Şimdi Ara

Volvo S60 1.6 D R-Design 140.000 TL? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6nın 2.0a göre vergi avantajının firmalar tarafından kazıklaştırılmasından başka bişey değil işte. C200 bluetech otomatik boğaz dolusu 180 bini buluyor sırf 1.6 dizel kazığı. Yoksa bu rakamlara 2.0 motorlu birçok sağlam alternatif var. Bu paraları verdiğimiz müddetçe böyle devam eder bu iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Kazık fiyatına rağmen kesinlikle katılıyorum. Aracın performans verileri süper. Tüketim harika. O paralara kredisiz yada az kredili çıkılıyorsa vergi avantajını da isteyen adam direk c200 bluetech almalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: enzo_mcfly

quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Sen nerde yasiyosun usta? Adamlar 2014 0km 316i M paketleri 132 133e verdiler.

Bence bu sinifin tartismamiz lideri F30 3 serisidir.

hatta arkadaşa 3 16i m paketi 2. el 10 bin km de 115 bin tl ye aldık...

bu sınıfta şu an en iyi araç f30 dur

alfa-volvo-mazda forumun garibanı olarak görülür, destek çıkılır normal karşılamak lazım artık.

ceo ları bu desteği arkalarında hissetseler gözleri yaşarırdı herhalde

sizin gibiler a3 e 100 bin tl verir volvoya gariban arabası der :) Cenab i hak daha çok zenginlik nasip etsin kardesim

Âmin kardeşim de gariban derken markayı Ölümüne savunup her konu da tavsiye edip kendileri başka marka Alanları kasıt etmiştim.

Yoksa Volvo nun sınıfını prestijini fiyatını ben belirleyemem tabi ki.

Bu arada gerçek nick in varsa onu kullan bence gizlenmeye gerek yok

• O kasaya 115 beygir az işte

Yakında Volvo hatadan döner siz aldığınızla kalırsınız Bmw 3.16 öyle oldu mesela zamanında

Kasa eski, kişisel fikrim orta konsol saçma bir de bunlar var

Volvoda station araç ve xc60 çok tavsiye ederim ama

• dostum 2008 den beri burdayım ama 1 senedir falan aktifim valla hiç aklıma gelmedi adımı yazmak :)) adım ali Anıl Avcılar 26 yasında rizeli afsffsd şaka şaka ya bilmiyorum değiştirdim nick imi aslı da occaut yaptım ama daha g3cmedi sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

"Volvo'yu öve öve premium yapma timi" yine iş başında .

Volvo övme timi bıkmadan devam ediyor.

Adamlar saçma fiyatlama yüzünden battı zaten. Sonra Geely aldı da biraz düzeldiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

140bini verdikten sonra gideceğim tek bayi borusandır.

Ondan sonra az yaksın diye tüp taktırırsın 3 20 ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Adamlar saçma fiyatlama yüzünden battı zaten. Sonra Geely aldı da biraz düzeldiler.

Usta bagaj ve iç hacmi ve 2. El öncelik değilse tabi Volvo alırsın. Korka korka yakacak diye bmw ye bineceğine dizel volvoya tepe tepe binersin yıllarca.

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

quote:

quote:

Usta bagaj ve iç hacmi ve 2. El öncelik değilse tabi Volvo alırsın. Korka korka yakacak diye bmw ye bineceğine dizel volvoya tepe tepe binersin yıllarca.

Hocam yalniz, S60 agir bir araç. Dizel motor o kasaya yetmiyor. Bundan dolayı ortalaması 8 litre altına inmiyor. Bunu da bilerek karar verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

Ya bir yorum yapmadan önce fiyat listelerine bakarak konuşma arkadaşım. Volvoyu R-desing full paket alıyorsun yeni C serisini style paket alıyorsun. Neresi mantıklı seçim oluyormuş şimdi bu işin. Kafanıza göre yorum yapıyorsunuz boş paket olduktan sonra tonla araç var.A4 2.0 TDİ 150hplik araç 145 BİN TL den satılıyor. Oda mantıklı o zaman senin bakış açına göre. Volvo S60 ın C serisinden ne eksik yanı var söylesene bana. Benim gibi Mercedes aşıgı bir adam iki aracı aynı kefeye koyuyor. C serisinde Volvo R-desing emsali dolulukta bir araç almak için AMG paket 170 BİN TL. Arada 30 BİN TL fark var. 30 BİN liraya degecek bir şey var mı peki ? Yok. Audi desen ne paket ne fiyatta bir karşılıgı yok neymiş yani Volvo S60 R-desing mantıklı imiş.

