Şimdi Ara

Viski insanı rahatlatır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gergin bi ortama giricem mesela yeni dersaneye başlıcam başlamadan önce biraz viski içsem rahatlar mıyım? bi de belli olur mu içtiğim?

• Alkol genel olarak insanı rahatlatır zaten.. İlla viskiye gerek yok ki..
  • arkadasin dedigi gibi her alkollu icecek rahatlatir insani tabii az bi miktar alirsan ama yinede viski rahatlama icin en iyisi bi duble icince degisik bir rahatlama veriyor insana ama yinede bahsettigin mevzu icin cozumu bunda araman yanlis cunku benzer durumlarla hayatin boyunca yuzlerce kez karsilacaksin sonuc olarak kafanda halletmen lazim bu olayi viski alkol anlik ve gecici cozum yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahatlatmaz.Kafayı bulup gidip adamın tekine olmadık laf demek daha mı iyi geliyor ?Hayat boyunca kafayı bulup mu gezeceksin bu duruma göre ?Hayatta çok daha gergin anlar var.Alkole dayanırsan ilerde alkolik olabilir,hayatını zehir edebilirsin Allah korusun.Haramdır.Bana sorarsan asla ve asla ağzına dahi sürme derim.
  • yaz günlerinde viski içilmez, yakar kavurur adamı, ayrıca viski biraz uyarır, gerer insanı.
  • viski iyidir fakat abartmamakta fayda var ağır bir içki herkeste aynı etkiyi yaratmaz tadında bırak az iç mesela 3 bardak falan.
  • rahatlayacagina inanirsan, su bile rahatlatir. ickiye basvurmamani tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİGARA SİZİ RAHATLATIYOR MU?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .GalataSaray.

Rahatlatmaz.Kafayı bulup gidip adamın tekine olmadık laf demek daha mı iyi geliyor ?Hayat boyunca kafayı bulup mu gezeceksin bu duruma göre ?Hayatta çok daha gergin anlar var.Alkole dayanırsan ilerde alkolik olabilir,hayatını zehir edebilirsin Allah korusun.Haramdır.Bana sorarsan asla ve asla ağzına dahi sürme derim.

haram meselesi mi kaldi hocam
    edit: yanlis mesaj farkli konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssatiliknick -- 22 Ağustos 2012; 3:09:12 >
  • benim üniversitede okuduğum bölüm yüzünden 50 kişinin önünde sunum yapmak zorunda kalıyordum, sabah 9ta sunum olduğu zaman 6da kalkıp kahvaltı edip 7 gibi 2 tane chivas shot atıyodum çay bardağının yarısı doluluğunda, gerçekten işe yarıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_1991

benim üniversitede okuduğum bölüm yüzünden 50 kişinin önünde sunum yapmak zorunda kalıyordum, sabah 9ta sunum olduğu zaman 6da kalkıp kahvaltı edip 7 gibi 2 tane chivas shot atıyodum çay bardağının yarısı doluluğunda, gerçekten işe yarıyodu

Hocam peki konuşurken belli olur mu içtiğimiz? koku vs
  • Git bir hastaneye yarım ampul aldolan yapsınlar helva gibi olursun.
  • arkadaşlar haklı.hayatının her zorluğunda içki içeceksen ohoooo işimiz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

arkadaşlar haklı.hayatının her zorluğunda içki içeceksen ohoooo işimiz var

sebepsiz gülüdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enl600 -- 22 Ağustos 2012; 22:41:17 >
  • sana viski hafif kalır dostum, senin mesele çok çok ağır be. sen bi 3'lü felan yap tüttüre tüttüre git anca kafan yerine gelir
  • Yani ben şu söylediğin şeyi ağzıma almaya dahi utanıyorum.Ama bakıyorum ne kadar basit geliyor insanlara.Sözde müslüman ülkeyiz.Böyle söyleyince de dinde zorlama yok herkesin müslümanlığı kendine diyorlar.Müslümanım "Her türlü günahı işlerim.Günahı benim değil mi ?"Yazık çok yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfibaba98

Yani ben şu söylediğin şeyi ağzıma almaya dahi utanıyorum.Ama bakıyorum ne kadar basit geliyor insanlara.Sözde müslüman ülkeyiz.Böyle söyleyince de dinde zorlama yok herkesin müslümanlığı kendine diyorlar.Müslümanım "Her türlü günahı işlerim.Günahı benim değil mi ?"Yazık çok yazık.

Sanane ki bundan? Adam belki müslüman değil? Ya da müslüman? İşlediği günahlar sana mı yazılıyor? Müslüman ülke ne demek öğren bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Yani ben şu söylediğin şeyi ağzıma almaya dahi utanıyorum.Ama bakıyorum ne kadar basit geliyor insanlara.Sözde müslüman ülkeyiz.Böyle söyleyince de dinde zorlama yok herkesin müslümanlığı kendine diyorlar.Müslümanım "Her türlü günahı işlerim.Günahı benim değil mi ?"Yazık çok yazık.

Sanane ki bundan? Adam belki müslüman değil? Ya da müslüman? İşlediği günahlar sana mı yazılıyor? Müslüman ülke ne demek öğren bu arada

neymis musluman ulke ogret bakalim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Konuyu açanın müslüman olup olmadığı bilinmor bu konuda haklısın fakat "Sanane ki bundan? , İşlediği günahlar sana mı yazılıyor? " gibi cümlelerin saçma sapan. Bir müslüman diğer bir müslüman kardeşinin yaptığı yanlışı görüp onu düzeltmek için çaba sarfetmelidir, birbirimizi doğruluğa teşvik etmek zorundayız. Bu benim görüşüm değil, islam aleminin görüşüdür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.