Şimdi Ara

Volvo S60 1.6 D R-Design 140.000 TL? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

Audilerde liste fiyatından 25-30000TL indirim oluyor. Bu sebeple A4 düşünürseniz full+full dolu paketini 140.000TL civarina zaten alabilirsiniz.

Neden bilmiyorum ama bu forum senin gibi boş insanlarla dolu. Bir şey bilmiyorsun bari yazma. Daha bu sene a4 için gittik 150 hp lik araç artık satılmıyor. 170hp olandanda en fazla alacagın %4 tür. Audinin donanım fiyatları mercedesten bile pahalı iç dış s line ı ambiente+advance fiyat 200 ü görüyor sonra diyoki size 175-180 yapalım. Bu göz boyama kimse 10 senelik kasaya araca bu parayı vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Ben doldurmadım yeni c serisi başlığında bi arkadaş konfigüre etmişti kendine göre. Görebilirsin son derece dolu bi paket 177 idi fiyat. 15 lik m paketle karşılaştırdığım sonucuna nasıl vardın anlamadım? Kalitesi ne kadar olursa olsun 180lik fiyat 1.6 kazığıdır net!
  • quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Ben doldurmadım yeni c serisi başlığında bi arkadaş konfigüre etmişti kendine göre. Görebilirsin son derece dolu bi paket 177 idi fiyat. 15 lik m paketle karşılaştırdığım sonucuna nasıl vardın anlamadım? Kalitesi ne kadar olursa olsun 180lik fiyat 1.6 kazığıdır net!

Kazıktır efendim. 156 bine e180 almak çok daha mantıklıdır. Ancak bu audi bmw hepsinde böyle belli bir sınırı yok sonuna kadar dolduruluyor. Yoksa c180(benzinli) amg 155 bin tl dizel eklenince fiyat iyice kabarıyor. Ancak baz modelleri düşünürseniz 136 ya satılan c200 style ,127 ye satılan 320i den daha mantıklıdır style biraz daha boş olsada. Bu donanım paketlerinin insancıl hale gelmesi için bmw ve audinin 1.6 dizeli getirmesi gerekiyor. Bu kombinasyondan fazlasıyla kazanıyorlar ancak her türlüsü rakiplerinden mantıklı kalıyor ben bunun için verdim m pakef örnegini.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Aynen . Alternatifsiz oluşu böyle yapıyor. O rakamlara çıkınca benzinli de olsa e 180 alırım daha iyi diyorum ben de. Gel gör ki inanılmaz ekonomik verileri var aracın. Resmen hem performans iyi hem tüketim. Ben normalde performans tüketim dengesinde 3.20d hastasıyım lakin onda da vergi devreye giriyor. Geçen bi konuda daha yazmıştım. Eğer orta vadede çoluğun çocuğun rızkından almadan 160 kağıdı bir araya getirebiliyorsam ve doğal olarak bu benim cebimdeki tek 160 ise her ne kadar 320d daha performanslı da olsa senede 2000 liramın cebimde kalması için (tek nedenim bu değil gerçi) c 200e yönelirim. İşte mercedes de bunu bildiği için sizin de dediğiniz gibi alternatifsiz olduğundan (aslında s60 var ama kimi premiumdur kimi değildir diyo bilemiyorum bu yüzden) döşüyor. Ama iç tasarımı ölümcül abi ya. Hele öyle kombinasyonlar var ki konsola dair ufff. Ah ulan ah

• Volvo pişman etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Kazıktır efendim. 156 bine e180 almak çok daha mantıklıdır. Ancak bu audi bmw hepsinde böyle belli bir sınırı yok sonuna kadar dolduruluyor. Yoksa c180(benzinli) amg 155 bin tl dizel eklenince fiyat iyice kabarıyor. Ancak baz modelleri düşünürseniz 136 ya satılan c200 style ,127 ye satılan 320i den daha mantıklıdır style biraz daha boş olsada. Bu donanım paketlerinin insancıl hale gelmesi için bmw ve audinin 1.6 dizeli getirmesi gerekiyor. Bu kombinasyondan fazlasıyla kazanıyorlar ancak her türlüsü rakiplerinden mantıklı kalıyor ben bunun için verdim m pakef örnegini.

