Şimdi Ara

Vodafone şarj sorunu yaşayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncellikle mevcut kullananlar ve geçenler yazarsa bilgi ediniriz. Kendi forumunda şikayet edende var,komik diyende.

Ana konu burada yazilabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bunu yıllar evvel dile getirdim banada güldüler, ama bu bir gerçek, %50 fark ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Öncellikle mevcut kullananlar ve geçenler yazarsa bilgi ediniriz. Kendi forumunda şikayet edende var,komik diyende.

Ana konu burada yazilabilir.

hocam herhangi bir fark yok bende çok merak ettim bu olayı hattımı turkcell e taşıdım ama bir fark göremedim
  • 3G açık iken telefon daha çok enerji tüketir
    3G 2100 mhz frekansını kullanır
    Turkcell ve Vodafone 900 mhz
    Avea 1800 mhz
    en az enerji tüketimi 900 mhz de olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

3G açık iken telefon daha çok enerji tüketir
    Avea 1800 mhz

Banada Vodafone daha çok enerji harcıyormuş gibi geliyor. Bu konuda daha ayrıntılı açıklama yapabilecek bir arkadaş var mı ?

• Bahsettiğiniz şey sadece bir şehir efsanesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylove

quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

3G açık iken telefon daha çok enerji tüketir
    Avea 1800 mhz

Banada Vodafone daha çok enerji harcıyormuş gibi geliyor. Bu konuda daha ayrıntılı açıklama yapabilecek bir arkadaş var mı ?

bende 2012 yılında sarj cabuk bitiyordu turkcelle gectim sarj cabuk bitmiyordu bende 9 ay aradan sonra tekrar vodafone gectim ama artık sarj bitmiyor ne hikmetse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "operatörün vericileri kuvvetli değilse telefon şarjı çabuk biter.

full çeken operatörün hattını kullanan tel. şarjı uzun gider.

telefon full çekmek için daha çok enerji harcar "

diye biiliyorum.
  • olay şehir efsanesi falan değil, bende de aynı durum söz konusu.
    avea kullanırken yatmadan önce %100 de bıraktığın ip5 sabah ya %100 ya %99 oluyordu
    vodafone'da sabah baktığımda %90-89 civarı oluyor

benim sim kartım kesik nano sim 64bit, belki kesildiği için oluyordur onu bilmiyorum fakat durum şu anda böyle
  • Baz ıstasyonuyla alaklı bırsey.
    Vodafone baz ıstasyonu evınden 1km uzaktadır sarjın 1 gun gıder,turkcell baz ıstasyonu 500m uzaktadır sarjın 2 gun gıder.

• Aynı sorun bende de var malesef.Turkcell hattımı takıyorum sabahtan akşama en fazla %30 giderken, Vodafone hattımı takarken 20 dakikada %10 gidiyor.

• ilk defa sizden duydum ama bence gerçeklik payı yok çünkü bu hspa gibi 3g gibi özelliklerin alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Bahsettiğiniz şey sadece bir şehir efsanesi.

hocam belirgin fark var ama...

vodafonedan turkcelle gectim.pil suresinde belirgin bir fark var.

aynı telefon,benzer kullanım.her sey aynı tek fark operator...

• Hattı 128kb yapma şansımız var mı bende de aynı sorun oluştu da.
  • vodafone telefonun sarjini öttürür valla, cok yasadim ben bu sorunu,sarj cihaziyla geziyordum,gerci sim kartlarda degisti eger farkettiyseniz altin cipli kismi büyüttüler bir faydasi olacagini umur ediyorum

kimse sim kartla alakasi yok demesin,sim kartlari basan sirketten yetkiliyle gorustum,sim kartlar 3 volt ve 5 volt sekilde ayriliyormus operator istegi dogrultusunda bilginiz olsun

• eskidendi bunlar artık düzeldi vodafone bende yaşıyordum bu sorunu şarjım öncede çatır çatır gidiyordu şimdi çok iyi :)
  • arkadaşlar bu olay gerçek mi?hattımı aveadan vodafone'a taşıyacaktım bu konuda çok şikayet var cayma sebebim olabilir.sorun hala var mı yoksa düzeltildi mi?şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan__41 -- 3 Nisan 2013; 11:41:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan__41

arkadaşlar bu olay gerçek mi?hattımı aveadan vodafone'a taşıyacaktım bu konuda çok şikayet var cayma sebebim olabilir.sorun hala var mı yoksa düzeltildi mi?şimdiden teşekkürler..

bende öyle sorun yok suan samsung galaxy w kullanıyorum 3g felan kapalı 40dk görüşme yaptım 10 tane sms internet biraz suan 3 gün oldu sarj yüzde 25 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

arkadaşlar bu olay gerçek mi?hattımı aveadan vodafone'a taşıyacaktım bu konuda çok şikayet var cayma sebebim olabilir.sorun hala var mı yoksa düzeltildi mi?şimdiden teşekkürler..

bende öyle sorun yok suan samsung galaxy w kullanıyorum 3g felan kapalı 40dk görüşme yaptım 10 tane sms internet biraz suan 3 gün oldu sarj yüzde 25 de

hocam 3g kapalı 3 günde %25'e düşüyosa gerçekten sıkıntı var demek üstelik yaptığınız görüşmeler de bişey değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

hocam 3g kapalı 3 günde %25'e düşüyosa gerçekten sıkıntı var demek üstelik yaptığınız görüşmeler de bişey değil

3g kapalı derken veri agı kapalı sebe modu gsmve3g secili

3g acık olup turkcellde denedim 1 gün gitti fazlada görüşme yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 4 Nisan 2013; 12:43:50 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.