Türknet ödemesini toplu olarak Enpara ile ödeme hakkında
|
|
Lifepo4 Akü ile kullandığım JK BMS Kart hakkında
Google Asistan ile kullanabileceğim kulaklık önemli lütfen
|
|
Turkcell E/SİM ve telefon sıfırlama hakkı
Merhaba arkadaşlar, İphone Turkcell E/SİM kullanıyorum. Siri de İphone kulaklığı üzerinden WhatsApp dan vs biraz uzun mesaj yazdırsam bekliyor ve bir hata oluştu tekrar deneyin diyor! Eskiden böyle bir sorun yaşamıyordum:(
Bu sorunu aşmak başka bir yol var mı bilmiyorum ama çözüm için telefonu sıfırlamak istiyorum fakat E/SİM olduğu için tekrar E/SİM almam gerektiğini düşünerek telefonu sıfırlayamıyorum!!
Rica etsem konu hakkında yardımcı olabilir misiniz 🙏🙏
Merhaba arkadaşlar, buraya bu konuyu açtım ama inanın doğru mu karar verdim mi yoksa yanlış mı yaptım bilmediğim için açtım. Dilerim benim gibi muallakta kalan arkadaşlara da bu konu yardımcı olur. 🙏
biliyorsunuz son zamanlarda otomobilin bulmak gerçekten çok zor oluyordu, özellikle ÖTV muafiyetli otomobil bulmak da ekstra zor.
tekerlekli sandalyemi, yeri geldiğinde akülü sandalyemi koyabilmek önemli bir kıstas.
ancak 5 yıl satamayacağım için 5 yıl sorunsuz kullanım ve satarken de 2. El piyasası iyi olsun istiyorum.
opel - skoda - seat - belki olursa Volkswagen marka araçlar olabilir. Opel grandland da biraz yoğunlaştım ama bildiğim Dsg şanzıman varken, bilmediğim Opel Grandland şanzımanı beni tedirgin ediyor!
2. el piyasası ve sağlam şanzıman güvenilirlik olarak Opel ve diğer markalar olarak rica etsem bilgi verebilir misiniz?
cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum..
TLC Televizyon için uygulama kumanda tavsiyesi lütfen
|
Antalya İstanbul yolu hakkında
|
★| OnePlus 9R |★ [ANA KONU]
|
| Sorunsuz Alışverişlerim @coyote -- ogel -- righteous@ -- BUGATTI -- MENEME2002--hiickimse --eagle66 --HyperActive --memet -- oricin -- DnzD7 -- Sevgili Pasha® Arkadaşıma kefilim -- djhakancan nickli arkadaşımıza güven olmuyor---mehmet_koksal Bu abi ile alış veriş yapmak için çok sabırlı olmak gerekiyor. |
| Demek istediğim birşey yok.. |
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.255
İkinci El Bölümü Mesajları: 586
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.468)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 277 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0