Bmw ve Audi 1.6 dizeli getirseler ne olacak? Fiyatı c amg 1.6 dizel otomatikten belki 5 bin lira daha ucuz olur o kadar.
    Gidersin o paraya 2 motor dizel 190 hp Passat alırsın uçarsın.
    Onu da almazsan yeni superbi alırsın 2.000 motor daha da ucuz olur.
    Premium diye 1.6 motora Dünya'nın Parasını bayılmak buraya Özgü zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

quote:

quote:

Bmw ve Audi 1.6 dizeli getirseler ne olacak? Fiyatı c amg 1.6 dizel otomatikten belki 5 bin lira daha ucuz olur o kadar.

Siz sadece performans açısından bakıyorsunuz. Ben verilen paranın ne kadarı araca ne kadarı devlete gidiyor diye bakıyorum olaya. 127 bin tl lik 320i nin dizeli 160 bin tl oluyorsa 2.0 motor olduğu için bana göre saçmalıktır ben düşünmem bile o aracı. Passatı ,mercedes bmw audi ile karşılaştırmanıza gerek yok. 1.6 TDI passat ne kadar 2.0 TDI passat ne kadar bu aradaki farkı o performans için vermek tamamen yanlış geliyor bana. 2.0 motorlu araca binince daha mı prestijli oluyoruz bende bunu anlayamıyorum. Yılda 2600 tl vergi verip dizele biniyorum diye sevinmek saçma nerede ekonomisi bunun? 1.6 benzinli araç kadar yakıt parası verecegim hemde dizel aracım var rahat rahat geziyorum mu diyeceğim? Bende isterim büyük motorlu araca binmek ancak böyle saçma bir vergi sisteminin oldugu ülkede 2.0 dizel motorlu arabaya binmek performans hariç hiçbir fayda sağlamaz o da arada verilen fiyat farkını hiç ama hiç haketmez. Ben böyle düşünüyorum. Dizel otomatik 1.6 bariz daha iyi bir araca binmek 2.0 dizelden daha geride bir araçtan mantıklıdır kanımca.

• İçi güzelde motor perişan ya çok düşük veriler.
  • Aracın liste fiyatı 119.000 TL, 140.000 TL falan değil. Herkes sanki liste fiyatı 140.000TL gibi yorum yapmış.

Ekstra donanımla doldurup "S60 140.000 TL" demek neyin kafasıdır. Gidip bir Golf'u de ağzına kadar doldursan 100.000TL'yi geçer.
  • Seçerken her donanımın en güzelini seçiyorsunuz, fiyat yüksek çıkacaktır elbet.
  • Forum cahil ve fanatiklik yapan insan kayniyor yahu. Volvo yu premium yapan kullanicilari degil ihhs, top gear, autocar vs tum yabanci kaynaklar. Azicik kafasi calisan, bilincli insan olsaniz arastirip ogrenirsiniz.(bu sozum premium yapmaya calistigimizi iddia edenlere)

Arastirmaktan cahil insan toplulugumuz daha acip fiyat listesinden aslinda aracin 119.000 olduguna bile bakamiyor.

Bos bmw oneriyor. S60 kadar doldurun bakalim o fiyat kaca cikiyor.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Bir aracı ilgi çekmek için tercih ediyorsan gerçekten yazık sana.

Edit: Mesajın kalan kısmını sildim, başka birisiyle karıştırmışım adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFD4D6B39 -- 22 Nisan 2015; 11:49:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychicPower

Bir aracı ilgi çekmek için tercih ediyorsan gerçekten yazık sana.

