Şimdi Ara

Volvo S60 1.6 D R-Design 140.000 TL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba bugün volvo'nun resmi sitesine girip S60 Konfigüre ettim.Alt linkteki araca benzer bir araç konfigüre ettim ve yaklaşık 140.000 tl fiyat çıktı sizce bu fiyat normalmi?Veya S60 Bu fiyatı hakediyormu?Hepimizin bildiği gibi bu fiyata BMW 320 İed M veya Audi A4 2.0 TDI Alınabiliyor ben şahsen bu fiyat bandında S60 1.6 R-Design almanın mantıklı olmadığı düşünüyorum siz FİYAT KONUSUNDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

• S60 kalıte olarak 3.20 den daha ustun bır arac. Bır cok guvenlık donanımını saymıyorum bıle.

Edıt:bmw fanları hemen eksılemıs. Dogru ya aslında araba secerken bmw ve dıgerlerı olarak bakmamız gerekıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 17 Nisan 2015; 16:46:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya S60 çöpe atılan parayla eş değer

• S60, bmw den fılan ustun degıl. Türkçe test vıdeoları var youtubede ızleyıp gorursunuz.

Kesınlıkle 320i ed m donanımlı alın, gözle üzerinde olur ;) ayrıca 177 hp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 17 Nisan 2015; 14:11:35 >
  • Bahsettiginiz araclari da bu sekilde doldurun bakalim nasil bir fiyat cikiyor.

• Fiyat normal bence,şu an Passat 1.6 Tdi Highline fiyatına gelmiş.Fakat o kadar para vermeye kalksam alacağım tek araç BMW 320İ ED.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    320iED 177 Hp degil 170 Hp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    M Paket 320 İed gayet dolu hocam Harman kardon,Sunroof vs alcantra döşeme gayet donanımlı sayılır.A4 İçin birşey diyemem ama 2.0 dizel olduğu halde benzer fiyata satılması bile bence A4 Almak için yeterli bir sebep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Tamam ne fark eder dostum ;) volvodan cok daha başarılı.

• Passat 1.6TDI Highline'ın 125.000TL,

C200 CDI+7g-tronic AMG'nin 170.000 TL,

316i'yi aynı M-paket ve donanıma getirince 170.000 TL oluyor.

Bunlarla kıyaslayınca fiyatı normal. Arabaların hepsi çok pahalı,o ayrı konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Needfordrive

M Paket 320 İed gayet dolu hocam Harman kardon,Sunroof vs alcantra döşeme gayet donanımlı sayılır.A4 İçin birşey diyemem ama 2.0 dizel olduğu halde benzer fiyata satılması bile bence A4 Almak için yeterli bir sebep.

Gayet dolu evet ama ayni dolulukta ve dizel degil. Bu iki etmen 3 kasanin bir anda 30 bin tl yukari atmasina neden olur. Boylece arada bu sekilde fark cikar. Bknz c serisi.

• O kadar parayı D segment bir araca bağlamak anlamsız. Hele 115PS bir araç tam gereksiz.

Şahsi fikrim D segment alacaksanız, kampanyalı 132PS Avensis Elegant Extra yada VW Passat 1.4 125PS Trendline alın.

70000 TL civarına işi bitirmiş olursunuz.

İlla 140-150000TL bir araca vereyim derseniz, BMW 520i Sunroof+Xenon şeklinde alın gitsin.

Borusan 150000 TL civarına bırakıyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 17 Nisan 2015; 14:16:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercedes e serisi 160 .

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Bılmıyorsun fıyat uydurma lütfen. 316i alan kalmadı zaten. 320i ed geldi geleni arada çok az fıyat farkı var.

320i ed 120.000 cıvarına boş alabılıyorsun, içini doldurunca 140 civarı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Tamam ne fark eder dostum ;) volvodan cok daha başarılı.

önemli olan doğru bilgi vermek
  • s60 güzel ama kasası çok eskidi bence.. bide okadar para vermişken giden bişey bakın derim
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim o konuda :) 1 serisinin motoruyla karıştırıyorum hep.

• Volvonun 3 20 ied ye artısı deri koltuk ve dizel olması, bunu bu dolulukta bmw ye eklesen liste bmw 3 fiyatı 165 e yaklaşır.

• 2000TL verip istediğiniz araca Deri koltuk yaptirirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Usta yanlis anlama bende 2014 model 320i sahibiyim,bencede S60'tan daha kaliteli bi model. Tek artisi 1.6 dizel motoru

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.