Şimdi Ara

Volvo S60 1.6 D R-Design 140.000 TL? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volvo diye ortada dolaşıp kimsenin Volvo almadığı grup gelmiş.Şu Volvo'yu bizim Türkler kadar savunup,abartan başka bir milliyet yoktur.Sanki babamızın arabası gibi birbirimizle her seferinde kavga ederiz.Tamam kaliteli araba yapıyor olabilir.F/P olarak uygunsa alınır binilir.Ama Mercedes,Bmw,Audi gibi markalarla asla yarışamaz.150 bin lira cebinize koysalar yukarıda yazdığım markalar arasında herkes Volvo'yu 4.sıraya yazar.2.el az kullanılmış E serisi alırım yinede 1.6 115 beygir arabaya o parayı vermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Bir arabaya 140 bin TL. verecek param olsa...

Volvo S60 D2 kullanıcısı olarak, bende o kadar opsiyon doldurup 140 bin TL.'ye, 115 hp olan S60 D2 almazdım..

140 bini bulduysam, 15 bin TL. daha bulur, 115 hp gücündeki araç yerine, 181 hp gücünde ve yakıt ortalaması 4,1 lt. olan, 0-100km. hızlanması 7.3sn. olan, 8 ileri şanzımanlı 2.0 motorlu S60 D4' ü alırdım.

O aracın herşeyi farklı.. 140-150 bin TL. civarına, alınabilecek en iyi 2.0 dizel araç D4'tür bana göre...

(Mesajıma, "o parayı verecek olsam...." diye başladım.. Şu anki aracım 115 hp..
    Ekonomik olması, ekstra güvenlik özellikleri, kaliteli işçiliği ve konforu ile bana fazlasıyla yetiyor. Emsallerinden biri ile asla değişmem orası ayrı konu..)

Sn yolcum,

Önemli bir yere değinmişsiniz. Sanki S60'ın tek motoru D2'de herkes onunla kıyaslıyor. Segmentin lideri verimlilikte D4 motor var sizinde belirttiğiniz. Bu motor ile oldukça aksesuarlı bir S60 3 serisinden yine daha ucuz olacaktır.

Üstelik Bluetooth, Xenon Farlı 3 serisinin Full+Full kabul edildiği piyasada, S60 donanımlarıyla keyif makinesine dönüşür. Anlayana tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Volvo diye ortada dolaşıp kimsenin Volvo almadığı grup gelmiş.Şu Volvo'yu bizim Türkler kadar savunup,abartan başka bir milliyet yoktur.Sanki babamızın arabası gibi birbirimizle her seferinde kavga ederiz.Tamam kaliteli araba yapıyor olabilir.F/P olarak uygunsa alınır binilir.Ama Mercedes,Bmw,Audi gibi markalarla asla yarışamaz.150 bin lira cebinize koysalar yukarıda yazdığım markalar arasında herkes Volvo'yu 4.sıraya yazar.2.el az kullanılmış E serisi alırım yinede 1.6 115 beygir arabaya o parayı vermem.

Volvo'nun tek motoru 115 HP değil. Denk motorlarıda var. Araştırmakta fayda var.

• quote:

Volvo diye ortada dolaşıp kimsenin Volvo almadığı grup gelmiş.Şu Volvo'yu bizim Türkler kadar savunup,abartan başka bir milliyet yoktur.Sanki babamızın arabası gibi birbirimizle her seferinde kavga ederiz.Tamam kaliteli araba yapıyor olabilir.F/P olarak uygunsa alınır binilir.Ama Mercedes,Bmw,Audi gibi markalarla asla yarışamaz.150 bin lira cebinize koysalar yukarıda yazdığım markalar arasında herkes Volvo'yu 4.sıraya yazar.2.el az kullanılmış E serisi alırım yinede 1.6 115 beygir arabaya o parayı vermem.

+1. Ağzına sağlık.
  • tolbert T kullanıcısına yanıt
    Tabi ki araştırırsın,incelersin ödeme planı vs.uygun gelir yada hiç yoktan çok beğenirsin alırsın.İlla kimse Volvo almasın demiyorum.Kastettiğim olay aslında motorun 1.6 olmasıda değil.Volvo'nun tabiri caizse ilah gibi görülmesinden rahatsız oluyorum.Sanki mükemmel arabalar yapıyor,bedava dağıtıyor,kesinlikle yoruma bile kapalı gibi bir algısı var.Benim anlatmak istediğim Volkswagen alınacakken Volvo alınabilir.Ama Mercedes,Bmw dururken Volvo alınmaz.Kimse kimseyi kandırmasın o seviyenin arabası değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

Güvenlik olarak C, 3 ve A4 ün önünde. 1.6 Dizel motor seçenegi ne c serisin var ne 3 kasada nede a4 de. Buda bir artı. Daha az yakıt tüketimi. Ek olarak araç opsiyonel olarak agzına kadar dolu. Konfor desen var ekonomi desen var yol tutus desen var performans desen şehir içi gayet yeterli daha ne olsun. 1.6 CGİ C serisi 11 litreden aşagı düşmüyor. 320İ de aynı seviyelerde geziniyor. 320D bile standart kullanımda sport 40 kuruş yakıyor. Bu arabanın yakacagı 0,25 kuruş. Verilir mi verilmez mi bilmem fakat ben 140 bin tl ye alırdım.

