Şimdi Ara

VosVos a çok büyük haksızlık yapılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam.

    Golf alınca kendini kodaman sanan kullanıcı kitlesini bir kenara bırakalım önce, volkswageni insanlar nezninde antipatik gösteren tipler bunlar.

    Ama eğri oturup doğru konuşalım.

    Şu an piyasada D segment otomatik almak istiyorsan VW'den daha iyisi yok F/P olarak.

    Trendline DSG'li Passat 170 bin lira sadece.

    Millet highline fiyat koyup VW çok pahalı diyor, kardeşim sende alma highline, kerizmisin. D segment aracı zaten belli kalitede olur, highlinedaki ses izolasyonu trendline dan daha iyi değil.
    Senede 40-50 bin km yaparım arabayla.

    Benim için en önemli şey Konfordur.

    Konfor demek Otomatik vites demek, ve uzun yolda yormayan bir araç demek.


    Bana Passattan daha mantıklı araç söyleyin Türkiye piyasasında. Mazda 6 350 bin lira Subaru lar 300 bin liradan başlıyor Honda Accordu getirmiyor, Opeli geç direk, BMW 3 serisi desen konfor olarak passatın gerisidne performans aracı kendisi, 5 serisi zaten 3 kat pahalı

    C klass sedan desen 300 bin lira ellerinden öper

    Vosvos gerçekten halk arabasıdır arkadaşlar.







  • Hehehehehe! Komikti...

    Halk arabası şuydu:



    Şu da bir halk arabasıdır:



    Bu da bir halk arabasıdır:



    VW'nin güncel modelleri için halk arabası demek, eskiye ait, güzel olan, her biri günümüzün klasiği olmuş GERÇEK halk arabalarını rencide eder.

    VW geçmişte gerçek halk arabalarına imza atmış güzide bir markadır. Beetle ve GOLF mk1 bunun kanıtıdır. Günümüzde özünden son derece sapmış, eskiden yaptığı onca güzel şeyi arkasında bırakmış, gözünü bambaşka yerlere dikmiş, hantal ve dev bir şirkettir.
  • Vw sahtekar bir firma! Dsg için zaten söylenecek bir şey yok. Her gün bir sürü kişi sırf bunun için öluyor . Emisyon skandalını anlatmıyorum bile. Nereden baksan elde kalıyor !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendin çalmış kendin oynamışsın. Millet daha ne desin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSG öldürdü kimse güvenemıyor. Otomatık alırken acaba bendemı patlayacak diye düşünüyor. 0 araç 5 ayında dsg arızası veren tanıdıklarım var.
  • Opeli geç demişsinde aynı paraya daha dolu opel alıp binmekte var. D segmentte konfor bakımından opel ile passat arasında fark yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 19 Şubat 2019; 19:1:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu bu DSG arızaları sadece kuru kavramada mı oluyor ? Eğer 2 türde de oluyorsa çok korkunç
  • O sana göre öyle bence o araç o paranın hakkı değil başka markalarda daha dolu modeller satılıyor ve kalitede daha düşük değiller siz kendinizi kandırmayın bence gerci tok kapı sesi var değilmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne kadar taraflı bir yazı keşke okumasaydım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    Vw sahtekar bir firma! Dsg için zaten söylenecek bir şey yok. Her gün bir sürü kişi sırf bunun için öluyor . Emisyon skandalını anlatmıyorum bile. Nereden baksan elde kalıyor !
    Hocam ben seni anlıyorum. Ancak eğri oturup doğru konuşalım.

    Öncelikle Emisyon olayında kesinlikle savunulacak taraf yok. Tam bir sahtekarlık. Ancak bu durum Almanya'nın otomotivde bir ekol olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Mesele şu bizde Doğuş otomotivin ve bir takım firmaların yaptıklarından dolayı malesef biraz kötü anılır oldu.

    Ayrıca emisyon olayına daha ayrıntılı girecek olursak. Hocam bu durumu tam anlamıyla halleden çok az marka var ki bunlarda zaten piyasada çok tutan araçlar değil malesef. Ayrıca emisyon dünyaya zarar açısından belki daha alt sıralarda geliyor. Zira bugün büyük devletlerin sanayi kirliliği emin olun çok daha vahim düzeylerde. Ancak şöyle bir durum ile ifade etmek gerekirse bir alıntı paylaşayım evet Otomobillerde bunun içinde ancak diğerleri dahada kötü etkilere sahip zira diğerleri ile okyanuslara dahi zarar vermiş durumdayız.

