S

Çavuş
28 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 6 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese iyi akşamlar netmaster 25 mbit/s internet hızım var fakat wifi benim odamda değil ve odamda hız 5 kat yavaşlıyor ne yapmamı önerirsiniz?
Herkese iyi günler arkadaşlar üniversitemizde bir etkinlik yapılıyor ve kazanana asus zenpower hediye edilecek. Sizden ricam instagram hesabı olanların eğer isterlerse beğenmesi. Beğenmezseniz de canınız sağolsun. Şimdiden beğenen beğenmeyen herkese teşekkür ederim

Not: Ömer Çelakıl kılıklı olan benim
 Göster gücünü dh!

link:https://www.instagram.com/p/-yXJiUs4Xt/?taken-by=asuskampuste
Lenovo y7070 almayı planlıyorum tasarım için kullanacağım (3ds max, adobe cc serisi, autocad) bu notebook nasıldır? Bu fiyatta ya da daha altında ne önerirsiniz?

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_LENOVO-Y7070-17-3-in%C3%A7-i7-4710HQ-2-5-GHz-16-GB-1-TB-8-GB-FHD-GTX-860M-4-GB-Ekran-Kart%C4%B1-Dokunmatik-Notebook,103452,1926442.html?langId=-14

ürün 4.500 tl civarında
Merhaba, 12 nisanda direksiyon sınavına girdim şimdiye kadar dosyamın mebden gelmesi gerekmez mi?
Meraba arkadaşlar bu yıl AÜ Pilotaj mülakat ile mi alacak puan ile mi?
80 üzeri alırım heralde

Edit: 7 yanlış ile 86 aldım
İyi akşamlar, saksafona başlamayı düşünüyorum babam 1 hafta sonra Amerika ya gidecek oradan getirebileceği bir model söyleyebilir misiniz?
bilen var mı fiyatlar çok pahalı geldi bana B+A2 alacağım
Bilen var mı arkadaşlar?
photoshop ta kendi tasarlardığım stickerları bastırmak istiyorum hepsi a4 boyutunu geçmez kazıklanmak istemiyorum yaklaşık kaça patlar?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 298
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 18.076 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 115 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.