|
Bildirim
|
En sonunda at alacağım yol kenarında otlatacağım ceşmede de bedava su içireceğim bedaya gelecek vergiside yok
|
Max hız 25 km nedir
![]() Bizdeki 2500 lük elektrikli bisiklet 55 yapıyordu o gayet iyiydi 25 km nedir canınız sıkılır ayrıca yüksek hız gibi düşük hızda tehlikelidir bu hızda akışkan bir trafikte nasıl yön değiştireceksin arkadaki sen dönene kadar çarpar. Pedal varmış bir elektrikli bisiklet de pedal varsa ondan çok bir şey beklemeyin bilinki yolda kalacağını yada bazı yerlerde pedal desteği istediği anlamına geliyor. Tek kişi sakin yerlerde kısa mesafede kullanacaklar için fiyat iyi ama alayım öyle iki kişi bineyim ordan oraya gideyim diyenler almasın üzülür. |
bence asıl soru bime 300-500 TL ye gelen Jeneratörleri arkaya bağlayıp kullanabilirmiyiz :))
|
Amma boş yaptınız be kardeşim. 1.500 tl ye elektrikli bisiklet mi var ?Yok eee?Tutuyorlar 50cc örnek gösteriyorlar.
Yokuş çıkmaz bu bilmem ne yapmaz.Kullandın mi 250w motor neye göre kime göre çıkmaz. Düz mantık 100 kg sindir dağ bayır gezmek istersin elinde patlar.Benim gibi 60 kg sindir 8 km ise gitmek için almak istersin seni hergün 6 tl den 1 saatten kurtarır. Bu değer çok değişken ,ben bayırı 40km/s ile tirmanmak istiyorum diyorsan 1.500 tl daha koyup 2.000w alacaksiniz. Para sizin ama rica ediyorum oto boka herşeye çöp bu yazmayın. |
hayır, 25 km hızı geçemediği için bisiklet olarak geçiyor
|
Ben de sabah erken gittim, ilk sıraya girdim ve aldım.
Beklediğimden biraz daha küçük ama işlevsel geldi bana. Eşim için aldım zaten bayana daha uygun. Volta Vsc diye Youtube üzerinden aratınca ilk sıradaki incelemede görünen modelin tam olarak aynısı. Şarj yokmuş açınca ötmeye başladı, biraz bindim çekişi zayıf geldi. Taktım prize, işteyim şimdi. Akşam denerim tekrar. Alarmı falan var. Detaylar hoşuma gitti krom kenarlar vs. inceleme yapan eleman da bahsetmiş zaten. Bu tip tanıtım amaçlı uygun fiyatlı ürünler için marketlerde birbirinin üzerine çıkan insanlar falan bana çok çirkin geliyor. 1.85 boyum var ve 93 kiloyum, aslında arbede olsa olsa avantajlıyım. Neyse, böyle bir şeyin parçası olmak istemediğimden erken gittim ve sonra gelen arkadaşlarla konuştum. Sonuçta 1 adet var ve ilk sıradakinin alması en doğal çözüm. 8:20 de oradaydım ve benden 30 saniye sonra gelen oldu. Kibarca söyledim ve beklemeyip başka marketlere gittiler. Daha sonra gelen 10 kişide de aynı şey oldu oldu ama en son gelen bir tanesi çakallık yaptı. Bambu tabak alacağız biz, bisikletle işimiz yok falan dediler anne - oğul. Sonra bu eleman (30 yaşlarında biri) market açılınca önümden zıplayıp demirlerin arasından falan kedi gibi geçip kasaya gitti direk ödeme yapmak için kartı verdi kasiyere. Ben bu arada normal insanlar gibi koridoru takip edip bisikletin yanına gittim kontrol etmek için. Zaten kasanın yanına koymuşlar. Ne yapıyorsun dedim. Motoru ben aldım dedi, canım sıkıldı sabah sabah. Sıkıntı çıkarma deyip üzerine yürüyünce vazgeçti. Benim gibi almak isteyen başkaları da vardı benden sonra ama ondan önce sıraya geçen. Onlar da yaptığın yanlış falan dediler, sorun çözüldü. Uzatsaydı da zaten market müdürü falan yardımcı oluyor bildiğim kadarıyla ilk gelenin hakkı.. Özetle, market açılmadan 45 dakika yada 1 saat önce gidip bu tip çirkinliklere taraf olmadan almak ya da almamak size kalmış. Yani mutlaka alayım diyorsan 2 saat - 3 saat önce gidersin olur biter. Market müdürü bunlar tanıtım için 1 tane gönderildi daha sonra tekrar gelecek aynısından falan diyordu diğer gelenlere ben ödeme yaparken.. |
Bizim millet kadar ahlaksızı yok, adamlar anında kar koyup satmaya başlamış. Belki de gerçek ihtiyacı olanın hakkını gasp etmiş.
![]() |
1500tl'ye hafif kaliteli bir yol bisikleti alınır. Olmadı üstüne 500-1000 daha konup 50cc bir motor alınır en azından 60-70lere kadar çıkar
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|