    Dünya genelinde kirlilikten dolayı 1 milyondan fazla insan temiz suya ulaşamıyor

    *Evsel atıklardan, endüstriyel atıklardan dolayı kirlenmiş suyu içen 5000 tane insan ölüyor.

    *Çevre kirliliği her yıl 1 milyon deniz kuşunun ve 100 milyon memelinin ölümüne sebep olur.

    *Amerika’daki göllerin neredeyse yarısındaki ekosistem aşırı kirlilik nedeniyle yok olmuşturç

    *Birleşik Devletler dünya atıklarının neredeyse 3’te 1’ini üretir. Dünya’nın doğal kaynaklarının ise % 25’ini kullanır.

    *Her yıl 3.5 trilyon litrelik arıtılmamış kanalizasyon ve endüstriyel atık Birleşik Devletler’ tarafından sulara boşaltılıyor.

    *Çevre kirliliğinden dolayı her yıl ortalama 5 yaşının altındaki 3 milyon çocuk ölüyor.

    *En çok karbondioksit üreten ülke Çin’dir. İkinci sırada ise ABD gelmekte.

    *Şu anda Dünya’da 500 milyondan fazla araba var. Bu sayının 2030 yılında iki katına çıkması bekleniyor. Bu da hava kirliliği seviyesininin iki katına çıkacağı anlamına geliyor.

    *Yeryüzünde içme suyu olarak içilen suların çoğunda ortalama 73 farklı çeşit böcek ilacı bulunmakta.

    Ve dikkat ettiyseniz zaten bu durumların en büyük sorumlusu Amerika gibi ülkeler ve işin garip tarafı emisyon skandalı da orada başlıyor.

    Hocam senelerce otomobil servisinde çalıştım ve emin olun dizel yakıtı devam ettirmek isterlerse kimseyi dinlemezler şöyle böyle önlem alındı der para babaları sonra yine devam ederler.

    Arkadaşın dediğine dönecek olursak eve Vw ler çok sağlam araçlar çok konforlu güzel ancak F/P oranında kesinlikle doğrudur diyemeyiz. Türkiyede gereğinden fazla pahalı. Bilmem kaç model arabaya dünya para vermek kesinlikle mantıksız.




  • Aynı paraya en dolusu opel alıyorsun yakıt parası bile kalır, konfor olarak çoğu aracı aratmıyor.

    Vosvos pireminyüm abi yağğğ, haksızlık edilmiyor aslında olan bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merdomable -- 20 Şubat 2019; 10:17:39 >
  • Hehehehehe! Komikti...

    Halk arabası şuydu:

    VosVos a çok büyük haksızlık yapılıyor


    Şu da bir halk arabasıdır:

    VosVos a çok büyük haksızlık yapılıyor


    Bu da bir halk arabasıdır:

    VosVos a çok büyük haksızlık yapılıyor


    VW'nin güncel modelleri için halk arabası demek, eskiye ait, güzel olan, her biri günümüzün klasiği olmuş GERÇEK halk arabalarını rencide eder.

    VW geçmişte gerçek halk arabalarına imza atmış güzide bir markadır. Beetle ve GOLF mk1 bunun kanıtıdır. Günümüzde özünden son derece sapmış, eskiden yaptığı onca güzel şeyi arkasında bırakmış, gözünü bambaşka yerlere dikmiş, hantal ve dev bir şirkettir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 20 Şubat 2019; 12:0:59 >




  • Konuya golf kullanıcı kitlesini yererek başlayıp passat'ı övmeye devam etmek de ilginç olmuş. Hangi golf kullanıcısı kodaman davranmış bir tane yorum alınılar mısınız?
  • B8 benzinli trendline passat ilk geldiğinde bayiden 68 bin lira fiyat almıştım aynı kasa şimdi 150 binden başlıyor insanlar paramız nasıl bu kadar kısa sürede bu kadar değersizleşti demek yerine satış temsilcisi ağzıyla dsg'li passat sadece 170 bin lira diyorsa diyecek bir şey yok zaten.
  • Volkswagen F/P açısından değerlendirilirse Türkiye'de en son alınacak markadır. Trendline 170 bin tl diyerek peşine bunu savunmanı ironi olarak kabul etmek istiyorum. Mantıklı başka bir açıklaması yok çünkü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • opel insignia sport 1,6 dizel - trendline dsg passatın içinden geçer gider
  • Passat'ın, mondeo ve insignia gibi iki rakibi var o fiyatlara. Ayrıca Trendline passat: boşline. O yüzden almışken en azından comfortline olmalı. Tabi comfort'ta da 65bin tl'cik DSG farkı var. Bozulma ihtimali yüksek olan bir şanzımana, 0 egea parası istemeleri de ayrı bir komedi zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.