Senin gerçekten Mercedes hakkında hiçbir şekilde bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum.Millete hep eski ve yanlış bilgiler veriyorsun.
    1.6 dizel seçeneği C'ye geleli çok oldu.Üstüne bir de 7g'lisi gelmeye başladı.
    En mantıklı seçenek o şu anda o sınıfta ve yakıtı da çok çok düşük bi ünite.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Bılmıyorsun fıyat uydurma lütfen. 316i alan kalmadı zaten. 320i ed geldi geleni arada çok az fıyat farkı var.

320i ed 120.000 cıvarına boş alabılıyorsun, içini doldurunca 140 civarı oluyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2015-0-sifir-km-m-plus-paket-bmw-3.20i-borusan-cikisli-208651553/detay

Bilmeden sallayacağına, BMW'nin sitesinde, burada bahsedilen S60 R design ile ayni dolulukta m paket 3 serisi konfigure et, fiyata bak. Sadece M paketle buradaki bahsi gecen S60 R design doluluğu elde edilmiyor.

Standart R designin 119.000 tl oldugunu, burda bahsedilen aracin cok daha dolu oldugunu hatirlstirim.

Ben konfigure ettim, 59000 Euro gibi bir rakam çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 17 Nisan 2015; 23:12:04 >

• Zaten paralı ilkokul,lise mezunları BMW,Mercedes alıyor.Volvo'yu alan insanın yaşam tarzı ve hayata bakışı bu şahıslardan farklı.
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Ben link koydum gırıp bakmadınız mı? Sıfır km m paket donanımlı 147.000 daha ucuzada var sahıbınden.com da. Yenı makyajlı kasa gelecegı ıcın dahada uygun olacak fıyatlar.

• 140bini verdikten sonra gideceğim tek bayi borusandır.

• HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Ya bir yorum yapmadan önce fiyat listelerine bakarak konuşma arkadaşım. Volvoyu R-desing full paket alıyorsun yeni C serisini style paket alıyorsun. Neresi mantıklı seçim oluyormuş şimdi bu işin. Kafanıza göre yorum yapıyorsunuz boş paket olduktan sonra tonla araç var.A4 2.0 TDİ 150hplik araç 145 BİN TL den satılıyor. Oda mantıklı o zaman senin bakış açına göre. Volvo S60 ın C serisinden ne eksik yanı var söylesene bana. Benim gibi Mercedes aşıgı bir adam iki aracı aynı kefeye koyuyor. C serisinde Volvo R-desing emsali dolulukta bir araç almak için AMG paket 170 BİN TL. Arada 30 BİN TL fark var. 30 BİN liraya degecek bir şey var mı peki ? Yok. Audi desen ne paket ne fiyatta bir karşılıgı yok neymiş yani Volvo S60 R-desing mantıklı imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 18 Nisan 2015; 1:14:39 >
  • 3 bin motor dizel araban km de 40 krs yaksın. bi de 1.6 benzinli araban 40 krs yaksın yine de benzinliyle gezmezsin psikolojik çünkü. gerçi audi a3 e 100 bin tl verenler var forumda benzin parası sizi pek etkilemiyor sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enzo_mcfly -- 18 Nisan 2015; 6:20:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Sen nerde yasiyosun usta? Adamlar 2014 0km 316i M paketleri 132 133e verdiler.

Bence bu sinifin tartismamiz lideri F30 3 serisidir.

hatta arkadaşa 3 16i m paketi 2. el 10 bin km de 115 bin tl ye aldık...

bu sınıfta şu an en iyi araç f30 dur

alfa-volvo-mazda forumun garibanı olarak görülür, destek çıkılır normal karşılamak lazım artık.

ceo ları bu desteği arkalarında hissetseler gözleri yaşarırdı herhalde

sizin gibiler a3 e 100 bin tl verir volvoya gariban arabası der :) Cenab i hak daha çok zenginlik nasip etsin kardesim

• quote:

Tabi ki araştırırsın,incelersin ödeme planı vs.uygun gelir yada hiç yoktan çok beğenirsin alırsın.İlla kimse Volvo almasın demiyorum.Kastettiğim olay aslında motorun 1.6 olmasıda değil.Volvo'nun tabiri caizse ilah gibi görülmesinden rahatsız oluyorum.Sanki mükemmel arabalar yapıyor,bedava dağıtıyor,kesinlikle yoruma bile kapalı gibi bir algısı var.Benim anlatmak istediğim Volkswagen alınacakken Volvo alınabilir.Ama Mercedes,Bmw dururken Volvo alınmaz.Kimse kimseyi kandırmasın o seviyenin arabası değil.

Kendim Volvo kullanıcısıyım. Volvo'nun tek bir modelini incelemeyip burada Volvo önerenler hatta üstüne fanatiklik yapanlardan bende rahatsızım. Ancak onlar itici geliyor diye koskoca bir Volvo gerçeğini görmezden gelen çok arkadaşımız var burada.

