Şimdi Ara

Volvo S60 1.6 D R-Design 140.000 TL? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen nerde yasiyosun usta? Adamlar 2014 0km 316i M paketleri 132 133e verdiler.

Bence bu sinifin tartismamiz lideri F30 3 serisidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle,ayni arabadan bendede oldugu icin uyarmak istedim,sonucta forumun amaci dogru bilgi paylasimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Needfordrive

Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba bugün volvo'nun resmi sitesine girip S60 Konfigüre ettim.Alt linkteki araca benzer bir araç konfigüre ettim ve yaklaşık 140.000 tl fiyat çıktı sizce bu fiyat normalmi?Veya S60 Bu fiyatı hakediyormu?Hepimizin bildiği gibi bu fiyata BMW 320 İed M veya Audi A4 2.0 TDI Alınabiliyor ben şahsen bu fiyat bandında S60 1.6 R-Design almanın mantıklı olmadığı düşünüyorum siz FİYAT KONUSUNDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-autostore-2014-volvo-s60-1.6-d-r-design-powershift-50-km-206715838/detay

dostum değer değmez çok tartışmaya açık mesela

full donanım mazda 3 ün aynı donanımını bmw 116 da yapınca 135 bin çıkıyor

biri 80 biri 135 bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 17 Nisan 2015; 15:03:23 >

• Herkesin görüşüne saygım var,ben volvo tercih ederdim. Yılda minimum 50.000km yapıyorum.

Bmw ne yaparsan yap 9-10 litreden aşağıya düşmüyor ist. trafiğinde.Ocağıma incir,kiraz,armut,erik ağacı diker benzinli araç.

Zaten sürekli süratli kullanamıyorsun,hafta da 1 kere ya basarsın adam akıllı yada basamazsın onun içinde boşuna benzinli araç tercih edemem.

Alırım Volvo'yu yakarım 6-7 litre mazot keyfime bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Herkesin görüşüne saygım var,ben volvo tercih ederdim. Yılda minimum 50.000km yapıyorum.

Bmw ne yaparsan yap 9-10 litreden aşağıya düşmüyor ist. trafiğinde.Ocağıma incir,kiraz,armut,erik ağacı diker benzinli araç.

Zaten sürekli süratli kullanamıyorsun,hafta da 1 kere ya basarsın adam akıllı yada basamazsın onun içinde boşuna benzinli araç tercih edemem.

O sınıfta parası olana en mantıklı araç kesinlikle c200 blutechtir.136hp 300nm tork yakıtı kokluyor performans yeterli,diğer kıstaslarda zaten sınıfının en iyi aracı şu anda..
    O fiyatlara s60 çok mantıksız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh S60 2.0 181 beygir R-Design zaten 151 bin tl .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

hatta arkadaşa 3 16i m paketi 2. el 10 bin km de 115 bin tl ye aldık...

bu sınıfta şu an en iyi araç f30 dur

alfa-volvo-mazda forumun garibanı olarak görülür, destek çıkılır normal karşılamak lazım artık.

ceo ları bu desteği arkalarında hissetseler gözleri yaşarırdı herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Herkesin görüşüne saygım var,ben volvo tercih ederdim. Yılda minimum 50.000km yapıyorum.

O sınıfta parası olana en mantıklı araç kesinlikle c200 blutechtir.136hp 300nm tork yakıtı kokluyor performans yeterli,diğer kıstaslarda zaten sınıfının en iyi aracı şu anda..
    O fiyatlara s60 çok mantıksız

Haklısınız hocam yalnız hemen hemen eşit düzeydeki donanımla C200 Bluetec minimum 170 binli rakamlara denk gelir.

Yoksa C200 Bluetec Estate Amg 7-gtronic aracı kim istemezki

• ben motorun küçük olmasından başka bir dezavantaj görmüyorum. ama 1.6 115hp bi motor da 140.000 tl için çok az abi ya. ne bileyim bir dünya para vereceksin tamam konfor güvenlik şekil falan hat safha olacak ama 1.4 tsi motor yanından basıp plaka okutacak.

bu yüzden ben de bmw derim. bastın mı gider hiç yoktan. a4 2.0 tdi da güzeldir ama 2.0 olduğu için vergiyle birlikte katlanır herhalde doldurunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

2000TL verip istediğiniz araca Deri koltuk yaptirirsiniz.

Borusan 3000 euro istiyor işte o deriye.

• Tacox kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle,bende F30 sahibiyim,cok memnunum.

Volvo son yillarda cok asama kaydetti o kesin ama bence hala bi Bmw degil.

F30 kasa bi cok basarili noktayi barindiran bi model,ozellikle her kesim tarafindan tercih edilicek motorlar on planda. Bu yuzden bencede tartismasiz kralidir bu sinifin

• Passat TDI DSG 126bin tl ise, S60'ın gırtlak dolu haline 139bin normal, not iki fiyatta iki araç için çok ama ufak bir kıyaslama yaptığımızda anormal gibi görünmüyor, neticede Volvo S60 Passat'tan daha üstün bir araç, malzeme kalitesi daha iyi, bagaj hacmi ve arka diz mesafesi harici S60 Passat'tan üstün bir araç, aksini iddia eden VW fanboyudur net.
  • Aaah ah. S60, F30'dan kaliteliymiş...

• O fiyata s 60 alınmaz. BMW de benzinli olduğu için tercih etmem. dizel olduğu için audi a4 alınır.
  • 115 hp araba 140.000 olunca aklıma direk beygir başı 1.000 tl den fazla veriyor olmanın garipliği geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Hala 2015 3.16i m paket + sunroof 130 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandemirell

Aaah ah. S60, F30'dan kaliteliymiş...

Iç mekan daha kaliteli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Aynen,insanlar 3-5 fazla veriyim 320i aliyim diyolar artik.320i'de M paket cikinca satislar patladi

• Bir arabaya 140 bin TL. verecek param olsa...

Volvo S60 D2 kullanıcısı olarak, bende o kadar opsiyon doldurup 140 bin TL.'ye, 115 hp olan S60 D2 almazdım..

140 bini bulduysam, 15 bin TL. daha bulur, 115 hp gücündeki araç yerine, 181 hp gücünde ve yakıt ortalaması 4,1 lt. olan, 0-100km. hızlanması 7.3sn. olan, 8 ileri şanzımanlı 2.0 motorlu S60 D4' ü alırdım.

O aracın herşeyi farklı.. 140-150 bin TL. civarına, alınabilecek en iyi 2.0 dizel araç D4'tür bana göre...

(Mesajıma, "o parayı verecek olsam...." diye başladım.. Şu anki aracım 115 hp..
    Ekonomik olması, ekstra güvenlik özellikleri, kaliteli işçiliği ve konforu ile bana fazlasıyla yetiyor. Emsallerinden biri ile asla değişmem orası ayrı konu..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 17 Nisan 2015; 21:07:40 >
  • Güvenlik olarak C, 3 ve A4 ün önünde. 1.6 Dizel motor seçenegi ne c serisin var ne 3 kasada nede a4 de. Buda bir artı. Daha az yakıt tüketimi. Ek olarak araç opsiyonel olarak agzına kadar dolu. Konfor desen var ekonomi desen var yol tutus desen var performans desen şehir içi gayet yeterli daha ne olsun. 1.6 CGİ C serisi 11 litreden aşagı düşmüyor. 320İ de aynı seviyelerde geziniyor. 320D bile standart kullanımda sport 40 kuruş yakıyor. Bu arabanın yakacagı 0,25 kuruş. Verilir mi verilmez mi bilmem fakat ben 140 bin tl ye alırdım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.