Senin şu anki yorumunla benim yorumum arasında hiçbir alaka yok.
    Ben sadece bu konudan bahsetmiyorum bir çok konuda dikkatimi çekiyor,Mercedes hakkında kulaktan dolma yalan yanlış bilgilerinle insanları yanlış yönlendirmeye çalışıyorsun.Senersongur denilen zad ile aranda bu açıdan pek bir fark yok.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın lütfen..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Audilerde liste fiyatından 25-30000TL indirim oluyor. Bu sebeple A4 düşünürseniz full+full dolu paketini 140.000TL civarina zaten alabilirsiniz.

• 140 a S60 aldığını söylesen çevrende recm olursun. Sorsan hayatında hiç volvo kullandınmı diye tabiikide mercedes, bmw varken hayır der.
  • Edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 18 Nisan 2015; 13:00:49 >
  • quote:

Hocam yalniz, S60 agir bir araç. Dizel motor o kasaya yetmiyor. Bundan dolayı ortalaması 8 litre altına inmiyor. Bunu da bilerek karar verin.

Tamam, adam istediği aracı alsın, hatta Volvo almasın seni mutlu etsin, ama bir markayı kötüleyeceğim diye kafadan sallama yahu. Böyle şeyler insanın karakterine yakışmaz, yakışmamalı...

S60 dizel aracım var , bilerek yazıyorum, kullanarak yazıyorum, böyle kafadan sallamıyorum.. Bu aracı agresif bile kullansan o ortalamaya zor ulaşırsın.
    Ben aracımı sert kullanmayı severim ki, benim bile şehir içi ortalamam:
    Kış mevsiminde...
    Michelin Kış lastiği takılı. Araçta sürekli koltuk ısıtma (sen bilemezsin rahatlığını ), Otomatik Klima (25-26 C ayarlı) , cam ve ayna buğu çözücü, cam suyu ısıtıcı, gündüz ledleri ve farlar açık.. Ankara şehir içi yoğun trafikte, (Aralık-Mart) 4 aylık kullanım ortalaması : 7.5 LT.

Yaz Mevsiminde...
    Michelin yaz lastiği takılı. Araçta otomatik klima (23 C ayarlı), ledler ve farlar açık, Ankara, şehir içi, yoğun trafiğinde, (Temmuz-Eylül ) 3 aylık ortalamam 6.0-6.3 lt. arası.

Şehirler arası..
    1 depo 67-68 lt. lt. alıyor. Bir depo ile Ankara Mamak'ta depoyu full dolduruyorum. Ankara - Tekirdağ arasını 3000-4000 devir arasında, 120- 140 km. hızla, yakıt almadan git-gel yapıyorum.. Geldiğimde de en az 100-150 Km. daha, şehir içi geziyorum. Otur hesapla ortalamasını...

Sallama bilgi vermen çok yanlış birşey. Bırak her aracı, bizzat onu kullananlar yorumlasın, uzaktan bakanlar bu teknik konulara girmesin..
    İnsanları yanlış yönlendirmeyelim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 18 Nisan 2015; 13:18:39 >

• bütün yorumları okudum bmw der tartışmaya bile girmem AMA İLGİMİ EN ÇOK ÇEKEN OLAY ŞU OLDU sen bir arabaya 140 000 ver yakıt hesabı yap en ilginç yanı burası, ağzına kadar dolu aldığım e46 2005 model 3.16i prins lpg aygaz-opet ile şehir içi 1/8.5-9 lt/km şehir dışı 1/11 lt/km yakıtı var maliyeti 41 000 oldu geri kalan 100 000 i bankaya koyar aylık 700 tl getirisiyle yakıt alır, sanırım 700 lira yakıtı bitiremem :D bu yakıt hesabı yapanlara gelsin.

