Şimdi Ara

Vodafone 18.000 lira fatura geçirdi bana (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
3
Favori
13.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Buradan birşey elde edemezsiniz. Arkadaşlar yukarıda bahsetmiş thh falan değil direkt olarak bir hukuk bürosu veya avukat ile görüşüp vekaletinizi verdikten sonra iş onda devam edecek.Boş yere vakit harcamayın buralarda. Noter onaylı adınıza ait imza sirküsünüz varsa mahkemede avukatınız bunun peşinden gider. Maksimum üçüncü celsede dava lehinize sonuçlanıp gerekli işlemleri avukatınız halleder.
  • hocam adli tatil başladı, siz avukattan önce vodafone merkeze gidin olayı oradan çözün, çözülmeyecek bir durum değil, alınan cihazın kimde nerede olduğunu saniyesinde bulurlar.
  • Bir farklı olay benim başıma geldi. Ben yeni hat aldım. Bayi de çalışan hanımefendi adıma iki hat daha çıkartmış. 24 ay taahhüt yapmış. 2 yıl kullanmadığım 2 hatta ayda 120 tl para verdim. Hiç bir şey ispatlayamadık. Allah yardımcın olsun kardeşim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zfr cn

    Buradan birşey elde edemezsiniz. Arkadaşlar yukarıda bahsetmiş thh falan değil direkt olarak bir hukuk bürosu veya avukat ile görüşüp vekaletinizi verdikten sonra iş onda devam edecek.Boş yere vakit harcamayın buralarda. Noter onaylı adınıza ait imza sirküsünüz varsa mahkemede avukatınız bunun peşinden gider. Maksimum üçüncü celsede dava lehinize sonuçlanıp gerekli işlemleri avukatınız halleder.
    Hocam öyle bir anlatmışsınız ki sanki davalar hemen sonuçlanıyor
    İlk önce daha hızlı yöntemleri denesin dava kaçmıyor uzun süreç yerine kısa yoldan çözüm bulabilir zaten adli tatil var.

    Bu olay değil ama farklı bir şey yaşadım 600 TL fatura çıkmıştı bayi hatası yüzünden konuyu yetkili kişilere mail attıktan 24 saat sonra bölge koordinatörü aramıştı ilgili bayinin ertesi gün sorunu çözdüler

    Vodafone normal müşteri hizmetleri gibi alt yerler de çözüm yok zaten konuyu daha yukarıya yazmanız lazım o zaman çözüm bulunuyor ilgili mailleri yazdım denesin şansını olmazsa açar zamanı var.

    Ek olarak bayi sistemi içerisinde en düzgün ve güvenli turkcell, işlemler dijital yürüyor ve her önüne gelene bayilik vermiyorlar.

    Vodafone halen işleri kağıt ile yapıyor ve bayiler çok vasat iş yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 31 Temmuz 2020; 23:2:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam ilk ağızdan duydugum için yazıyorum
    arkadasım türkcellede calısıyordu herşey kimlik fotokoposi hattının 2. yedeklemesi ile mumkun böle bişi basına geldi cocugunun basında 50k lık tazmınat davası acıldı haklı cıktım temızledındı o işlmeclerin hangi tr bayisinden hangi bayi çalısanı hangi saat aralıgında yapıldıgı sisteme işleniyor sadece yapman gereken eger gercekten senın telefonlarla alakan yoksa kagıt dılekce ile ugrasmaman ver mahkemeye 1 hafta sonra ceosundan tut bolge sorumlusu ayagına kadar gelip k.bakmayın hata calısanamız sole bole sonra sen ver tazminat davasından bak bakalım neler soluyo sonra
  • cezaevinde bulunduğum süre zarfinda turkcell olan bir hattim Vodafone a taşınmış çıktığımda şok olmuştum ancak kurcalamamistim. bu meselelerde gerçekten ciddi rakamlara ulaşabiliyor mu dava?
    bu arada konu sahibine geçmiş olsun diyorum umarım hak yerini bulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunacadirci T kullanıcısına yanıt
    Hocam, ispat yükümlülüğü karşı tarafa ait değil mi? Sonuçta, onayınızın alındığını ispat edebilmeleri lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • makwen M kullanıcısına yanıt
    Vodafone tarafından dolandırıldığını iddia ediyor. Ortadaki para miktarıda 18.000 tl dolandırılmış. İyi bir avukat çok yüksek tutarları kazandırabilir. Zamanında turkcell fatoş oyuncak ile davalık olmuştu 1 milyon lira talep edildi fakat hakim 100 bin lirasını ödemeye mahkum etmişti. Dava konusu cello oyuncağın haklarının fatoş oyuncakta olduğu yönündeydi. Fatoş oyuncak kazandı bu arada davayı.

