Şimdi Ara

Virtua Tennis 4 { PC } [Çıktı] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
33.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Game of Thrones

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Topun fileye takıldığını sadece 1 kez gördüm ben. O da ilk oyunumdaydı. Ayrıca rakibin attığı toplar da fileye takılmıyor, nerdeyse hiç.

zorluk nasıl hocam ?

en zor seviyeye aldığında rakiple başabaş oynuyorsun, baya zorluyor seni. hatta adamının özelliklerini geliştirmediysen seni rahat yeniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

yav arkadaş sabah akşam oynarım diye kol aldım, sezon 4 ten sonra başa sarıyor ee ben nasıl dünya da birinci olacam o zaman..

4. Sezon bitince karakterini tekrar load et ve sadece yıldız almaya odaklan antremanı felan bosver. O zaman olursun birinci.

yanlış hatırlamıyorsam 4. sezondan sonra tekrardan en dip kategoride başlattı yani sıfır yıldızdan, dediğim gibi yanlış hatırlıyor olabilirim...

Aynen yıldızları sıfırlıyor ama yeteneklerine dokunmuyor ve bu sıfırlama tum oyuncular icin gecerli o yuzden yıldızlara odaklanınca kolayca 1. olabiliyorsun.

diğer oyuncuların yıldızları sıfırlanmıyor malesef.

Eger sıfırlanmıyor derken Federer'i Sharapova'yı vs diyorsan onlar sıfırlanmıyor ki onlar zaten en basından beri hep en tepedeler. Ama senin yarıstıgın gercek olmayan karakterlerinki sıfırlanıyor. Mesela benim bi rakibim vardı onunki yeni turda sıfırlanmıstı gene beraber yukseliyorduk gecmeye calısıyordu beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 8 Temmuz 2011; 18:07:10 >

• İndiriyorum , inşallah güzeldir.
  • Yaptığım bayan karakterle 1026 yıldız toplayarak Tenis God oldum.
    Sondaki King'i de gene 3-0dan 4-3'e getirerek yendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Yaptığım bayan karakterle 1026 yıldız toplayarak Tenis God oldum.

King'i 3-0'dan 4-3'e getirerek yenmek adet sanırım
    edit: yukarıda bir kere daha yazmışsın. bu yorumu gördükten sonra yukarıdakini kim yazdı diye bakmadım. ikisini de senin yazdığını mesajı attıktan sonra farkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paint It Black -- 10 Temmuz 2011; 21:37:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Yaptığım bayan karakterle 1026 yıldız toplayarak Tenis God oldum.

King'i 3-0'dan 4-3'e getirerek yenmek adet sanırım
    edit: yukarıda bir kere daha yazmışsın. bu yorumu gördükten sonra yukarıdakini kim yazdı diye bakmadım. ikisini de senin yazdığını mesajı attıktan sonra farkettim

Valla gene aynı tarifeyi uyguladığıma şaşırdım ben de.

• walla ben beğendim chillstream ile çok keyifli oynanıyor.
    Tabi ilk tenis oyunum olmasının da etkisi olabilir..
    Ama ne diyim bi kac saat başından kalkmadan oynadım. )
  • Merhabalar,elimde olan az kullanılmıs gran turısmo 5 türke versiyonuna karşılık virtua 4 ve ya top spin 5 istiyorum,takas farkı ne isterseniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: deren05

Merhabalar,elimde olan az kullanılmıs gran turısmo 5 türke versiyonuna karşılık virtua 4 ve ya top spin 5 istiyorum,takas farkı ne isterseniz??

Yanlış yere mesaj atmışsın dostum pc bölümü burası
  • Daha önce hic pcde tenis oyunu oynamadım ama bunu indirip deneyeceğim
  • Virtual Tennis 2009 'a göre şutları daha kötü gibime geldi....balon gibi olmuş sanki....
  • arkadaşlar oyun 2 oyundan sonra bitiyo hemen win diyo set yerine oyun kazanılıyo hemen nasıl düzeltilir acaba
  • güzel oyun grafikler tek kelimeyle harika tabi Top Spin serisine yaklaşamaz bile ancak konsolu bulunmayan oyuncular için en iyi ve en güncel tenis oyunu Virtua Tennis 4'tür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronarda

güzel oyun grafikler tek kelimeyle harika tabi Top Spin serisine yaklaşamaz bile ancak konsolu bulunmayan oyuncular için en iyi ve en güncel tenis oyunu Virtua Tennis 4'tür..

pc'ye başka var mı ki ?
  •  Virtua Tennis 4 { PC } [Çıktı]

Virtua Tennis 4 Orjinal CD-Key Satışlarımız başlamıştır.

Banka havalesi ile 30 TL

Kredi kartı ile 32.9 TL

Forum satış konumuz ve referanslarımız için:
    http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_17/key_/tm.htm

• Abi world tour modunda adamımla grand slamlere katılıyordum. fakat adamım roland garros,wimbledon ve us open turnuvalarında hep son maçtan önce sakatlandı.neden olmuş olabilir?
  • World Tour modunda süreyi uzatamıyor muyuz? Birde maçlar çok kısa sürüyor. Bununla ilgili bir ayar yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheDarknesss

Abi world tour modunda adamımla grand slamlere katılıyordum. fakat adamım roland garros,wimbledon ve us open turnuvalarında hep son maçtan önce sakatlandı.neden olmuş olabilir?

Kondisyondan kaynaklı.

@Darth Nihilus uzamıyor maalesef
  • gamepad tuşlarını başlangıçta ayarlıyorum ama oyuna girince sanki gamepadi görmüyor gibi tuşlarda bi fonksiyon yok, sorunla karşılaşan oldu mu hiç ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.