Edit: Mesajın kalan kısmını sildim, başka birisiyle karıştırmışım adamı.

Bu mesajı banamı yazdın ? Cunku bır alaka bulamadım da.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trust06

quote:

quote:

Siz sadece performans açısından bakıyorsunuz. Ben verilen paranın ne kadarı araca ne kadarı devlete gidiyor diye bakıyorum olaya. 127 bin tl lik 320i nin dizeli 160 bin tl oluyorsa 2.0 motor olduğu için bana göre saçmalıktır ben düşünmem bile o aracı. Passatı ,mercedes bmw audi ile karşılaştırmanıza gerek yok. 1.6 TDI passat ne kadar 2.0 TDI passat ne kadar bu aradaki farkı o performans için vermek tamamen yanlış geliyor bana. 2.0 motorlu araca binince daha mı prestijli oluyoruz bende bunu anlayamıyorum. Yılda 2600 tl vergi verip dizele biniyorum diye sevinmek saçma nerede ekonomisi bunun? 1.6 benzinli araç kadar yakıt parası verecegim hemde dizel aracım var rahat rahat geziyorum mu diyeceğim? Bende isterim büyük motorlu araca binmek ancak böyle saçma bir vergi sisteminin oldugu ülkede 2.0 dizel motorlu arabaya binmek performans hariç hiçbir fayda sağlamaz o da arada verilen fiyat farkını hiç ama hiç haketmez. Ben böyle düşünüyorum. Dizel otomatik 1.6 bariz daha iyi bir araca binmek 2.0 dizelden daha geride bir araçtan mantıklıdır kanımca.

Şunu kast ediyorum aslında bilen bilir araştıran araştırır.
    Bugün Almanya da 320 d ile Passat 190 hp dizelin dolu fiyatları hemen hemen aynıdır. Yaklaşık 42 bin euro civarı.
    Buradaki fiyatlara bakarsan aynı doluluktaki bmw 3 20 d 190 binin üzerine çıkar. Passattan yaklaşık 25 bin Pahalı.
    Şimdi bu parayı yani 1.6 motor dizel bmw ye 165 bin civarı para vereceğime 2.000 motora daha büyük daha seri araba alıyorum derim.
    Arabayı satarken de ödediğin vergi üzerinden fiyat koyuyorsun elbette.
    Ha binip senelerce kullanmak en mantıklısı 2000 motor uzun yıllar sorunsuz gitmeli kanımca.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    320iED alın gözler üzerinizde olsun dediğiniz için bunu söyledim. Bu arada mesajımdaki dil cidden kötü, neden çünkü o mesajı yazdığım sırada sizi forumdaki başka biriyle karıştırmıştım. Forumda o kadar çok ergen gereksiz tip var ki insan bir süre sonra düzgün insanları da karıştırmaya başlıyor.

• s60 kalitesi 3 serisi ve c serisiyle yarışır seviyede ki siz bu aracı diğer markalarda doldursanız böyle 200 bine yaklaşırsınız herhalde
  • V40 d5 245bg

• quote:

Orijinalden alıntı: PsychicPower

320iED alın gözler üzerinizde olsun dediğiniz için bunu söyledim. Bu arada mesajımdaki dil cidden kötü, neden çünkü o mesajı yazdığım sırada sizi forumdaki başka biriyle karıştırmıştım. Forumda o kadar çok ergen gereksiz tip var ki insan bir süre sonra düzgün insanları da karıştırmaya başlıyor.

Ben bmw 320i ed her açıdan daha iyidir dedim. Hem tasarım olarak. Hem motor olarak. Hemde suruş keyfı olarak. 140.000 to araç alıp tipsiz araç alınmaz herhalde. Volvonun kasası eksidi, bmw 3 serisi çok daha iyi nereden bakarsanız. Bu benım fıkrım.

• Yaziktir

• bmw ciler hic volvo ya bindinizmi yada yanindan gectinizmi ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.