Benim bildiğim şey şu (kullanmadığım ve incelemediğim hiçbir konuda yorum yapmam); S60 kullanıcısı olarak söylüyorum, iç mekan kalitesi ve konforun çıtası gerçekten çok yüksek. Araba almak için 2 kriteri konfor ve iç mekan kalitesi olan insan bu paraları gözden çıkarıp S60 alıyor.1.6 dizelmiş veya 115 hp miş umrund değil. Ben olsam hayatta almam. Biraz daha ekler D4 motorlu S60 alırım ki bu motor BMW 2.0 motorundan kağıt üzerinde daha verimli bir motor. Ama sportif sürüş keyfi, makina kullanıyorum hissi BMW de tartışmasız bir şekilde mükemmel. 320d modeli kullandığım en keyifli araçlardan biridir. Ancak Bu araç müşterileri Xenon olsun, Bluetooth olsun bana yeter diyen kişiler. Herkes bu kadar donanımsızlığı bu paraları verince kabul etmeyebilir. C serisi ise bence Volvo konforu ve kalitesini hissettiren ama aynı zamanda sürüş özellikleri konusunda da BMW'den geri kalmayan bir marka ki fiyatları malum. Yeni C serisi gerçekten mükemmel bir mühendisliğe sahip. Bence Mercedes bu jenerasyon ile rakiplerinden 1-2 adım öne geçmiş.

Sonuç varmak istediğim nokt şurası; kendi doğrularımız herkesin doğrusu olmak zorunda değil. Ben aracımı değiştirirsem bütçem yaklaşık 150 bin TL civarı olur. Gider yine Volvo alırım. Benim bu hareketim birçok insana göre parayı çöpe atmak olur ama bana göre en mantıklı hareket bu olur. C serisini beğensemde toplamda Volvo gerçekleri benim için daha üstün geliyor ve bunun bir tartışması yok. Aynı şekilde BMW seçen kişi içinde durum aynı.

Edit:

Volkswagen ve Volvo çok farklı markalardır. Bunu söylemeyi unuttum. VW her konuda optimum model üretme felsefesindedir. Unutmayalım orta sınıf bir markadır ancak bu sınıfın en kaliteli markasıdır bana göre.
    Volvo'da işİn içine incelikler girer. VW nin araçlarına maliyet dolayısıyla koymayı göze alamadığı şeylerin tümü mevcuttur. Bu motor veya şanzıman olmak zorunda değil, otomobilin üzerinde taşıdığı genel mühendislik ve ekipmanlardan bahsediyorum. Ayrıca konuşuruz bunu konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolbert -- 18 Nisan 2015; 7:33:52 >

• 1.6 olduğu icin vergi dilimide düşük.sizi bilmem ama o motorla o arabaya 140 bin vermek bana dokunur. 140 bin liraya alinan araçtan insan performansta bekler

• quote:

Buradaki arkadaşların yüzde 90'ı arabadan anlamazlar.

3 senedir yazıyorum. Volvo sadece güvenliği fazla normal ve sıradan bir araç.

Eskiden ucuzdu, özellikle 90larda ve 2000lerin başında fiyatı Ford, Renault, VW gibi araçlarla aynı seviyedeydi. Bu sebeple insanlar Volvo'yu güvenlik sebebiyle tercih ederdi.

Ama son 7-8 senedir fiyatları şişirdiler.

50000 TL edecek aracı 85000TL'den itelemeye çalışıyorlar.

Mesela VW Passat modeli, Volvo S60'dan daha kaliteli ve rafine bir araç. Üstelik 70000TL. Volvo S60 bugün 70000TL olsa, bence yine satılmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Buradaki arkadaşların yüzde 90'ı arabadan anlamazlar.

3 senedir yazıyorum. Volvo sadece güvenliği fazla normal ve sıradan bir araç.

Eskiden ucuzdu, özellikle 90larda ve 2000lerin başında fiyatı Ford, Renault, VW gibi araçlarla aynı seviyedeydi. Bu sebeple insanlar Volvo'yu güvenlik sebebiyle tercih ederdi.

Ama son 7-8 senedir fiyatları şişirdiler.

50000 TL edecek aracı 85000TL'den itelemeye çalışıyorlar.

Mesela VW Passat modeli, Volvo S60'dan daha kaliteli ve rafine bir araç. Üstelik 70000TL. Volvo S60 bugün 70000TL olsa, bence yine satılmaz.

Sırf şu markayı kötülemiş olmak için kendini küçük düşürüyorsun. Onlarca konu var Volvo'yu eleştirecek ama bunları bile dile getiremeyecek kadar bihabersin olan bitenden.

Keşke yaşına başına uygun davranıp neden sonuç ilişkisi çerçevesinde fikir beyan edebilsen. İnsanlara fikir verebilsen. Daha da önemlisi yapıcı bir şeyler aktarabilsen.

• "Volvo'yu öve öve premium yapma timi" yine iş başında .
  • O paraya volvo s60 almazdım şahsen bmw veya mercedes düşünürüm

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.