    Siz en üst limitten dava açabilirsiniz istediğiniz kadar. Hakim en son kararı verir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Archangel -- 1 Ağustos 2020; 8:19:24 >
  • Olay bu sanırsam;

    Bu arkadaş Turkcell'den Vodafone'a geçiş için bayiye başvurmuş. Bayiler eski tip sistemle çalışıyor, fotokopi veya resim çekiyor.

    Hat açıldıktan sonra bayi buna kimlik resim/fotokopisi açıp cihaz tanımlamış. Böylece bu kişiye de bu kadar tutar fatura gelmiş.

    Avukatlık bürosu tek çözüm Vodafone hiçbir iş yapmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haklısın direk avukat aracılığıyla mahkemeye dava açacak cihaz kim aldı imzası hepsi istenilir ortada dolandırıcılık var git şikayet et cezasıni çeksin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda yazılanları baştan sona okudum ve gerçekten şaşırıyorum. Hiç kimse mi bilmiyor.
    Arkadaşım,eğer sen bu cihazların alınmasına gerçekten onay vermediysen hiç faturayı ödemeden savcılığa gitseydin ödeme yapmak zorunda kalmazdın ve hattın da kapanmazdı. Senin bilgin ve izinin dışında bu işlem yapıldıysa hiç stres yapmana gerek yok,ödeme yapmana da gerek yok. Ödeme yapılmazsa hattın iletişime kapanacağı için,mağduriyet engellenmesi için uygulama durdurulur. Neden direk savcılığa gideceksin: Olay dolandırıcılık. Örnekleri var: Operatör de ceza alıyor,bayi de ceza alıyor,olaya karışan diğer kişiler de.
    Avukat tutmana gerek yok.Savcı dolandırıcılığı kanıtlar. Dolandırıcılık kanıtlanınca istersen avukat tutar dava açarsın bişeyler alırsın.
    Yalnız yanlış anlama,sözüm sana değil.Bir ara burada benzeri bir durum için biri ortalığı ayağa kaldırmıştı.İş savcılığa yansıyınca işlemi kendi telefonundan çocuğu onayladığı,cihazı çocuğu aldığı anlaşılmıştı.
    Forumda başka biri de annem mesaj çekmeyi bile bilmez,annemin telefonundan onay mesajı gönderilmiş şu kadar fatura gelmiş demişti,kardeşinin yaptığı anlaşılmış.
    Eğer gerçekten eminseniz bu işlemin dolandırıcılık olduğundan siz hiç bir şekilde maddi zarara uğramazsınız. Sadece hukuki adımları hızlıca atınız. Gecikme falan olmaz,geç sonuçlanmaz. Siz yeterki derdinizi iyi anlatın.Ben bizzat benzerini yaşadım,bugün savcılıktaydım,yarın operatörün yetkili yöneticisi beni aradı ödemeyi durum netleşene kadar durdurduğunu söylemek için.Yoksa kat kat ceza yiyeceklerini biliyorlar çünkü. Zaten durdurmasa savcılık mahkemeye başvurup durduruyor ödemeyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 1 Ağustos 2020; 12:8:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Türk telekomu aktif olarak kullandığım zamanlarda paket bittiğinde 4 defa ek paket tanımlıyordu, 4. de bitince çok düşük bir hızda sınırsız devam ediyordu. Dediğim olay 1 yıl öncesi. Yeni kaldırdılarsa bilemeyeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim Mersin'e gitti, "yurtdışına çıkmış muamelesi ile ekstra fatura yansıttılar, geri alıncaya kadar öldü öldü dirildi. Benim tarifeye kendi kendilerine paket tanımlayıp parasını aldılar, iade alamadım, Kızımın tarifesine yine habersiz paket tanımlamışlar, intrnet bitince paket devreye girmiş, 29 lira ek fatura çıktı. Daha çok vaka var ama elden birşey gelmiyor.
  • Geçmiş olsun vodafone’da bana kullanmadığım internet için 157 lira para çıkartmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, sırf şu saçma faturaları görmemek ve uğraşmamak için yıllardır faturasız hat kullanıyorum. Faturalıda hiç kullanmadım.
  • Olabilmesinin bir yoluda, telefonunuzu verdiğiniz bir arkadaşınız, eş, dost size kelek yapmış olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigCLawRex -- 1 Ağustos 2020; 20:23:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaştan bağımsız olarak yazıyorum, faturalı hat kullanıyorsanız 1 milyon TL'lik fatura ile karşılaşmayı da göze alıyorsunuzdur. Önce faturayı ödersiniz, sonra haklılığınız kanıtlamaya çalışırsınız. Bu sizin tercihiniz.
  • Bimcelliyim, faturaya carta curta kafa yordurmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ekonomi zorda operatorlerde yaslayabildiklerine yasliyorlar.

    keske odemeyip yeni hat cikarsaydiniz.

    tuketici hakem heyetine internetten basvurup sureci takip ederdiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime da öyle diğerlerinde geçiriyor ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.