birde şu mesele var bir insan 140 000 verebiliyorsa araç alabiliyorsa 100 km de yakacağı yakıtın 1-2 lt fazla yada az olmasını hesaplayan birini görmedim ama bizim millet daha kuruşun hesabını yaparken 140 000 verip nasıl araba alacaklar veya 140 000 lik araba hakkında ne kadar sağlıklı yorum yapacaklar onu hiç bilemiyorum adam kalkmış bmw den iyidir az yakıyor diyor beyin terk diyorum başkada birşey demiyorum !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

bütün yorumları okudum bmw der tartışmaya bile girmem AMA İLGİMİ EN ÇOK ÇEKEN OLAY ŞU OLDU sen bir arabaya 140 000 ver yakıt hesabı yap en ilginç yanı burası, ağzına kadar dolu aldığım e46 2005 model 3.16i prins lpg aygaz-opet ile şehir içi 1/8.5-9 lt/km şehir dışı 1/11 lt/km yakıtı var maliyeti 41 000 oldu geri kalan 100 000 i bankaya koyar aylık 700 tl getirisiyle yakıt alır, sanırım 700 lira yakıtı bitiremem :D bu yakıt hesabı yapanlara gelsin.

birde şu mesele var bir insan 140 000 verebiliyorsa araç alabiliyorsa 100 km de yakacağı yakıtın 1-2 lt fazla yada az olmasını hesaplayan birini görmedim ama bizim millet daha kuruşun hesabını yaparken 140 000 verip nasıl araba alacaklar veya 140 000 lik araba hakkında ne kadar sağlıklı yorum yapacaklar onu hiç bilemiyorum adam kalkmış bmw den iyidir az yakıyor diyor beyin terk diyorum başkada birşey demiyorum !

Herkeste milyonlar var tabi 140 bine araca verince emil ol.
    3 20 ye de taktır LPG ne güzel değil mi?

• Bir gün alacağım umarım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    olmadığı halde 140 000 e araç alanı daha görmedim ömrümde görmeye yetmez sanırım
  • volvonun fiyat politikası konu olduğunda acayip sinirleniyorum, tamam araba çok güzel, deri koltukları, iç mekan kalitesi, güvenlik önelemleri vs.. ama 140 bin vereceğim arabanın, arkadaşımın 2007 model, 25 binlik C4 ile aynı motoru taşıdığına, fordun kendisinin bile dizel motor ile kombine etmeye güvenmediği powershifti volvonun itelemeye çalışmasına, bunu da 140 bine yapmasına hayretle bakakalıyorum....

bi gün reno gibi 1.6-160 hp yada bmw gibi 1.5-180 hp motor yapar onu da yeni aisin ile kombine ederse o zaman düşünülür, volvo 140 bin eder denir ama Allah aşkına ne güvenlik ne deri kalitesi bu fiyatları açıklamaz, saatte 100 km üzerinde kaza, araba ne olursa olsun sonuç aynı olur.... 50-60 la yaptığınız kazalarda da volvonun bmw-mercedes-audi ye baaariz bi üstünlüğü falan yok....

alan hayrını görsün ama 1.6 volvo hangi model olursa olsun kesinlikle mantıklı bir tercih değil....

• quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

1.6nın 2.0a göre vergi avantajının firmalar tarafından kazıklaştırılmasından başka bişey değil işte. C200 bluetech otomatik boğaz dolusu 180 bini buluyor sırf 1.6 dizel kazığı. Yoksa bu rakamlara 2.0 motorlu birçok sağlam alternatif var. Bu paraları verdiğimiz müddetçe böyle devam eder bu iş.

C200 amg 170 bin nereyi gırtlak doldurdun. 136 bin tl başlangıç fiyatı 34 bin tl donanım ekletiyorsan diger firmalara da eklet . 15 bin tl lik m paket ile amg aracı karşılaştırma donanlm açısından fersah fersah fark var. Kaliteyi falan yazmıyorum bile.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.