam bilmeden konuşuyor orasını burasını dövme yapmak için şişirmiş gibime geldi bi de bunla doğru orantılı olarak egosunu da şişirmiş saçma saçma konuşmuş. gerçekten bişeyler varsa sende 8 öğün yesen de yaramaz.

tamam kardeşim sen haklısın ben bir şey bilmiyorum demiyorum da sadece bir soru sorucam sana ama dürüst olursan sevinirim tartışma çıkmadan tek cevap kaç yıldır bu sporun içindesin?

bu arada @cyta07 bana gün içinde nasıl bir beslenme planın var yazar mısın ? boy kilo dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikolog. -- 21 Ağustos 2014; 13:19:51 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Trevor Reznik

quote:

tamam kardeşim sen haklısın ben bir şey bilmiyorum demiyorum da sadece bir soru sorucam sana ama dürüst olursan sevinirim tartışma çıkmadan tek cevap kaç yıldır bu sporun içindesin?

bu arada @cyta07 bana gün içinde nasıl bir beslenme planın var yazar mısın ? boy kilo dahil

ben burada profesyonel biri değilim öyle çok iyi şeyler bildiğimi de iddia etmiyorum ama bunlarıda göz önüne almak gerek ben o adamın konuşmasını beğenmedim. 3 yıldır yapıyorum.

• Bence protein tozuna bulaşma. En iyisi doğal besinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 21 Ağustos 2014; 14:11:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.